Δευτέρα 24 Μαρτίου 2014

Περιοδεία Στελεχών του Ε.Πα.Μ. στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη

EPAM Logo 760 72dpi
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
leon kypr

 
Τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου (Ε.Πα.Μ.)  Δημήτρης Κυπριώτης και ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος πραγματοποιούν από τις 20 Μαρτίου περιοδεία στην Ανατολική Μακεδονία και τη Θράκη στο πλαίσιο της ενημέρωσης της κοινής γνώμης για τις λύσεις που προτείνει το Ε.Πα.Μ. για την έξοδο από την κρίση και εν όψει των ευρωεκλογών του Μαΐου.

Στις 20 Μαρτίου επισκέφτηκαν τη Δράμα και την Καβάλα όπου παρεχώρησαν συνεντεύξεις στους εκεί τηλεοπτικούς σταθμούς  και συναντηθήκαν με τους τοπικούς πυρήνες. 

Την επομένη, 21 τρέχοντος, μίλησαν στην Ξάνθη, στο αμφιθέατρο του Πανεπιστημίου σε ένα προβληματισμένο ακροατήριο όπου ανέπτυξαν τις θέσεις και τα προτάγματα του Ε.Πα.Μ. Επακολούθησε διάλογος με το κοινό για μια περίπου ώρα κατά την οποία φάνηκε το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για τις λύσεις που προτείνει το Ε.Πα.Μ. 

Πραγματοποιήθηκαν συναντήσεις με τον πυρήνα Ξάνθης του Μετώπου. Ο Δημήτρης Κυπριώτης έδωσε επίσης συνέντευξη στο ραδιοφωνικό δημοτικό σταθμό Ξάνθης.


Στις 22 Μαρτίου δόθηκε συνέντευξη τύπου στην Αλεξανδρούπολη η οποία προβλήθηκε από τα δελτία ειδήσεων των τηλεοπτικών σταθμών. Το βράδυ πραγματοποιήθηκε η ομιλία στο εργατικό κέντρο της Κομοτηνής όπου ήταν έκδηλο το ενδιαφέρον των παρευρισκομένων για το ΕΠΑΜ που έδωσε την αφορμή ίδρυσης του πυρήνα Κομοτηνής.

Σήμερα πραγματοποιείται μια ιδιαίτερα σημαντική συνάντηση με την Αρμενική κοινότητα της Αλεξανδρούπολης, που απαριθμεί περίπου 2000 άτομα και το απόγευμα θα πραγματοποιηθεί η προγραμματισμένη ομιλία των δυο στελεχών του ΕΠΑΜ στο Δημοτικό Θέατρο Αλεξανδρούπολης. Η παρουσία και οι ομιλίες των δυο στελεχών  του ΕΠΑΜ  έχουν προκαλέσει μεγάλο ενδιαφέρον των τοπικών μέσων μαζικής ενημέρωσης τα οποία και ζητούν συνεχώς  συνεντεύξεις εκτός προγράμματος.

Η περιοδεία του κλιμακίου του Ε.Πα.Μ. στην Αν. Μακεδονία και τη Θράκη ολοκληρώνεται αύριο Δευτέρα 24 τρέχοντος.

Αθήνα 23 Μαρτίου 2014
Το Γραφείο Τύπου του Ε.Πα.Μ.

Συνέχεια ενημέρωσης:

Πριν  από λίγες ώρες, ολοκληρώθηκε η περιοδεία των στελεχών του ΕΠΑΜ σε πόλεις της Μακεδονίας και της Θράκης με την παρουσία του Λ.Χρυσανθόπουλου, στη   ραδιοφωνική εκπομπή του δημοσιογράφου Δ. Κολιού στο Maximum FM Αλεξανδρούπολης.

Χθες τα δύο στελέχη του ΕΠΑΜ, ο Δημήτρης Κυπριώτης και ο Λεωνίδας Χρυσανθόπουλος, πραγματοποίησαν την τελευταία τους όμιλία στο δημοτικό θέατρο Αλεξανδρούπολης, μπροστα σε ένα πολυπληθές και ιδιαίτερα προβληματισμένο  ακροατήριο, όπου  επί δύο  περίπου ώρες ανέλυσαν τις θέσεις του ΕΠΑΜ για έξοδο από την κρίση. 

Στη συνέχεια, όπως άλλωστε συμβαίνει σε κάθε ομιλία στελεχών του ΕΠΑΜ,επακολούθησε ένας εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ ομιλητών και ακροατηρίου, που έδωσε την ευκαιρία να απαντηθούν και να εξηγηθούν απορίες και ερωτηματικά  σε όσους παρακολούθησαν την εκδήλωση. Το χαραχτηριστικό αυτού του διαλόγου ήταν ότι δεν παρουσιάστηκε καμία σχεδόν αποχώρηση πριν από την ολοκλήρωση ακόμη και της τελευταίας απάντησης, γεγονός που φανερώνει το ενδιαφέρον που παρουσίασε.

Κλείνοντας αυτήν την αναφορά στην υπόψη περιοδεία, μπορούμε να τονίσουμε ιδιάιτερα, πέρα βέβαια από την επιτυχία που είχε από πλευράς συμμετοχής του κόσμου, σύμφωνα πάντα με τις αντικειμενικές παρατηρήσεις των τοπικών στελεχών του ΕΠΑΜ, το ενδιαφέρον που προοκάλεσε σε όλα σχεδόν τα ΜΜΕ των πόλεων, με τις πολλές παρουσιάσεις και συνεντεύξεις που δόθηκαν.


Ακόμη πρέπει να τονιστεί με χαρά, το επίπεδο ανάπτυξης και οριμότητας των πυρήνων του ΕΠΑΜ στη Μακεδονία και Θράκη, που φανερώνει ότι ''οι σπόροι όχι μόνο έχουν πιάσει ρίζες, αλλά έχουν πλέον και καρπούς''.

Δεν υπάρχουν σχόλια: