Κυριακή 11 Δεκεμβρίου 2011

ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ ΕΚΛΟΓΕΣ! ΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΥΠΟΜΟΝΗ 2 ΧΡΌΝΙΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΟΙ ΑΓΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΤΣΑΤΣΟΙ ΤΟΥΣ ΓΙΑΥΤΟ. ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ!


Κυβέρνηση Παπαδήμου ως τη λήξη της τετραετίας

 
Σ.Σ:   ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ  κ. ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΟΥ Ο ΦΕΡΟΜΕΝΟΣ ΩΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΦΩΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΩΝ ΑΓΟΡΩΝ, ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΤΑΛΛΗΛΟΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ!
 
ΤΑΔΕ ΕΦΗ Ο ΤΕΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ! ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ. 
 
ΑΚΟΥ ΕΚΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ; ΚΑΛΛΙΤΥΕΡΑ ΝΑ ΨΟΦΗΣΟΥΝ!!
ΑΞΙΑ Η ΑΝΤΙΜΙΣΘΙΑ ΣΟΥ ΚΥΡΙΕ ΣΤΕΦΑΝΟΠΟΥΛΕ! 
 
ΕΛΕΓΑ ΚΑΙ ΕΓΏ......
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΕΤΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ!
 
 
http://img.protothema.
 
Παπαδήμο ως τη λήξη της τετραετίας από τη διενέργεια των προηγούμενων εκλογών ζητά με άρθρο - παρέμβασή του ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Κωστής Στεφανόπουλος.

«Η χώρα δε χρειάζεται εκλογές, αλλά μια κυβέρνηση με ικανότητες που θα εργασθεί να τη βγάλει από τους κινδύνους τους οποίους διατρέχει», σημειώνει ο πρώην Πρόεδρος και τονίζει πως ο κ. Παπαδήμος διαθέτει τα προσόντα, το κύρος και τις γνωριμίες στο εξωτερικό για να επιτύχει τον στόχο αυτό.

Καταλήγει δε ζητώντας από τα κόμματα «να πάψουν να ζητούν εκλογές και να αναγνωρίσουν τον συγκεκριμένο χρόνο, μέχρι της συμπληρώσεως της τετραετίας από τις προηγούμενες εκλογές, κατά τον οποίον ο κ. Παπαδήμος θα εργασθεί υπέρ του συμφέροντος της χώρας ώστε να μη μας εξαναγκάσουν σε αποχώρηση από την ευρωζώνη ή
σε άλλες καταστρεπτικές εξελίξεις».

Δεν υπάρχουν σχόλια: