Πέμπτη 12 Νοεμβρίου 2015

Η ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ! ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ! ΝΕΟΙ ΑΓΩΝΕΣ!





 
Το ΕΠΑΜ μπροστά από τη Βουλή

Η σημερινή απεργία, παρά τις αρχικά  δυσοίωνες προβλέψεις για μικρή συμμετοχή απεργών-πολιτών, τελικά εξελίχθηκε σε μια πολύ καλή εκδήλωση-πορεία, που συγκέντρωσε περίπου 30.000 κόσμου, σύμφωνα με τις περισσότερες εκτιμήσεις που έγιναν.

Η σημερινή απεργία ήταν η πρώτη της μνημονιακής  εποχής ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, στην οποία οι πολίτες κατέβηκαν μαζικά στο κέντρο της Αθήνας και έκαναν πορεία μέχρι το Σύνταγμα, φωνάζοντας συνθήματα κατά της πολιτικής της συγκυβέρνησης, που έχει φέρει σε απελπιστική θέση μεγάλο πληθυσμό της χώρας.

Το Ενιαίο Παλλαϊκό Μέτωπο (ΕΠΑΜ),  στη σημερινή απεργία έκανε μία  πάρα πολύ καλή εμφάνιση ύστερα από τις μεγάλες συγκεντρώσεις του ΟΧΙ , γεγονός που  ικανοποίησε τα μέλη και τους φίλους του Μετώπου.

Πριν από την αποχώρηση από το Σύνταγμα, τα μέλη του ΕΠΑΜ συγκεντρώθηκαν στο πεζοδρόμιο μπροστά από το Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, συγκεντρώνοντας το σύνολο των ΜΜΕ με τα συνθήματά τους.

Μετά την αποχώρηση  του μεγάλου όγκου των συγκεντρωμένων, για μια ακόμη φορά και χωρίς καμιά ιδιαίτερη αιτία, διαμαρτυρόμενοι του λεγόμενου και «αντιεξουσιαστικού» χώρου, επιδόθηκαν σε γνωστές πρακτικές.

Αποχωρώντας οι συγκεντρωμένοι έδωσαν ραντεβού για τις 17 Νοε. στη μεγάλη πορεία- επέτειο του Πολυτεχνείου!

Ακολουθούν φωτογραφίες από τη σημερινή ημέρα. 
                                        
                                         
                                       
                                                  

Δεν υπάρχουν σχόλια: