Σάββατο 6 Σεπτεμβρίου 2014

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Καζάκης:

  «Όλοι μαζί για να σώσουμε την πατρίδα»

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ Δημήτρης Καζάκης: «Όλοι μαζί για να σώσουμε την πατρίδα»
Νέα διάσταση στη συζήτηση που άνοιξε Το ΧΩΝΙ με την πρωτοβουλία "Ενωθείτε ρε" δίνει ο γ.γ. του ΕΠΑΜ με μια συνέντευξη-ποταμό στους Μάνο Κακλαμάνο, Γιώργο Χριστοφορίδη.
 Θα µπορούσε να είναι άλλη µια ραδιοφωνική εκποµπή ΑΕ. Ή άλλη µια συνάντηση των τριών, από εκείνες του Μαρτίου του 2012, ενόψει της έκδοσης της εφηµερίδας Το ΧΩΝΙ!

Οµως, από τότε άλλαξαν πολλά. Κυρίως για την πατρίδα, που όπως πιστεύει ο ∆ηµήτρης Καζάκης, ποτέ άλλοτε δεν βρέθηκε σε τόσο δύσκολη θέση στην ιστορία της. Για αυτό και τρέξαµε (κυριολεκτικά) στο γραφείο του Γενικού Γραµµατέα του ΕΠΑΜ, µόλις διαβάσαµε το µήνυµα sos, που εξέπεµψε ουσιαστικά η Πολιτική Γραµµατεία του κινήµατος µεσοβδόµαδα (διαβάστε το ολόκληρο Στο ΧΩΝΙ αυτήν την Κυριακή).

 Πρόκειται για άλλο ένα ανοικτό προσκλητήριο που απευθύνει το ΕΠΑΜ προς όλες τις δυνάµεις του αντιµνηµονιακού χώρου, προκειµένου να επιτευχθεί η πολυπόθητη συνεργασία ενόψει των επερχόµενων εκλογών. Βάζοντας µπροστά τον κοινό στόχο (να φύγουν αυτοί) και αφήνοντας πίσω τις διαφορές, που µπορεί να είναι πολλές και θεµελιώδεις αλλά σίγουρα µπορούν να περιµένουν να διευθετηθούν σε δεύτερη θέση. Αφού, πρώτα, απελευθερώσουµε τη χώρα. Εµείς, Στο ΧΩΝΙ δεν θα µπορούσαµε να συµφωνήσουµε περισσότερο.


         ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ Στο ΧΩΝΙ 
           τη συνέντευξη-ποταμό του Δημήτρη Καζάκη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: