Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2012

5η Συνάντηση των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ ΒΑΡΗΣ-ΒΟΥΛΑΣ-ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ

Συναγωνιστές και Συναγωνίστριες,
Φίλες και Φίλοι,

Η περίοδος που διανύουμε είναι ιδιαίτερα κρίσιμη για το μέλλον της Πατρίδας μας και όλων των Ελλήνων.

Βρισκόμαστε στο χείλος της ολικής καταστροφής εξ αιτίας των πολιτικών που εφαρμόστηκαν στη χώρα μας. Ήρθε η ώρα που ο Λαός πρέπει να αντιδράσει.

Δεν είναι δυνατό να παραμένει αδρανής στην άκρη, να τρέχει και να μην προλαβαίνει να πληρώνει φόρους και να διατηρεί ακόμη την ελπίδα ότι κάτι θα γίνει στο τέλος και αυτοί οι προδότες θα τον ξελασπώσουν.

Είναι πλέον φανερό ότι αυτή η υποτιθέμενη κυβέρνηση με το δοτό πρωθυπουργό, αφού δρομολογήσει μαζί με όλους που στηρίζουν αυτές τις ενέργειες το ξεπούλημα όχι μόνο της δημόσιας περιουσίας αλλά και της ιδιωτικής, τότε θα μας αφήσουν στο έλεος της τύχης μας και αυτοί που κόπτονταν δήθεν για να μη γυρίσουμε στη δραχμή, θα μας οδηγήσουν στην εξευτελιστική δραχμή, την πέτσινη.

Τι πρεπει να κάνουμε, πως μπορεί ο κάθε ΈΛληνας και η κάθε Ελληνίδα να αντιδράσει; Υπάρχει δυνατότητα να αποφύγουμε αυτήν την καταστροφή;

Μας λένε ότι δεν υπάρχει άλλη λύση. Η αλήθεια ομως είναι, ότι δε θέλουν να ακούσουν άλλη λυση, εκτός από τη δική τους.

Και για να το πεύχουν ααυτό, εχουν ξαμολυσει τα πάσης φύσεως παπαγαλάκια καναλάρχες, δημοσιογραφους, καθηγητές πανεπιστημίων και κάθε άλλον πρόθυμο και μπουκομένο από επιδοτήσεις, για να εμποδίστεί να ακουστεί κάθε διαφορετική φωνή.

Και από κοντά έχουν εξαπολύσει ένα κύμα φόβου και πανικού για να μπορέσουν να καταστείλουν ακόμα και την παραμικρή διαμαρτυρία;. Τι Κάνουμε;

Σε πείσμα όλων των παραπάνω, υπάρχουν οι δυνάμεις που αντιστέκονται, οργανόνονται και μεγενθύνονται μέρα με τη μέρα, για να αανατρέψουν αυτές τις πολιτικές και αυτούς τους δωσίλογους.

Ελάτε όλοι μαζί στο κάλεσμα του ΕΠΑΜ να πληροφορηθούμε τι θα γίνει στις επόμενες κρίσμες ημέρες και πως θα αντιμετωπίσουμε τον κίνδυνο εξαφάνισης που απειλεί ορατά πλέον την Πατρίδα και όλους εμάς.

Σας περιμένουμε την Κυριακή 11.15΄στη Βάρκιζα, στο ζαχαροπλαστείο ESPLANADE στο 2ο όροφο.

Συναγωνιστικά και Φιλικά
Δημήτρης Κυπριώτης.
Μέλος της οργανωτικής επιτροπής του ΕΠΑΜ

Δεν υπάρχουν σχόλια: