Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2017

ΝΕΑ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ



                                                    

Του Δημήτρη Κυπριώτη

Χθες 20 Φεβρουαρίου 2017,  ο ΓΓ του ΕΠΑΜ Δημήτρης Καζάκης μαζί με αντιπροσωπεία μελών της ΠΓ  παραβρέθηκαν σε εκδήλωση-ομιλία στη Δημοτική Ενότητα Ασωπείας του Δήμου Τανάγρας, προσκεκλημένοι από τον οικείο Πολιτιστικό Σύλλογο.

Η εκδήλωση ήταν απόλυτα επιτυχημένη, σύμφωνα με τα σχόλια που έγιναν μετά από αυτή, η δε προσέλευση των πολιτών της Κοινότητας ήταν πολύ ικανοποιητική, αν λάβει κανείς υπόψη του τον αριθμό των μονίμων  κατοίκων της.

Το ΓΓ και την αντιπροσωπεία του ΕΠΑΜ προλόγισε η πρόεδρος του Συλλόγου κ. Τριανταφυλλιά Πανούση, ένθερμη φίλη του ΕΠΑΜ και στη συνέχεια ο ΟΓ του Μετώπου Δημήτρης Κυπριώτης, αναφέρθηκε με συντομία στο ιστορικό συγκρότησης του ΕΠΑΜ, το σκοπό της δημιουργίας του, την οργανωτική του συγκρότηση κλπ και  κάλεσε το ΓΓ  να παρουσιάσει την εναλλακτική πρόταση του ΕΠΑΜ για την έξοδο της Χώρας από την κρίση.

Μετά το πέρας της ομιλίας του ΓΓ ακολούθησε διάλογος με τους πολίτες που κράτησε περισσότερο από 2 ώρες, στον οποίο ο ΓΓ προσπάθησε με το γνωστό αναλυτικό του τρόπο να μην αφήσει καμία ερώτηση όχι μόνο αναπάντητη, αλλά και χωρίς κανένα σκοτεινό  ή  διφορούμενο σημείο. Αυτή όμως  είναι και η μεγάλη διαφορά που διακρίνει  το ΕΠΑΜ από κάθε άλλο  πολιτικό φορέα, που  αρκείται συνήθως  και  για ευνόητους λόγους, σε μια σύντομη ενημέρωση χωρίς τη δυνατότητα ανάπτυξης τόσο μεγάλου χρονικά διαλόγου.

Ο ΓΓ του ΕΠΑΜ και η αντιπροσωπεία που τον συνόδευσε , αισθάνονται την υποχρέωση να ευχαριστήσουν τους φίλους μας που προσπάθησαν για  αυτήν  τη συγκέντρωση και η οποία όπως προαναφέρθηκε ήταν απόλυτα επιτυχημένη, αλλά και όλους τους κατοίκους του χωριού που παραβρέθηκαν σε αυτήν τη ζεστή εκδήλωση.


Φεύγοντας από την όμορφη Ασωπεία, ο ΟΓ  συμφώνησε όπως η επόμενη οργανωτική πλέον συγκέντρωση να γίνει σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα.

2 σχόλια:

Αντώνης είπε...

Είστε η μόνη ελπίδα !!!!!!!!!!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Μαζί θα προχωρήσουμε και μαζί θα κάνουμε την ελπίδα πράξη!