Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΟ Ε.ΠΑ.Μ. Μπήκε στη μάχη των εκλογών..

Του Δημήτρη Κυπριώτη

 Το ΕΠΑΜ στις εκλογές αυτές, αφού εξάντλησε κάθε δυνατή προσπάθειά για την ενωτική κάθοδο όλων των Δημοκρατικών-Πατριωτικών και Αντιμνημονιακών δυνάμεων σε Ενιαίο Κοινό Ψηφοδέλτιο, τελικά αφού αυτό δεν κατέστη δυνατό να γίνει, λόγω των προφάσεων και των δικαιολογιών που προέβαλλαν δυνάμεις με βαθιές και αρωστημένες ιδεοληψίες, κατέρχεται αυτοδυναμα στον εκλογικό στίβο. 
 
Έτσι πραγματοποιήθηκε χθές βράδυ σε κινηματογράφο της Καλλιθέας, σε πανηγυρική ατμόσφαιρα και παρουσία μελών, φίλων και υποστηρικτών του ΕΠΑΜ, παναττική συνδιάσκεψη του Μετώπου, που είχε σαν σκοπό την παρουσίαση των Υποψηφίων Βουλευτών  του Λεκανοπεδίου Αττικής και την επίσημη έναρξη της προεκλογικής περιόδου  του Μετώπου,  στο πλαίσιο των Εθνικών Εκλογών της 20ης Σεπ.2015.
Στην εκδήλωση απηύθυναν σύντομους χαιρετισμούς:  Ο A΄Αναπληρωτής ΓΓ του ΕΠΑΜ  Γ. Αθανασιάδης εκ μέρους της ΠΓ, ο Οργανωτικός Γραμματέας του ΕΠΑΜ Δ. Κυπριώτης, εκ μέρους της  Κεντρικής  Επιτροπής Εκλογικού Αγώνα. 
Ο ΓΓ του ΕΠΑΜ  Δημήτρης Καζάκης, λαμβάνοντας τελευταίος το λόγο, αναφέρθηκε διεξοδικά  για την κρισιμότητα  της ερχόμενης εκλογικής μάχης και το τι σηματοδοτελί αυτή η εκλογική αναμέτρηση.
Μια αναμέτρηση, που παρά τον εκβιαστικό και αντιδημοκρατικό τρόπο που διεξάγεται από την κυβέρνηση της "πρώτης φοράς αριστεράς", πρέπει να βρει το ΕΠΑΜ δυνατό και ενισχυμένο, αφού είναι η πολιτική δύναμη εκείνη, που έχει ολοκληρωμένο  Πατριωτικό, Αντιμνημονιακό και Δημοκρατικό Σχέδιο εξόδου από την κρίση.
Ο Δ. Καζάκης τόνισε επίσης με έμφαση οτι,  το Ε.ΠΑ.Μ. δεν θα προδώσει τη  ψήφο των Ελλήνων πολιτών που θα το εμπιστευτούν, και θα συνεχίσει αταλάντευτα τον μεγάλο αγώνα του ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΥΣ,  για μιά Ελλάδα Ανεξάρτητη, Ελεύθερη  και Δημοκρατική.
Η πανατική συνδιάσκεψη, έκλεισε με την παρουσίαση όλων των παρευρισκόμενων υποψηφίων, που χειροκροτήθηκαν πολύ θερμά  από όλες και όλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση.  


Γενική άποψη από την εκδήλωση

Δεν υπάρχουν σχόλια: