Κυριακή 21 Φεβρουαρίου 2016

Η Ελλάδα συνεχώς εκβιάζεται! Ως πότε όμως;


                                                              


ΝΙΚΟΣ ΝΙΚΗΦΟΡΟΣ
Σάββατο 20 Φεβρουαρίουυ 2016

Η Ελλάδα εκβιάζεται στο όνομα της παραμονής στο ευρώ, να αποδεχθεί την οικονομικοκοινωνική εξαθλίωση.    

Εκβιάζεται, επίσης, η χώρα μας στο όνομα της παραμονής στη Σέγκεν, να δεχθεί τη μετατροπή της σε στρατόπεδο συγκέντρωσης προσφύγων και οικονομικών μεταναστών.  

Την ίδια ώρα, ακόμα, η κυβέρνηση συνηγορεί, στο όνομα της ευρωπαϊκής και ατλαντικής νομιμοφροσύνης και σε βάρος των εθνικών μας συμφερόντων και των κυριαρχικών μας δικαιωμάτων, στα τετελεσμένα της συμφωνίας Μέρκελ – Νταβούτογλου για την εμπλοκή του ΝΑΤΟ στο Αιγαίο.  

Είναι γελοίο και ανόητο να συνεχίζει να υποκύπτει η εθελόδουλη κυβέρνηση Τσίπρα σε όλες τις ευρώ σκληροπυρηνικές απαιτήσεις , που γίνονται όλο και πιο αντιδραστικές και εξευτελιστικές.  

Η Ελλάδα μπορεί να επιβιώσει και να έχει μάλιστα προοπτική, εκτός ευωζώνης και εκτός Σέγκεν, όπως και η περιοχή μας θα είναι πολύ πιο ασφαλής, χωρίς να ''σώζει'' τους πρόσφυγες και μετανάστες το ΝΑΤΟ. (***)  

Αντίθετα, η ευρωζώνη, η Σέγκεν, η ΕΕ και οι πόλεμοι θα είναι δύσκολο  να επιβιώσουν χωρίς τη συμμετοχή της Ελλάδας.  

Η χώρα μας χρειάζεται στρατηγική και αποφασιστική απάντηση, με σχέδιο στους εκβιασμούς, τις απειλές και τα τετελεσμένα. Χρειάζεται, όμως, γι' αυτό, να απαλλαγεί από τις μνημονιακές κυβερνήσεις και φυσικά από τα μνημόνια τους. Νέες και παλιές. Παλιά και νέα!

Αναρτήθηκε από bab cab

Δεν υπάρχουν σχόλια: