Σάββατο 9 Ιουλίου 2016

ΕΚΔΗΛΩΣΗ με θέμα: «Brexit, Ευρώπη και Ελλάδα»




Πραγματοποιήθηκε χθες Παρασκευή 8/7/16 στο ξενοδοχείο «Τιτάνια» στην Αθήνα,  εκδήλωση με θέμα: «Brexit, Ευρώπη και Ελλάδα»   με πρωτοβουλία της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑΕ), με τη συμμετοχή προσωπικοτήτων από τη Βρετανία και την Ελλάδα.

Στην εκδήλωση είχαν προσκληθεί πολιτικές δυνάμεις της Πατρίδας μας που τάσσονται κατά της ΕΕ και της ΟΝΕ και πραγματοποίησαν σύντομους χαιρετισμούς.

Το ΕΠΑΜ αντιπροσώπευσαν τα μέλη της ΠΓ Δημήτρης Κυπριώτης, Οργανωτικός Γραμματέας που απηύθυνε και το σχετικό χαιρετισμό του Μετώπου και ο Γραμματέας Πολιτικού Σχεδιασμού Θέμης Συμβουλόπουλος. Παραβρέθηκε στην αντιπροσωπεία και ο συντονιστής της ΤΟ Ακρωτηρίου Χανίων σ. Πέτρος Χριστουλάκης.

Στο σύντομο χαιρετισμό του ο Δημήτρης Κυπριώτης μεταξύ των άλλων τόνισε ότι:

 «Το ΕΠΑΜ εκτιμά ότι έφτασε η στιγμή για να διατυπωθεί ένα Ελληνικό Πατριωτικό Δημοκρατικό ΟΧΙ, απέναντι στην προσπάθεια επιβολής ενός τραπεζικού ολοκληρωτισμού  στην ΕΕ, με μόνιμη οικονομική κατοχή της  Ελλάδας. Για αυτόν το λόγο,  είναι αναγκαίο  να ανοίξει τώρα αυτή η συζήτηση και ένας διάλογος  ενώπιον του ελληνικού λαού για να μπορέσει να ενημερωθεί και ελεύθερα να εκφράσει τη βούλησή του, απέναντι στην ΕΕ» και  κατέληξε:

«…Το ΟΧΙ δεν  είναι απλά ένα συναίσθημα, αλλά είναι η έκφραση  μιας υπεύθυνης πολιτικής επιλογής, που όταν έχεις την ευθύνη διακυβέρνησης μιας χώρας και φτάνεις στο σταυροδρόμι που πρέπει να επιλέξεις ανάμεσα στις αγορές και στη δημοκρατική βούληση των ανθρώπων που κυβερνάς,  τότε η επιλογή δεν μπορεί παρά να είναι μία : Η δημοκρατική βούληση των ανθρώπων!  Δηλαδή, αυτή ακριβώς που επέλεξε ακριβώς ένα χρόνο πριν,  ο κ. Τσίπρας και η κυβέρνησή του.!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: