Σάββατο 15 Μαρτίου 2014



Η Δημοτική Κίνηση 

 ΄΄ ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΄΄- 
ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΒΑΡΗ - ΒΟΥΛΑ - ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗ  

προέκυψε σαν έκφραση αυτοπροστασίας της τοπικής κοινωνίας και των πολιτών του Δήμου μας από την πολιτική γενοκτονίας που τα τελευταία 3 ½ χρόνια οι κατοχικές κυβερνήσεις ασκούν σε βάρος της χώρας και του λαού μας.

Η Κίνησή μας αποτελεί την πρωτοβουλία των ενεργών ΔΥΝΑΜΕΩΝ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ, που έχουν αντιληφθεί ότι κάτω από τις κρατούσες στην χώρα μας συνθήκες, κάθε προσπάθεια για Τοπική Αυτοδιοίκηση στην υπηρεσία των δημοτών και των τοπικών Κοινωνιών μπορεί να ευοδωθεί, μόνον αν αποτελέσει μέρος των αγώνων του λαού μας για την εθνική Απελευθέρωση και την συνολική και καθολική Αναγέννηση της χώρας μας.

Αυτοί οι τόσο ελκυστικοί για τον κάθε ένα μας στόχοι μπορεί να φαίνονται μακρινοί και ανέφικτοι, είναι όμως στην πραγματικότητα δίπλα μας, αρκεί να τους αναγνωρίσουμε και να τους αντιμετωπίσουμε ενωμένοι .

Το σάπιο και απαξιωμένο από το λαό κομματικό σύστημα, που στο όνομα της αυθαιρεσίας του, διαγκωνίζεται, κατ’ αποκλειστικότητα, για την νομή του κράτους και της εξουσίας, αδιαφορώντας, στο σύνολό του, για τις ανάγκες και τα πραγματικά προβλήματα της Ελληνικής Κοινωνίας, βρίσκεται στον Δήμο μας, στα πρόσωπα των κομματικών υποψηφίων και των αντίστοιχων κομματοκρατικών συνδυασμών που με θράσος ζητούν την ψήφο μας.

Είναι ευκαιρία για το λαό μας σε αυτές τις Δημοτικές Εκλογές:

Να απορρίψει τον ‘’παλαιοκομματισμό’’, σε όποια μορφή και αν εμφανίζεται και να αρχίσει ο κάθε πολίτης από την περιοχή του, το ξήλωμα του αμαρτωλού παρελθόντος και του πολιτικού προσωπικού που το υπηρέτησε και το υπηρετεί.

Να σηματοδοτήσει με την ψήφο του, αλλά και με την ενεργή συμμετοχή του, την απαρχή μιας νέας πορείας για την συγκρότηση ενός νέου συστήματος εξουσίας που να πηγάζει και να ασκείται με την συμμετοχή του, μέσα από νέους θεσμούς Λαϊκής Κυριαρχίας και Άμεσης Δημοκρατίας.

Σε αυτόν τον τίμιο και ιερό αγώνα καλούμε σε ισότιμη και ειλικρινή συμπόρευση κάθε συμπολίτη μας που ενδιαφέρεται για την πατρίδα του και το μέλλον το δικό του και των παιδιών του και επιθυμεί να αγωνιστεί για τα απαράγραπτα δικαιώματά του.

Η Δημοτική μας Κίνηση που έχει συγκροτηθεί :
  • Ανεξάρτητη από το κομματικό Σύστημα και τους κομματικούς μηχανισμούς
  • Ανοιχτή σε κάθε πολίτη - δημότη που αποδέχεται τις αρχές της , ανεξάρτητα από τις λοιπές ιδεολογικές και πολιτικές του απόψεις
  • Πατριωτική, με την έννοια του αγώνα για Εθνική Απελευθέρωση και Αναγέννηση και,
  • Αμεσοδημοκρατική, με κυρίαρχο όργανο την ανοιχτή της Συνέλευση και τις καθολικές ψηφοφορίες των Ενεργών Δημοτών του Δήμου,
Ανακοινώνει

τη 2η ανοιχτή Γενική Συνέλευση των μελών και φίλων της,
για την Κυριακή 16 Μαρτίου στις 11.00 το πρωί στην Πνευματική Εστία Βούλας,
στην Κεντρική πλατεία της Βούλας, με θέματα :

  1. Ενημέρωση για τους άμεσους πολιτικούς της στόχους
  2. Διαβούλευση για τις βασικές αρχές του Δημοτικού της Προγράμματος και
  3. Καθορισμός διαδικασίας εσωτερικής καθολικής ψηφοφορίας για την ανάδειξη των υποψηφίων Δημάρχου και Δημοτικών Συμβούλων-Υποβολή υποψηφιοτήτων
Μετά το τέλος της συγκέντρωσης, θα ακολουθήσει μικρή δεξίωση, με σκοπό την αλληλογνωριμία των μελών και φίλων της Κίνησης.
Η Ομάδα Επικοινωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: