Κυριακή 14 Σεπτεμβρίου 2014

Αποσπάσματα από τη σημερινή έκδοση της εφημερίδας «το χωνί ΤΗΣ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ»



''ΑΠΟΙΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ Η ΕΛΛΑΣ''


alt


Κάθε προτεκτοράτο θέλει τον επιτετραμμένο του!

Ελλάδα – Χώρα του Φούχτελ.

Αυτός έκοψε τις ιατρικές εξετάσεις. Στις 22 Ιουλίου, ο Φούχτελ συνάντησε το Μάκαη Βορίδη και συζήτησε μαζί του την ανάγκη περικοπών στην Υγεία. ‘Ένα μήνα μετά, ο Βορίδης έκοψε τις προληπτικές εξετάσεις! Αυτός ζητά κι όλη την περιουσία των Δήμων. Γιατί ΑΥΤΟΣ είναι το αφεντικό στο προτεκτοράτο!

ΜΕ ΝΤΟΛΗ ΣΑΜΑΡΑ ΚΟΒΟΝΤΑΙ Τα  δώρα στον ιδιωτικό τομέα!

Παρά τις όποιες διαβεβαιώσεις περί του αντιθέτου, μην έχετε καμία αμφιβολία. Τα δώρα Χριστουγέννων και Πάσχα κόβονται. Το έχουν αποφασίσει εξάλλου από το 2012! Οι μεγάλο-εργοδότες, σε συνεργασία με τους δανειστές, έχουν βαλθεί να ξεθεμελιώσουν και τις τελευταίες κατακτήσεις των εργαζομένων.

Οι συντάξεις ……κι άλλο!

Ποια 360; Από τον Ιανουάριο η βασική σύνταξη γίνεται 330 ευρώ κι αν…..! Οι απαιτήσεις των δανειστών δεν έχουν τέλος. Αφού μείωσαν στο μισό σχεδόν τις συντάξεις των Ελλήνων, δημιουργώντας συνθήκες ανθρωπιστικής κρίσης, οι τροικανοί επιστρέφουν με ακόμη πιο άγριες διαθέσεις. Επόμενα θύματα….οι χαμηλοσυνταξιούχοι!

ΚΑΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΙΔΙΚΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΖΩΝΕΣ (ΕΟΖ )

Κάποτε, ο Πρωθυπουργός δεν τόλμαγε να αναφέρει τις ΕΟΖ, ούτε για αστείο. Σήμερα, στο χειρότερο σημείο για τη χώρα, ο ίδιος τις παρουσιάζει ως…..την ανάπτυξη που περίμενε!! Μια νέα εποχή εξαθλείωσης και υποδούλωσης ξεκινά!


Δεν υπάρχουν σχόλια: