Τρίτη 28 Αυγούστου 2018

Περί προφητείας για κόμμα Κυπριώτη και άλλων παραμυθιών



Γράφει ο Μιχάλης Αριδάς                      


Εκεί που νομίζαμε ότι τα είχαμε δει όλα, είδαμε κι αυτό. Μετά από τόσα σχέδια πονηρά και ύπουλα, μετά από τόσα πραχτοριλίκια για λογαριασμό κομμάτων και υπηρεσιών, μετά από τόσα λαδώματα και πιασίματα από μαφίες και δε συμμαζεύεται, μετά από τόση άρρωστη φαντασία ενός μόνιμα ψευδόμενου καταγγέλοντος και των οπαδών του, ήλθε και αυτή η αποκάλυψη. Το κόμμα Κυπριώτη!

Μάλιστα. Φτιάχνει κόμμα ο Κυπριώτης. Που να το ΄ξερε κι ο Κυπριώτης! Αλλά, δεν έχει σημασία αν το ξέρει ή όχι. Αφού έτσι λέει ο αιώνιος ηγέτης, έτσι θα είναι.
Που βασίστηκε λοιπόν, ο αποκαλύπτων και έκανε την τεράστια αποκάλυψη; Σε μια συνέντευξη του στρατηγού στο ραδιόφωνο. Αυτό κατάλαβε ο ηγέτης, αυτό κρατάει. Προφανώς, τρέμει την πιθανή δημιουργία κάτι καινούριου, που θα γίνει για να επιτευχθεί ο στόχος όλων μας και δεν θα γίνει για την λατρεία και τη δοξασία του ενός. Μάλλον γι' αυτό  γράφει για κόμμα Κυπριώτη.

Βέβαια, παρουσία του προέδρου, σε μια Πολιτική Γραμματεία (ΠΓ) (8 Μαΐου 2018), είχε συμφωνηθεί ομόφωνα, να γίνει μια προσπάθεια διεύρυνσης, με νέα πρόσωπα, ειδικά με “προσωπικότητες” γνωστές και με κύρος στην κοινωνία. Εκεί φτιάχτηκε μια ομάδα συναγωνιστών, που θα έκανε αυτές τις επαφές. Ο ίδιος ο πρόεδρος ζήτησε να είναι και ο σ. Λεπίδας σε αυτή την ομάδα.
Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε και συνεχίζεται βεβαίως, προφανώς, στο τρομαγμένο μυαλό κάποιων, μεταφράζεται ως κόμμα Κυπριώτη. Περαστικά τους.

Η παρακάτω φράση του στρατηγού από αυτή τη συνέντευξη, δεν έτυχε ιδιαίτερης ανάλυσης από τον καταγγέλλοντα. Γιατί αποφεύγεται η ουσία;
“Φαίνεται, ότι το ΕΠΑΜ ύστερα από 8 χρόνια, δεν μπορεί να ενώσει τον εαυτό του πριν απ’ όλα, έτσι; Δεν μπορεί δηλαδή, να υπάρχουν διαμάχες σε έξι συνέδρια συνεχόμενα, συνεχώς το ίδιο πρόβλημα. Μα, συνεχώς γίνεται αυτό το πράγμα. Άρα, τη στιγμή που εσύ δημιουργήθηκες για να ενώσεις τον ελληνικό πληθυσμό και δεν μπορείς να ενώσεις την  ομάδα σου, τον μικρό σου χώρο, τώρα, για τι αξιοπιστία να μιλήσουμε; Άρα λοιπόν, αυτό έχει φτάσει στην οροφή του. Αυτό τελείωσε, συρρικνώθηκε πάρα πολύ και πλέον καταντάει, ας πούμε, να είναι μια πάρα πολύ μικρή ομάδα”.

Επειδή δεν έχω κανένα ζόρι για το ποιος θα είναι ο αρχηγός και δεν θέλω να υπάρχει ιδιόκτητο μαγαζάκι κανενός, επειδή με ενδιαφέρει μόνο ο στόχος μας και το Μέτωπο, θα μείνω σε αυτή την φράση του στρατηγού και όχι στο κόμμα Κυπριώτη της φαντασίας ενός  μυθομανή.

Είναι αλήθεια ότι το ΕΠΑΜ δεν μπορεί να ενώσει ούτε τον εαυτό του; Η απάντηση είναι, δυστυχώς, ΝΑΙ. Είναι ηλίου φαεινότερο. Κάθε χρόνο τα ίδια και τα ίδια. Βρισίδια, καταγγελίες, ατέλειωτοι τσακωμοί, ατέλειωτα σεντόνια, αποχωρήσεις, διαγραφές. Από τη μία οι πράχτορες, προδότες και πουλημένοι και από την άλλη οι πιστοί οπαδοί, δοξολογούντες τον ένα θεό πατέρα παντοκράτορα, οπαδοί που την επόμενη χρονιά έχουν πολλές πιθανότητες να βρεθούν στο πρώτο στρατόπεδο...
Έχω βρεθεί κι από τις δυο μεριές και τα ξέρω από πρώτο χέρι...

Που ήταν το ΕΠΑΜ και που κατάντησε; Που είναι όλος αυτός ο ενθουσιασμός, που είναι όλος αυτός ο κόσμος, που είναι τα χιλιάδες μέλη του; Που είναι το ΕΠΑΜ στο οποίο στρατευτήκαμε; Δυστυχώς, αυτό το ΕΠΑΜ δεν υπάρχει πια. Στη θέση του υπάρχει ένα κουφάρι, με έναν αδιαμφισβήτητο ιδιοκτήτη, που το διαλύει ξαποστέλνοντας με ψευτιές και απίθανες κατηγορίες, ακόμα και με πραξικοπήματα ολκής, όποιους του χαλάνε τη νιρβάνα της υπέρτατης αυθεντίας και της απόλυτης υποταγής «στας διαταγάς του». “Ας γίνει φόρουμ  το ΕΠΑΜ”, έχει πει. “Ας μείνω μόνος μου, ιεραπόστολος”, έχει πει. Αρκεί το μαγαζάκι να είναι της απολύτου ιδιοκτησίας του, λέω εγώ, όσο μικρό κι αν είναι.

Βέβαια, σε κάθε συνέδριο, όπου αποχωρούν σιχτιρίζοντας καμπόσοι συναγωνιστές, ως πράχτορες και προδότες κλπ, μαθαίνουμε και την αιτία της διάλυσης. Αυτοί που έφυγαν, αυτοί έφταιγαν. Τα ίδια δεν γράφει ο μοναδικός “ανεύθυνος” για όλα τα κακά, πριν ή μετά από κάθε συνέδριο διάλυσης; Για την οποία διάλυση, ξαναλέω εγώ, μοναδικός υπεύθυνος είναι αυτός και κανένας άλλος. Ή φταίνε όλοι αυτοί που βρίστηκαν και έφυγαν (και δεν είναι καθόλου λίγοι), ή φταίει ο ένας που μένει σταθερός και βρίζει...

Στην περίφημη εισήγηση του, στο ανυπόστατο Εθνικό Συμβούλιο(ΕΣΥΜ) της 22/7/2018, ο πρόεδρος είπε πάνω κάτω, το εξής απίθανο: 200 άτομα, λέει, έκαναν αίτηση να μπουν στο ΕΠΑΜ και συνάντησαν έναν Αριδά, που τους έλεγε, που πάτε ορέ να μπείτε; Και δεν βρέθηκε ούτε ένας από τους παρευρισκόμενους να του πει, τι είναι αυτά που λες άνθρωπε; Αλήθεια, πόσες φορές έχει πει για εκκρεμούσες αιτήσεις εγγραφής, που οι κακούληδες πρώην δεν τις προωθούσαν και έτσι δεν γιγαντωνόταν το ΕΠΑΜ; Δεν βαρεθήκατε την ίδια αστεία ιστορία, ξανά και ξανά; Που είναι όλες αυτές οι αιτήσεις τώρα; Γιατί ένα μήνα και βάλε μετά το πραξικόπημα του ψευδό-ΕΣΥΜ, δεν έχουν γίνει τουλάχιστον οι 200 εγγραφές; Γιατί τα παραμύθια έχουν κοντά ποδάρια! Εκτός και αν έγιναν οι εγγραφές και μας τις κρατάνε μυστικό (το άλλο με τον Τοτό, το ξέρετε;).

Καταλάβατε τώρα, γιατί συνεχώς μικραίνει και διαλύεται το ΕΠΑΜ;
Φυσικά, φταίει ο πρώτος υπεύθυνος, που ήταν ο Γενικός Γραμματέας πριν και πρόεδρος τώρα. Φταίει ο αρχηγός, που αντί να αγκαλιάζει όλους τους συναγωνιστές και να τους ενώνει (όπως κάνουν οι αρχηγοί), αφορμή ψάχνει για να κάνει ανελέητη κριτική και  πολεμική, να σπείρει διχόνοια, να επιφέρει τη μείωση δυνάμεων (ωραίος αρχηγός...). Και με φυσικό επακόλουθο στο τέλος τη διάλυση. Καθαρίζουν οι γραμμές μας με αυτόν τον τρόπο, είπε στην ΠΓ. Καθαρίζουν τόσο πολύ, που γίνονται αόρατες, θα συμπλήρωνα...
Σύμφωνα με δική του ρήση “Το ψάρι βρωμάει από το κεφάλι”. Αυτό ισχύει για όλους τους άλλους, εκτός από τον ίδιο. Αυτός έχει το αλάθητο!

Γιατί δεν ειπώθηκαν όλα αυτά ανοιχτά και δημόσια πριν; Για τον απλούστατο λόγο, ότι κάνεις τον αγώνα σου, μήπως και ο ένας και μοναδικός καταλάβει το αδιέξοδο που έχει μπει, μήπως και τα πράγματα διορθωθούν. Μήπως και το ΕΠΑΜ αρχίσει να λειτουργεί όπως επιβάλλεται, για να πετύχει το στόχο για τον οποίο δημιουργήθηκε.
Όταν, όμως, βλέπεις τέτοιο πραξικόπημα, που θα το ζήλευε και το τελευταίο χουντικό κόμμα της κεντρικής Αφρικής, τι άλλο να περιμένεις; Τι άλλο θέλεις για να δεις ότι το Μέτωπο έχει δηλητηριαστεί και έχει πληγωθεί τόσο πολύ, που μόνο οι φανατικοί δεν μπορούν να το αντιληφθούν;

Πολύ καλά έκανε λοιπόν, ο Κυπριώτης και είπε ότι είπε. Αυτό το ΕΠΑΜ, δεν έχει κανένα μέλλον. Αυτό το ΕΠΑΜ, δεν μπορεί να ενώσει τον εαυτό του, θα ενώσει την κοινωνία; Μόνο σαν ανέκδοτο μπορείς να σκεφτείς κάτι τέτοιο, αν και σ' εμένα φαίνεται σαν ανείπωτο δράμα.
Όταν η μέχρι τώρα πορεία, οδηγεί σε συνεχή μείωση δυνάμεων, τι σε κάνει να πιστεύεις ότι με αυτή την πορεία θα οδηγηθείς σε τεράστια αύξηση;
Κανείς μας δεν ήλθε στο ΕΠΑΜ, για να υμνεί και να δοξολογεί. Ήλθαμε για να πετύχουμε τον στόχο μας. Την απελευθέρωση της Πατρίδας. Δεν ήλθαμε γιατί μας λείπει ένας νέος “πατερούλης”, ούτε για να λύσουμε τα προσωπικά μας προβλήματα και συμπλέγματα. Και ο στόχος, με τον τρόπο που βαδίζει αυτή τη στιγμή το ΕΠΑΜ, απλά δεν μπορεί να επιτευχθεί. Όσο νωρίτερα το καταλάβουμε αυτό, τόσο το καλύτερο για όλους μας.

Δεν θα το καταλάβουμε όλοι μας. Είναι σίγουρο αυτό. Πάντα υπάρχουν οι φανατικοί οπαδοί. Πάντα υπάρχουν αυτοί που μετατρέπουν τη λαχτάρα για ελεύθερη Πατρίδα, σε θεολογική λατρεία για ένα πρόσωπο υπεράνω όλων των υπολοίπων. Το κακό για αυτούς και για εμάς, είναι ότι με την προσωπολατρία, ποτέ δεν λευτερώθηκε κανείς.
Αυτοί οι άνθρωποι βλέπουν ότι τίποτα δεν έχει επιτύχει το ΕΠΑΜ. Αλλά κρέμονται στον Έναν, τον Μοναδικό, εναποθέτουν όλες τις ελπίδες τους εκεί και περιμένουν τη Δευτέρα Παρουσία, που έλεγε και μια ψυχή. Περισσότερο συναισθηματικά θεμέλια έχει αυτή η αντίληψη, παρά πολιτικά.
Πιστεύουν ότι χωρίς Καζάκη δεν υπάρχει ΕΠΑΜ και κατά συνέπεια, δεν ελευθερώνεται η Πατρίδα. Ταυτίζουν τον στόχο με ένα πρόσωπο. Δεν υπάρχει τίποτε πιο λάθος. Αυτή η λειτουργία είναι η αρχή του κάθε φασισμού και η μόνη εγγύηση ότι ποτέ δεν θα επιτευχθεί ο στόχος.
Δεν ξέρω αν η ίδια η πραγματικότητα θα τους πείσει ποτέ, για το μάταιο των προσδοκιών τους. Όχι ότι αμφιβάλω για το ποια θα είναι η πραγματικότητα. Για το αν θελήσουν ποτέ να δουν την αλήθεια μιλάω.
Πάντως, η ανταπόκριση στο αίτημα της κωμικοτραγικής Οργανωτικής Επιτροπής Συνεδρίου(ΟΕΣ), για “σύνδεση” (αν είναι δυνατόν!) με τις ΤΟ, είναι πάρα πολύ μικρή. Τα μέλη του ΕΠΑΜ δεν αντέχουν να περάσουν πάλι τα ίδια και δεν θα νομιμοποιήσουν το προεδρικό πραξικόπημα. Αν υποκύψουν στις πιέσεις και το κάνουν, καλώς τα δεχτήκαμε...

Όλα τούτα, σημαίνουν ότι τα βάφουμε μαύρα και παρατάμε τον αγώνα μας; Όχι βέβαια. Επ' ουδενί. Επειδή κάποιος επιλέγει να είναι πρώτος στο χωριουδάκι, εμείς θα παρατήσουμε την πόλη; Φυσικά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, να μην περάσει το πραξικόπημα που έκανε ο πρόεδρος και η ομάδα του. Για να μην μεταβληθεί η προσπάθεια για την επίτευξη του ιερού  στόχου μας σε συνεύρεση πιστών οπαδών.

Θα κάνουμε ότι μπορούμε για να μη σβήσει η ψυχή του ΕΠΑΜ, για να μην πεθάνει το όνειρο της ελεύθερης Πατρίδας.


33 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Αυτό το καινούριο, ας κάνει πρώτα κάποια έμπρακτη κίνηση, που να δείχνει ότι είναι αποφασισμένο να τα βάλει με το μνημονιακό σύστημα (όπως Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία) και μετά ας έρθει να βαυκαλιστεί ως ανερχόμενος σωτήρας. Επαναλαμβάνομαι μεν, αλλά είναι αλήθεια δε !! Από εκεί και πέρα δεν έχει σημασία ποιος θα ναι ο εκπρόσωπός του !! Ο Καζάκης μπορεί να είναι απτυχίοτος,ξινός,οπισθοδρομικός,συμπλεγματικός, κατά φαντασίαν ασθενής ότι άλλα ωραία του προσάπτετε, αλλά έκανε ξεκάθαρες κινήσεις που να δείχνουν τις αντιμνημονιακές διαθέσεις του !! Οπότε περιμένουμε ανάλογες κινήσεις και από τον όποιο καινούριο φορέα παρουσιαστεί. Αν αναλώνεται σε απλή αρθρογραφία & στήλες αναθεματισμού του Καζάκη, τότε οι προθέσεις του θα ναι αμφίβολες !! Και όλα αυτά που γράψατε, δεν εξηγούν πως μέσα σε ένα χρόνο η ΠΓ πήρε 147 οργανώσεις (μετά τα 7 χρόνια του απτυχίοτου) και τις έκανε 20 (όπως ισχυρίζεται η πλευρά απτυχίοτου) ?? Ανικανότητα ή κάτι άλλο ??

ΦΩΤΗΣ ΛΕΠΙΔΑΣ είπε...

Δηλαδή ο Πρόεδρος ενός κόμματος που θέλει και συγκεντρώνει αυταρχικά όλη την κομματική εξουσία στα χέρια του ίδιου και μιάς παρεούλας, δε φταίει για τη συρρίκνωση και φταίνε όσοι αντιτίθενται στην αντίληψη του που λέει με τρόπο κωμικά ηρωϊκό πώς "και μόνος μου θα μείνω εγω θα πολεμάω το σύστημα" δηλαδή με άλλα λόγια, "εγώ θα βάφω αυγά με πορδές" όπως λέει και ο λαός μας!!

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

Αγαπητέ συναγωνιστή κύριε Λεπίδα, "...ο Πρόεδρος ενός κόμματος..." και η "...κομματική εξουσία...", έπονται της μετατροπής του Ενιαίου Παλλαϊκού Μετώπου σε Κόμμα.Σε τι ΠΛΑΙΣΙΟ πίστεψαν, ορκίστηκαν, με ποιό ΠΛΑΙΣΙΟ επεδίωξαν συνέργειες με συμπολίτες, τα μέλη και οι οπαδοί (του κόμματος πλέον, εφ όσον μιλάμε για οπαδούς) που αντιπαρατίθενταί "περί όνου (Παλλαϊκό Μέτωπο) σκιάς (Κόμμα)";
Σύμφωνα με την ιστορία του γνωμικού (Βικιπαίδεια), άγνωστοι εξόντωσαν τον ατυχή όνο, προκειμένου να λήξει η διαμάχη για την διεκδικούμενη άξία της σκιάς του όνου...

Μπάμπης είπε...

Κύριε Λεπίδα ακούστε !!Επειδή δεν είμαι μέλος αλλά παρατηρητής & φίλος του ΕΠΑΜ, ξέρω τι λέει στις εκπομπές του και τι αντιμνημονιακό πατριωτικό έργο δείχνει ότι έχει κάνει. Δεν μπορώ να ξέρω σίγουρα τι πολιτική ακολουθεί εντός του ΕΠΑΜ αλλά δεν εξηγεί κανείς σας, πως είναι δυνατόν 7 χρόνια τώρα (με ότι χαρακτήρα έχει ο Καζάκης)να είχε τελικά 147 πυρήνες-οργανώσεις και η ΠΓ τις πήγε στις 20 σε ένα χρόνο, από τότε που ανέλαβε ?? Ακόμα και αν δεχτώ ότι έκανε λάθη ΚΑΙ ο Καζάκης ,η ΠΓ δεν είναι άμοιρη ευθυνών!! Το αντίθετο μάλιστα !! Στο φινάλε οι σκελετοί του Καζάκη, δεν ήταν ποτέ κρυμμένοι σε ντουλάπες (ξέραμε για το θέμα πτυχίου , ξέραμε ότι δεν έχει το σαβουάρ βιβρ του Ζαμπούνη, όταν εκνευρίζεται και του λείπει η διπλωματία- αυτά όλα τα κατάλαβα παρακολουθωντας 2 χρόνια εκπομπών & το μπλογκ του).Οι προσωπικές του αδυναμίες, δε μετριάζουν το έργο που προσπαθεί να κάνει. Απαρνηθήκατε εσείς την επαγγελματική σας εξέλιξη, για να αφοσιωθείτε στον αντιμνημονιακό αγώνα ?? ΟΧΙ !!! Κάνατε εσείς με δική σας πρωτοβουλία κάποια Μήνυση Επι Εσχάτη Προδοσία ?? ΟΧΙ !!Πήρατε σβάρνα τα χωριά και τα καφενεία για να έχετε αλληλεπίδραση με τον κόσμο , από μόνος σας ?? ΟΧΙ !! Περιμένω να πράξετε αναλόγως στο όποιο πολιτικό σχήμα δημιουργήσετε ή συμμετάσχετε, με Μηνύσεις ενάντια στο μνημονιακό σύστημα γιατί έτσι ΜΟΝΟ θα πείσετε για τις ειλικρινείς σας αντιμνημονιακές-πατριωτικές προθέσεις !! Και γενικά όλη αυτή η υπερ-προσπάθεια αποδόμησης του Καζάκη, με προκαλεί να γίνω μέλος αν μη τι άλλο, για νa δω από κοντά αν είναι όντως ο μπαμπούλας που περιγράφετε και που το είδε ξαφνικά ο κύριος Κυπριώτης μετά από 7+ χρόνια !!!....Και η φράση που αναφέρετε, όντως την είπε και πιστεύω ότι ελέχθει για να δείξει τον ζήλο στις αντιμνημονιακές απόψεις του, χωρίς να σημαίνει ότι επιθυμεί το να μείνει μόνος του !!Κοινή λογική Κύριε Λεπίδα !! Κοιτάχτε λοιπόν να επιλύσετε τα θέματά σας δικαστικά, αφού εκεί το φτάσατε ,κάντε τον όποιον φορέα κάνετε και αφήστε την περατζαδα στους όποιους ραδιοφωνικούς σταθμούς για να θάβετε με ή χωρίς γάντι τον όποιο Καζάκη !! Έτσι και αλλιώς τα αποτελέσματα του Δικαστηρίου θα δείξει το ποιος τελικά είχε δίκιο.Όλα τα άλλα είναι εκ του πονηρού !!

Unknown είπε...

συναγωνιστες αυτη η παραγραφοσ Φυσικά και συνεχίζουμε τον αγώνα μας. Θα κάνουμε ότι περνάει από το χέρι μας, να μην περάσει το πραξικόπημα που έκανε ο πρόεδρος και η ομάδα του. Για να μην μεταβληθεί η προσπάθεια για την επίτευξη του ιερού στόχου μας σε συνεύρεση πιστών οπαδών. τι σημαινει?οτι φευγετε απο το επαμ ή οτι μενετε και δινετε εκ των εσω καποια μαχη εναντια στον παραφρονα μεγα ναπολεοντα καζακη?Νομιζω η παραμονη δεν εχει νοημα ,Ο αγωνας συνεχιζεται αλλα οχι μαζι με μανιοκαταθλιπτικους παραφρονες μεγαλους ναπολεοντες που πασχουν απο το συνδρομο της καταδιωξης.
Μια παρατηρηση για το φιλο Μπαμπη .Και τα 4000 εκδιωχθεντα μελη ακνανε αγωνα ενημερωσης και συμμετειχαν στις κινητοποιησεις και στις πορειες και οχι ο τιτανοτεραστιος χωρις πτυχιο καζακης.Ολοι συμμετειχαν στους αγωνες και συμμετεχουν οι πιο πολλοι και μετα την εκδιωξη τους απο το επαμ στο λαικο κινημα

Unknown είπε...

Το θέμα του πτυχίου δεν μου λέει τίποτε εμένα!! Κι εγώ δεν ολοκλήρωσα τις σπουδές μου μα ξέρω περισσότερα πράγματα από πολλούς ανθρώπους που έχουν διπλώματα και μεταπτυχιακά και παριστάνουν τους παντογνώστες και κάμποσους! Οποιος θέλει να με αντιμετωπίσει σε οποιαδήποτε κουβέντα πολύ ευχαρίστως... Κι αν δεν φύγει με τα παντελόνια κάτω από τον ορυμαγδό επιχειρημάτων τεκμηριωμένων που θα δεχτεί εκ μέρους μου...μπράβο του!!

xris είπε...

Ναι αλλά με το Unknown που θα σας βρούμε; chrismet@gmail.com

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Κύριε Μπάμπη κούρασες με τα ίδια και τα ίδια, τα εμπεδώσαμε πολύ καλά.Μην με κουράζεις να σου απαντώ για να περνάει η ώρα σου. Ότι θέλεις γράψε το ονοματάκι σου, δεν είμαστε δα και μπαμπούλες και το mail σου και θα τα έχεις όλα όσα ζητάς!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Επαναλαμβάνω τα πρέποντα:"Ναι αλλά με το Unknown που θα σας βρούμε; dimitris_kypriotis@yahoo.com

Μπάμπης είπε...

Κύριε Κυπριώτη αν θέλετε να αποδείξετε ότι δεν είστε ελέφαντας είτε εσείς, είτε ο κύριος Λεπίδας, οφείλετε να απαντάτε και ας κουραζόσαστε λιγο παραπάνω !! Και αφού υπάρχει ο χώρος εδώ για απαντήσεις,γιατί να δώσω το μέϊλ μου ?? Όλα στο φως, σας είχα ξαναπεί για να υπάρχει και ο αντίλογος από τα όποια μέλη του ΕΠΑΜ !!Αλλιώς έχουμε καταστάσεις "στρίβειν δια του αρραβώνος" !!

Κύριε άγνωστε ασφαλώς συνεχίζεται ο κάθε αγώνας & ο καθένας το παλεύει από το μετερίζι που νομίζει ότι του ταιριάζει...Συνεχίστε τον αγώνα σας και αφήστε τον Ναπολέοντα στον δικό του. Αλλά περιμένουμε αντισυστημικές -αντιμνημονιακές μηνύσεις και από τον όποιο άλλο φορέα δημιουργηθεί, για να δώσει διαπιστευτήρια προθέσεων. Ορίστε τώρα, με κάνατε να κουράσω πάλι τον κύριο Δημήτρη !!

Unknown είπε...

Στην κατοχή οι Βρεττανοί χρηματοδοτούσαν πάνω από 130 αντιστασιακές οργανώσεις για να μην ενωθεί ο λαός. Φοβόντουσαν περισσότερο ένα ΕΑΜ παρά τους Γερμανούς!

Unknown είπε...

ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΘΕΛΕΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ;;;;ΜΗΠΩς ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;Στην κατοχή οι Βρεττανοί χρηματοδοτούσαν πάνω από 130 αντιστασιακές οργανώσεις για να μην ενωθεί ο λαός. Φοβόντουσαν περισσότερο ένα ΕΑΜ παρά τους Γερμανούς! ....ΓΙΑΤΙ ΔΙΩΞΑΤΕ ,ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΑΤΕ ΠΥΡΗΝΕς;;;ΣΤΟ ΕΠΑΜ;;;ΜΗΠΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;;;;Στην κατοχή οι Βρεττανοί χρηματοδοτούσαν πάνω από 130 αντιστασιακές οργανώσεις για να μην ενωθεί ο λαός. Φοβόντουσαν περισσότερο ένα ΕΑΜ παρά τους Γερμανούς!......ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΑΥΤΑ;;;;ΕΓΩ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ ΜΕ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΠΑΘΑ ΑΡΙΔΑ ,ΚΑΙ ΚΥΠΡΙΩΤΗ .ΜΗΝ ΞΕΧΝΑς ΚΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΤΟΥ ΠΛΗΡΩΣΕ ......ΛΟΙΠΟΝ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ΑΣΕ ΤΟ ΕΠΑΜ ΗΣΥΧΟ ,ΜΑΖΙ ΜΕ ΕΜΑΣ ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ,ΚΑΙ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΛΟ .....ΑΠΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΘΑ ΑΝΑΜΕΤΡΗΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.....ΠΑΨΤΕ ΝΑ ΠΕΘΑΙΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΣ ΑΓΩΝΕΣ ,ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ,ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑΣ ΜΑΣ !!ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΥΡΙΟΙ ,ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΚΟΜΜΑΤΑ ,ΠΟΥ ΣΑΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ ,ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑ;Μ !!ΕΛΠΙΖΩ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΞΥΠΝΗΣΕΙ ΠΡΙΝ ΠΕΘΑΝΕΙ ΚΥΡ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ,ΚΑΙ ΚΥΡ ΑΡΙΔΑ..

Unknown είπε...

ΥΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΚΟΠΟΥΣ ,ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΚΥΡ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ,ΚΑΙ ΚΥΡ ΑΡΙΔΑ

Unknown είπε...

ΥΣ .ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΔΟΠΑΤΗΣΕΤΕ .Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΕΔΙΩΞΕ ,ΟΙ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΣΤΗΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ,ΠΟΥ ΓΥΡΝΟΥΣΑΤΕ ,ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ,ΚΑΙ ΤΑ ΗΧΗΤΙΚΑ ΣΑΣ ΠΡΟΔΩΣΑΝ ,,ΚΑΙ ΑΝΑΓΚΑΣΑΜΕ ΤΟΝ ΚΑΖΑΚΗ ,ΝΑ ΠΡΟΒΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΕΙ .ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΠΛΕΟΝ ΘΕΣΗ ΣΤΟ ΕΠΑΜ !ΜΕΤΑ 8 ΧΡΟΝΙΑ ,ΚΑΙ ΠΟΥ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΕΚΡΕΜΟΥΣΑΝ 300 ΕΓΡΑΦΕς ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΑΣ ΘΗΤΕΙΑ ΣΑΣ ,ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ,.......ΘΥΜΗΘΗΚΑΤΕ ΤΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΥΡΙΟΙ;;;Η ΗΤΑΝ ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ ΝΑ ΠΑΤΕ ΠΙΣΩ ΤΟ ΕΠΑΜ;;;;ΤΟ ΕΠΑΜ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ ,ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ ΣΑΣ ΓΝΩΡΙΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ .ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΗΣΥΧΟΥΣ .....Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΑ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗ .....ΑΦΗΣΤΕ ΜΑΣ ΝΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΚΥΡΙΟΙ .ΕΣΕΙΣ ΚΑΛΑ ΖΗΤΕ .ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΥΠΟΦΕΡΕΙ ΑΚΟΥΤΕ;;;;;ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΕΥΤΕΡΙΑΑΑΑΑΑ!!!!!

Μπάμπης είπε...

Φίλε άγνωστε Νο 2, επέτρεψέ μου, ενώ συμφωνώ μαζί σου,να σου πω ότι θα φανεί η θέση του Καζάκη στην σύγκρισή του με Καποδίστρια, Κολοκοτρώνη ή Μακρυγιάννη, μόνο όταν κυβερνήσει και δούμε στην πράξη τα αποτελέσματα της ιδεολογίας !! Μέχρι τότε ας κρατάμε μικρό καλάθι !! Συμφωνώ ότι πρέπει να αφήσουν ήσυχο το ΕΠΑΜ και να ασχοληθούν με ότι δικό τους ετοιμάζουν, γιατί αρκετά ΠΡΟΣΤΥΧΑ φέρθηκαν ειδικά όταν διάβασα μέχρι πριν από λίγο το τελευταιό άρθρο του Γεώργιου Φωτεινού για τη διαγραφή Λεπίδα. Πραγματικά ΤΡΑΓΙΚΟΙ οι άνθρωποι και ειδικά με τον επαναστάτη του facebook. Και έρχεται και δένει με την προσπάθεια Κυπριώτη να μου υποβαθμίσει τη Μήνυση Επί Εσχάτης με την δικαιολογία ότι δεν μπήκαν πολλές υπογραφές. Και όταν επαναλάμβανα ότι όποιος φορέας δημιουργηθεί θα πρέπει να προβούν σε ανάλογες κινήσεις όπως η Μήνυση, ο κύριος Κυπριώτης έλεγε ότι τον κουράζω και επαναλαμβάνομαι !! Για αυτό και όταν σχολίασα τα λεγόμενα Λεπίδα , δεν έδωσε ούτε καν απάντηση και μπήκε σφήνα ο κύριος Κυπριώτης (το άρθρο Φωτεινού εξηγεί πολλά)!! Συμμερίζομαι την αγανάκτησή σου φίλε !! Θα φάνε καλά όταν πάνε άπατοι, στον όποιο φορέα δημιουργήσουν !! Βαρεθήκαμε πια την κοροϊδία !! Ξαναφτιάξτε εσείς τους πυρήνες και ο κόσμος που έτσι και αλλιώς γούσταρε ΕΠΑΜ, θα παραμείνει στην ψήφιση του ΕΠΑΜ !!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Στους μάγκες λέμε ναι στους ανώνυμους με τις κουκούλες και στους Μπάμπηδες λέμε, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!

Ανώνυμος είπε...

Τι λες βρε παιδί? Τέτοια πρεμούρα για ένα ΕΠΑΜ που δεν μπορεί να ενώσει ούτε τον εαυτό του
δεν έχω ξαναδεί. Πάντως κ Κυπριώτη ο Κ Ιωάννου σας το έλεγε πρίν από δύο χρόνια, φάτε τον.
Μπορείς να μας πεις εσύ στη προτροπή του πως του απαντούσες?

ΥΓ.
Τελικά το ΠΑΣΟΚ μεγάλη σχολή,πολύ μεγάλη σχολή.

Μπάμπης είπε...

Κύριε Κυπριώτη αφήστε τα ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ, γιατί έχετε εκτεθεί μάλλον ανεπανόρθωτα (και ειδικά ο κυρ Λεπίδας ο φεισμπουκάτος, μεγάλη η χάρη του) !! Η πρεμούρα για σπόνσορες αλλοίωσε δυστυχώς το πατριωτικό σας ένστικτο & τα κίνητρά σας,παρόλο που έχετε λέγειν !! Λυπηρό μεν, η ζωή συνεχίζεται δε !!

Νικόλαος Σταμος είπε...

Τα όσα λέγονται περί των 147 οργανώσεων που είχε το ΕΠΑΜ είναι κυριολεκτικά για γέλια. Ο Καζάκης πάντοντε διόγκωνε στα λεγόμενά του υπερβολικά το μέγεθος του ΕΠΑΜ δίνοντας μια ψευδή εντύπωση στην κοινωνία. "Το ΕΠΑΜ είναι η καλύτερα οργανωμένη πολιτική δύναμη στην Ελλάδα" , "Σε κάθε κινητοποίηση θα βρείτε επαμίτες" , "Έχουμε τόσους...πυρήνες","Εχουμε τέσσερις χιλιάδες μέλη", έχουν ακουσθεί πολλές φορές από το στόμα του, κάνοντας τους απλούς ψηφοφόρους να πιστεύουν πως επρόκειτο για ένα κόμμα με αξιόλογη δυναμική. Η αλήθεια όμως είναι άλλη: Μετά από την εκλογική συνεργασία με τον Παππαθεμελή το ΕΠΑΜ άρχισε να φυλλορροεί. Δεκάδες εικονικοί πυρήνες παρουσιάζονταν στον πανελλαδικό χάρτη του επαμ(που τώρα τον έχουν κατεβάσει από την κεντρική σελίδα) και μαζί τους εκατοντάδες εικονικά μέλη. Ενδεικτικώς αναφέρω δύο παραδείγματα:στο εσωτερικό δημοψήφισμα του ΕΠΑΜ για την συμμετοχή του στις Ευρωεκλογές του 2014 συμμετείχαν μόνο 800 μέλη από κει που λέγαμε ότι ήμασταν χιλιάδες. Στην Δυτική Ελλάδα(Αιτωλοακαρνανία, Άρτα, Λευκάδα, Κεφαλλονιά), υπήρχαν το 2011 5 πυρήνες και στο πρόσφατο συνέδριο ,την στιγμή που μιλούσε ο Καζάκης για 147 οργανώσεις, είχαν μείνει στην εν λόγω περιοχή το πολύ ένας πυρήνας ενεργός.
Η συρρίκνωση του επαμ γινόνταν διαρκώς όλα αυτά τα χρόνια με σταθερό ρυθμό και είχε μετατραπεί σε μια μικρή ομάδα πολύ πριν αναλάβει ο κος Κυπριώτης την θέση του γενικού γραμματέα. Πολύ όμως εθελοτυφλούσαν και αντί να καταλάβουν που οδεύει το επαμ νόμιζαν ότι βρισκόντουσαν σε κάποιο "μέτωπο".
Πάντως οι 20 πυρήνες που αναφέρει τώρα ο Καζάκης δεν απέχουν πολύ από την πραγματικότητα. Πρόκειται λοιπόν για μια διαλυμένη οργάνωση, με πολλά εκδιωγμένα μέλη, ακόμη περισσότερα παραιτηθέντα, άπειρους τσακωμούς και σχεδόν μηδαμινή παρουσία μέσα στην Ελληνική κοινωνία. Όποιος έχει χρόνο να κάτσει να ασχοληθεί με την ανάσταση ενός πολιτικού πτώματος, που δεν επηρέασε στο ελάχιστο τις πολιτικές εξελίξεις της χώρας, ας κάτσει ν' ασχοληθεί...

Unknown είπε...

ΛΥΠΑΜΑΙ ,ΛΥΠΑΜΑΙ .....ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ,ΟΤΙ ΜΕ ΠΡΟΔΟΣΕΣ ΚΥΠΡΙΩΤΗ ,ΚΑΙ ΑΡΙΔΑ .ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΝΑΡΩΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ .ΗΤΑΝ ΜΕΓΑΛΗ Η ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΕΠΑΜ,ΣΤΟ ΚΑΖΑΚΗ ,ΚΑΙ ΣΕ ΜΕΝΑ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΓΩΝΙΣΤΡΙΑ .ΜΗ ΞΕΧΑΣΕΙς ΤΟΝ ΠΕΤΡΟ ΛΟΓΙΣΤΗ ΣΤΟ ΑΡΓΟΣ ,ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΟΥΣΕ ΠΑΝΤΟΥ .ΕΓΩ ΕΦΕΡΝΑ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΕΠΑΜ ,ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΑΤΕ ΟΛΟΥΣ .ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΣΑΒΟΥΡΑ ΦΩΤΟΥΛΑ,ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ,ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΔΙΑΓΡΑΨΕΙ ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕς ΣΤΟ ΕΠΑΜ ΔΕ ΞΕΡΩ !ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΞΕΡΩ ΠΟΥΛΗΣΑΤΕ 8 ΧΡΟΝΙΑ ΑΓΩΝΑ ΜΟΥ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΑΓΩΝΑ ,ΑΛΛΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΜΟΥ ,ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΡΕΚΛΙΤΣΕς ,ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΚΠΤΩΣΗ ΣΤΑ ΠΡΟΤΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΕΠΑΜ,ΟΠΟΥ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ,ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΕΠΑΜ Ο ΚΑΖΑΚΗΣ !!ΛΑΘΟΣ ΠΟΡΤΑ ΧΤΥΠΗΣΑΤΕ ,Η ΣΚΟΠΙΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΥΑΛΙΣΕΤΕ ΤΟ ΕΠΑΜ .ΤΕΛΙΚΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΝΑΡΤΟΥΣΑ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ,ΒΓΗΚΕ ΑΛΗΘΙΝΟ

Μπάμπης είπε...

Κύριε Στάμο, αυτά που λέτε, επειδή δείχνουν σοβαρά, καλό θα είναι να αναρτήσετε και κάποιο στοιχείο για αυτά, για εμάς που είμαστε έξω από τον χορό, αλλιώς είναι θεωρητικολογία. Άλλωστε όλα αυτά τα χρόνια ακολουθούσε και ο κύριος Κυπριώτης αλλά δεν τον άκουσα πιο πριν να κάνει λόγο για συρρίκνωση αφού σιγά σιγά έκλειναν οι οργανώσεις !! Αααα.....είπαμε εθελοτυφλούσε και αυτός επειδή νόμιζε ότι βρισκόταν σε κάποιο μέτωπο .Για τον όρο διαλυμένο κόμμα, δεν μου φαίνεται ότι ισχύει αφού δείχνει ότι κανονικά συνεχίζει τις προσπάθειές του πέρα από το θέμα Λεπίδα-Κυπριώτη & άλλων. Οι τσακωμοί που λες μπορεί να αφορούν όντως παραξενιές Καζάκη αλλά μπορεί να σημαίνουν και φιλτράρισμα ή ξεκαθάρισμα του τοπίου. Το μέλλον θα δείξει τελικά ( για όλους εμάς που παρακολουθούμε εκ του μακρώθεν ως μέλλοντες ψηφοφόροι αντιμνημονιακού κινήματος) !! Θα εστιάσω όμως στις τελευταίες σου φράσεις !!! Κανένα εξωκοινοβουλευτικό αντιμνημονιακό κόμμα δεν έχει ιδιαίτερη παρουσία στην Ελληνική κοινωνία ή έχει επηρεάσει στο ελάχιστο τις πολιτικές εξελίξεις αφού πολύ απλά ΦΗΜΩΝΕΤΑΙ !! Πάντως μην προσπαθείτε όλοι να αποδομήσετε τον Καζάκη και τις όποιες προσπάθειες καταβάλλει και αντιθέτως να μιμηθείτε τουλάχιστον τη Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία. Αυτό θα δείξει τις αληθινές προθέσεις ενός κόμματος που αυτοβαυκαλίζεται αντιμνημονιακό !!

Ανώνυμος είπε...

Στους μάγκες λες ναι και στους ανώνυμους με τις κουκούλες και στους Μπάμπηδες λές, ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ!
Ναι αλλά εσύ έχεις λεπίδα εμείς τι έχουμε?

Μπάμπης είπε...

Ανώνυμε να σε ρωτήσω και εγώ !! Και ποιος είναι ο κύριος Λεπίδας που την είδε ότι έχει την κοψιά αρχηγού ?? Αφού ζήτημα είναι να ήταν 1-1,5 (??) χρονο στο ΕΠΑΜ και με 5-6 εκπομπές όλες και όλες που εμφανίστηκε !! Από πού και ως που λοιπόν κόπτονταν να γίνει αρχηγός και εθίγην τόσο πολύ για τη διαγραφή του ώστε να κάνει μηνύσεις ?? Επειδή τον έφεραν φυτευτό ?? Το ότι είναι δικηγόρος δεν τον κάνει και ικανό αρχηγό !! Άλλωστε διαβάσαμε για τα κατορθώματά του στο facebook. Εκτός και αν πίσω από τον κύριο Λεπίδα, κρύβεται καμιά γερή πορτοφόλα που τράβηξε σαν μαγνήτης μερικούς ανυπόμονους για εξουσία αλλά θα τους παίζει σαν μαριονέτες, υπηρετώντας τα δικά της συμφέροντα !! Φίλε δεν πτοούμαστε !! Ο καθένας τραβάει τον δρόμο του αλλά να μη νομίζουν ότι τρώμε και κουτόχορτο !!

Unknown είπε...

Προς κ.Κυπριωτη.
Ηρθε και η δικια σας σειρα να σας αδικησουν οπως λετε ,ποιος σας πιστευει ομως;οταν στο προηγουμενο συνεδριο εκδιοχθησαν απο το ΕΠΑΜ ανθρωποι αξιοι και αδικα χωρις να τους δοθει το δικαιωμα της υπερασπισης,που ησασταν τοτε να βαλετε τα πραγματα στη θεση τους;και κανετε πως πονατε για τα στομα που φευγουν απο το Επαμ;και διαλυεται; Πολλα σας ρωταω ετσι;..
Σταματηστε λοιπον να το παιζετε αδικημενος παψτε και μη μιλατε.γιατι απλα ηρθε η σειρα σας το αξιζατε.Οσο για τον κυριο καζακη να ξερει οτι η αδικια πληρωνεται

Unknown είπε...

Συμφωνω μαζι σας ,πολεμησαν το επαμ αλλα και ο κ. Καζακης δεν φυμηζεται για την εξυπναδα του να κατσλαβει τι του ετοιμαζουν.
Επεξαι παιχνιδι μαζι τους εναντια σε αλλους που προσπαθησαν να σωσουν την κατασταση.Αυτο δεν επιτρεπεται για εναν Κ Α Ζ Α Κ Η.
Υ.Γ. θα ηθελα παντως να μιλαμε ολοι επωνυμα .Δεν εχουμε τιποτα να φοβηθουμε

Ανώνυμος είπε...

Μπάμπη πρόσεξε σε παρακαλώ τι γράφω. Σε όσα γράφει ο Κυπριώτης αναφέρομαι.

Μπάμπης είπε...

Κυρια Διακονίδου συμφωνώ ότι θα έπρεπε να μιλάμε όλοι επώνυμα !! Απλά υπάρχει μεγάλη δισπιστία και καχυποψία πλέον προς όλους !! Δυστυχώς δεν είμαι ή υπήρξα ποτέ μέλος του ΕΠΑΜ αλλά απλά παρακολουθώ ως φίλος και μελλοντικός ψηφοφόρος την πορεία του από το 2016,αν και είχα ακουστά τον Καζάκη από το 2015...Έχω ωστόσο καταλάβει κάποιες αδυναμίες του χαρακτήρα του από την πορεία των εκπομπών του & από το blog του ( έλλειψη διπλωματίας - εκνευρίζεται σχετικά εύκολα - εμπιστεύεται λάθος ανθρώπους-μπορεί να φιλτράρει λάθος ορισμένους ανθρώπους).Όσοι τον έχετε ή είχατε ζήσει και από κοντά, ενδεχομένως ξέρετε περισσότερα !! Δεν αμφιβάλλω ότι μπορεί να αδίκησε κάποιους είτε επειδή έτσι το αντιλήφθηκε ο ίδιος (σωστά ή άδικα θα φανεί κάποια στιγμή), είτε από καλοθελητές τρίτους που μπορεί να του μετέδωσαν μούφα πληροφορίες για προσωπικό τους όφελος. Το θέμα είναι να μπουν στο ζύγι οι ατομικές του αδυναμίες, με την αφοσίωση-ειλικρίνεια στον αντιμνημονιακό-πατριωτικό σκοπό του ( σε σχέση με το τι προσωπικές θυσίες έκανε ο ίδιος και τι πράξεις [π.χ. Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία], πέρα από την αρθρογραφία και τις εκπομπές του ).Επίσης το θέμα είναι, για τη χώρα και για τους πολίτες που ψάχνουν εναγωνίως αντιμνημονιακό αποκούμπι, είναι κατάλληλος ως εκφραστής του ο Καζάκης, παρά τις ατομικές του αδυναμίες (όλοι έχουμε άλλωστε αδυναμίες,απλά ποικίλου) ?? Γιατί αν αυτός, που τουλάχιστον έκανε και μια κίνηση-πράξη ενάντια στο μνημονιακό κατεστημένο (Μήνυση) δεν είναι άξιος τότε ποιος είναι ?? Όλοι οι υπόλοιποι που απλά θεωρητικολογούν αλλά από ουσία μηδέν ή δικηγόροι επαναστάτες του φέϊσμπουκ που ύπουλα προσπαθούν να αρπάξουν ένα κόμμα ??.Πάντως είστε η πρώτη που ,αν και μάλλον μπορεί να έχετε αδικηθεί από τον Καζάκη ή το περιβάλλον του , μιλάτε πολιτισμένα !!........Φίλε ανώνυμε κατάλαβα ότι απευθύνθηκες στον κύριο Κυπριώτη. Ίσως να μη κατάλαβα τον τρόπο με τον οποίο απευθυνόσουν ή την λογική που χρησιμοποίησες, αν ήνουν λάθος σε αυτά που σου είπα !!

Ανώνυμος είπε...

Να ρωτήσω εγώ κάτι? Αν διαλυθεί το ΕΠΑΜ μήπως ακυρώνεται εκ των πραγματων και η κομματική μηνυση για τα μνημόνια? Ιαως να πεσαν γερά φραγκα και ο Μητσος να εξαργυρωνει τωρα τους κοπους του. Παντως μαγκια του γιατι ειναι πανεξυπνος και εμεις ουγκανα που πιστεψαμε.Καληνυχτα...και ο σοσων εαυτο σωθειτω

Μπάμπης είπε...

Μα αυτό θέλουν να κάνουν !! Αλλά δε νομίζω ότι θα τους αφήσει ο Καζάκης & όσοι άλλοι έχουμε και 2 δράμια μυαλό !!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητή κυρία Αθηνά Διακονίδου, συγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση, ήταν υπεράνω των προθέσεών μου και δεν θα ήθελα να μείνει αναπάντητη, όταν μάλιστα είναι και επώνυμη η αναφορά.Σε πρώτο λόγο σας ευχαριστώ για την συμμετοχική σας κριτική. Σε δεύτερο λόγο, ίσως δεν προσέξατε ή σας διέφυγε ότι το άρθρο αυτό δεν είναι γραμμένο από εμένα, αλλά "φιλοξενείται" στο blog μου. Και τέλος επί της ουσίας. Που ακριβώς διαπιστώσατε ότι αναφέρομαι προσωπικά περί αδικίας; Για αυτό καμιά φορά χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στην ανάγνωση των επιχειρημάτων. Ποτέ δεν θα μπορούσα να επικαλεστώ αδικία, γιατί απλούστατα δεν θα επέτρεπα να γίνει αδικία. Ποια είναι η μεγάλη διαφορά με όσα επικαλείστε;, ότι στην περίπτωση τη δική μου και των συναγωνιστών της ΠΓ, χρησιμοποιήθηκε η συκοφαντία και όχι κάποια αδικία. Και όταν η συκοφαντία προσβάλει την προσωπικότητα και τις αρχές το όποιου προσώπου δεν υπάρχουν πολλοί τρόποι για να αποκατασταθούν. Η Δικαιοσύνη με τα τρωτά της είναι ο δρόμος της αποκατάστασης. Αυτό ακριβώς έγινε. Ούτε αδικία ούτε ελεημοσύνη. Βέβαια πολλοί δεν το αντιλαμβάνονται αυτό, γιατί είναι χαμηλής αυτοεκτίμισης και βάζουν την προσωπολατρεία υπεράνω των πάντων. Εκεί ποντάρει και ο περί ου λόγος αρχηγός μιας περίκλειστης ομαδούλας, γιατί πίστευε ότι δεν θα υπάρξει αντίδραση και εκεί διαψεύστηκε. Τώρα ποια είναι η επιχειρηματολογία; Ότι και καλά κάποιοι κακοί, δεν θέλουν να προχωρήσει η μήνυση εσχάτης προδοσίας!! Τώρα αν αυτοί οι κάποιοι συμμετέχουν από την αρχή στην προσπάθεια αυτή, ποιος να το θυμάται τώρα; Ας τους βρίσουμε να τη βγάλουμε εμείς καθαροί, δηλαδή αυτός για το μαγαζάκι του και μετά βλέπουμε. Τώρα σε ότι αφορά την αντιπαράθεση με τα περσινά, αυτή είναι διαφορετική υπόθεση για την οποία και έχω μιλήσει ανοιχτά στο ράδιο και έχω γράψει σχετικά σε πολυσέλιδη αναφορά μου, η οποία κοινοποιήθηκε στο εσωτερικό του ΕΠΑΜ, όπως προβλέπεται και έχω δηλώσει και εδώ, ότι όποιος επιθυμεί δεν έχει παρά να δώσει το mail του για να τη λάβει.Στα περσινά η μόνη περίπτωση που υπήρξε συκοφαντία ήταν η περίπτωση του πρέσβη, για την οποία έκανα πολλά για την ανατροπή της, αλλά βρέθηκα μειοψηφία μαζί με έναν ακόμη. Αυτά προς το παρόν και αν χρειαστεί επανέρχομαι.

Ανώνυμος είπε...

ΔΕΝ ΤΑΣΣΟΜΑΙ ΥΠΕΡ ΠΡΟΣΩΠΙΚΩΝ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΩΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗΣΑ ....ΓΙ΄ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΛΕΓΩ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΙΑ.
ΥΠΕΝΘΥΜΙΖΩ ΟΜΩΣ ΑΠΛΑ : : "Ο μη ών μεθ' ημών, καθ' ημών εστί" ΚΑΙ «Ο μὴ ὢν μετ' ἐμοῦ κατ' ἐμοῦ ἐστιν, καὶ ὁ μὴ συνάγων μετ' ἐμοῦ σκορπίζει»... ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΝΕΛΘΩ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΤΟΤΕ ΣΧΕΤΙΚΟ ΣΧΟΛΙΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ.

Νικήτας Αποστόλου είπε...

Επειδή συμμετείχα σχεδόν σε όλες τις κινητοποιήσεις ενάντια στις μημονιακές πολιτικές, στη "Σπίθα" που κάποιοι την διέλυσαν,συμπορεύτηκα με συναγωνιστές, στο ΕΠΑΜ, στο ΟΧΙ του δημοψηφίσματος στο Ειρηνοδικείο στις κινητοποιήσεις ενάντια στους πλειστηριασμούς, υπέγραψα την μήνυση για την εσχάτη προδοσία ηλεκτρονικά δικαιούμαι με πίκρα να ρωτήσω όλους εσας τους επώνυμους αντιμνημονιακούς. Γιατί δεν θέτετε το εωσφορικό ΕΓΩ κάτω από το Λαοσωτήριο ΕΜΕΙΣ; Γιατί τόσα "κόμματα", "μέτωπα" και "κινήσεις"; Δεν αναλογίζεσθε όλοι σας την συμφορά που μέρα με την μέρα μεγαλώνει και θα αφανίσει την Πατρίδα μας; ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ ΟΥ ΜΕΝΕΤΟΙ. ΕΝΩΘΕΙΤΕ σε ένα μίνιμουμ πρόγραμμα για απαλλαγή της χώρας μας από την ΚΑΤΟΧΗ. Έτσι θα παρουσιάσετε αξιόπιστη εικόνα ΜΕΤΏΠΟΥ ικανού να σώσει την χώρα. Έτσι θα αναστυλώσετε το ηθικό του Λαού για να μπορέσει νικηφόρα να αντιπαλέψει τους εχθρούς του.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ Νικήτα Αποστόλου που τα γράφεις τόσο ωραία, μήπως θα μπορούσες να μας πεις και τη "συνταγή" του πως θα γίνει αυτό που προτείνεις , όχι φυσικά μόνο εσύ, και ποιοι είναι όλοι αυτοί που αναφέρεσαι; Έχουν ονόματα να κάνεις και εκεί μια ερώτηση να κάνουμε και εμείς να δούμε τι ακριβώς θα πούνε; Εγώ από εδώ σου λέω ότι απλά δεν γίνεται αυτό για δυο λόγους. Ο πρώτος και κυρίαρχος το αρχηγιλίκι. Ο δεύτερος θα πρέπει να βρεθούν οι ομοειδείς ομάδες, κόμματα κλπ Δεν είναι όλα τα ίδια γιατί απλά δεν θέλουν να πετύχουν όλοι τα ίδια.