Τετάρτη 8 Αυγούστου 2018

Με λίγα λόγια, αλλά πολλά εννοούμενα!Το Πατριωτικό Δημοκρατικό Κίνημα είναι παρόν!





Το Πατριωτικό Δημοκρατικό Κίνημα είναι παρόν!

Δημήτρης Κυπριώτης

Ο λαός δικαιολογημένα  ψάχνει να βρει λύσεις στα προβλήματά του, αλλά και ηγεσίες που να μπορούν να τον  εμπνεύσουν και να τις εμπιστευθεί,  για αυτό,

Τη λύση στο πρόβλημα της χώρας  δεν μπορούν να τη δώσουν  υβριστές και  απίθανοι φαντασιολόγοι και  τραυματικές προσωπικότητες , αφού δεν έχουν την ικανότητα, πλέον των ύβρεων και της λασπολογίας,  ούτε τον εαυτό τους να τιθασεύσουν.
Δεν μπορούν να τη δώσουν ούτε αυτοί που είναι αποδεδειγμένα εντελώς ανίκανοι να ενώσουν ούτε και  την μικρότερη ομάδα, πόσο μάλλον να ενώσουν και να εμπνεύσουν ένα  λαό;

Η λύση θα προέλθει από κανονικούς ανθρώπους, μεγαλωμένους σωστά με ηθική, που δεν διακατέχονται από εχθρότητα, πρωτίστως  προς τον ίδιο τους τον εαυτό, άρα και προς  την Κοινωνία, που έχουν γενναία ψυχή, αυθορμητισμό, αγάπη προς τον άνθρωπο και πατριωτισμό στην καρδιά! 

Από αυτούς που έχουν δημοκρατική κυρίως συμπεριφορά, που ξέρουν να αγαπάνε και να αγαπιούνται,  να θυμώνουν, να συγχωρούν και να συγχωρούνται, που έχουν τη δύναμη να παραδέχονται τα  προσωπικά τους  λάθη και να μην τα ρίχνουν πάντα στους άλλους, που βάζουν μπροστά τα στήθια τους στον κίνδυνο των συνανθρώπων τους και που  πρωτοστατούν   να ενώσουν και όχι να αντιμάχονται, όλες τις πατριωτικές δημοκρατικές φωνές.

Με όσα όμως και αν κάνουν ανίκανοι και κομπλεξικοί,  δήθεν ηγέτες της πλάκας, για να μπορέσουν να κρατήσουν μιαν ανύπαρκτη εξουσία λίγο παραπάνω, δεν μπορούν να αντιστρέψουν την πραγματικότητα που έρχεται και απλά δεν μπορούν να την καταλάβουν.

Η στιγμή της γέννησης του καινούργιου είναι νομοτελειακή ανάγκη για τον ίδιο το λαό και δεν θα αργήσει να φανεί και θα έχει ονοματεπώνυμο βγαλμένο από τους αγώνες του ταλαιπωρημένου Ελληνικού λαού.


19 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Δημήτρη σε κατηγόρησε ο πρόεδρος ότι είσαι πουλημένος φασίστας ανίκανος και ηλιθιος ενώ ο ίδιος ο καζακησ είναι ο νέος μέγας Αλέξανδρος. Βρισίδια και μπινελίκια της λαχαναγορας καραμπας Κώστας. Εσύ τι απαντάς σε όλο αυτό το υβρεολογιο;

Ανώνυμος είπε...

Άλλος ένας ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ που θα μας σώσει
Πρώτα όμως χρειάζεται να σώσει την τσέπη του
Φασκελοκουκούλως τα

kariatida62 είπε...

"Η λύση θα προέλθει από κανονικούς ανθρώπους, μεγαλωμένους σωστά με ηθική, που δεν διακατέχονται από εχθρότητα, πρωτίστως προς τον ίδιο τους τον εαυτό, άρα και προς την Κοινωνία, που έχουν γενναία ψυχή, αυθορμητισμό, αγάπη προς τον άνθρωπο και πατριωτισμό στην καρδιά!
Από αυτούς που έχουν δημοκρατική κυρίως συμπεριφορά...!"

Σιγά Στρατηγέ μου, τόση δημοκρατία, αγάπη και κυρίως ηθική που πηγάζει εδώ μέσα, ξεχειλίζει και θα πνίξει τους αναγνώστες σας! :D

Tα σέβη μου..!

Ανώνυμος είπε...

Πες μας πρώτα πόσους έχεις ενώσει εσύ τόσα χρόνια στο ΕΠΑΜ, και μετά να κρίνεις τον Καζάκη. Το μόνο που ήξερες να κάνεις είναι να γλύφεις πατόκορφα τον "Γενικό" όπως τον αποκαλούσες, με την ελπίδα ότι θα έλεγε ναι σε κανα υπουργιλίκι που του προτείνανε κι έτσι θα σε βόλευε κι εσένα. Αλλά δεν σου βγήκε.

Και έτσι βάλθηκες να χρησιμοποιήσεις το ΕΠΑΜ για να χωθείς κάπου. Αλλά για να γίνει αυτό έπρεπε να το αδρανοποιήσεις και να το καταστήσεις αβλαβές. Όμως ούτε αυτό σου βγήκε, γιατί σε κατάλαβαν και σε πετάξαν έξω με τις κλωτσίες. Καθαίρεση από Γενικός Γραμματέας λόγω αναξιότητας. Πώς σου φάνηκε;

Τώρα να δω με τι πλάτες θα συναντιέσαι με τους Καπερνάρους και τους Χιώνηδες.

Ανώνυμος είπε...

Πλάκα μας κάνεις Ηθική δεν περίμενα ποτέ από σένα. Καλά σου είπε ο επάνω εσύ πότε ένιωσες κάποιους ανθρώπους

dermatas είπε...

Ὃταν ἓνα κίνημα δέν καραφέρνει να εἰσακουστεῖ στήν κοινωνία, σημαίνει ὃτι ἀκολουθεῖ λάθος δρόμο ἢ ὃτι εἶναι ἀνεπαρκές ...
Ὃταν ἂκουσα τίς θέσεις τοῦ ΕΠΑΜ γιά τήν οἰκονομία τίς ἒκρινα ἐνδιαφέρουσες καί πλησίασα μέλη γιά να συζητήσω.
Αὐτό πού μοῦ ἒκανε ἐντύπωσι ἦταν ἡ παθιασμένη ἀποστροφή σε κάθε μή Καζακικό !
Ὂχι ἡ στρατηγική να ἐπιβληθεῖς μέσα ἀπό τήν ἀνωτερότητα καί ἀξία σου .
Δηλαδή, ἀντί νά δείξεις μέ τήν συμπεριφορά σου ὃτι ἀποτελεῖς κάτι ἀνώτερο πού κερδίζει τήν ἐμπιστοσύνη τῆς κοινωνίας, βάζεις γιά παρἀδειγμα τα μέλη σου να πολεμοῦν τήν Χ.Α. ξεχνώντας ὃτι τήν ψηδίζει το 10% περίπου τῶν πολιτῶν ἓνα μέρος τῶν ὁποίων ἀποτελεῖ κινούμενη μᾶζα πού ψάχνει πᾶντα για κάτι τό ποιό γνήσιο πατριωτικό.
Θεωρῶ ὃτι ἂν εἶχε άπαλλαγεῖ ἀπό τίς Μαρξιστικές του ἀγκυλώσεις καί εἶχε δώσει θέσι στίς γνήσιες πατριωτικές φωνές που ἀρχικά τάχθηκαν μαζί του, δέν θά εἶχε κολλησει στό 0,5% μέ τάσεις φθείνουσες.
Καί εἶναι κρῖμα διότι γνώρισα καί πολύ ἀξιόλογους ἀνθρώπους πού ἀκολουθοῦσαν τό ΕΠΑΜ.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Κύριε Δερματά είστε μια πολύ σοβαρή φωνή, θα έλεγα όαση πραγματική στην ερημιά που παρουσιάζει ο πολιτικός λόγος. Έτσι λοιπόν συμφωνώ στις παρατηρήσεις σας και θα έλεγα ότι ποτέ δεν είναι αργά να διορθωθούν καταστάσεις προς μία διαφορετική κατεύθυνση που θα λαμβάνει υπόψη όλα τα λάθη που έγιναν. Πάντως δεν μπορούμε να πούμε ότι από την πορεία αυτήν δεν πήραμε και ωραία πράγματα. Σας ευχαριστώ για τη συνεισφορά σας στο διάλογο.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Θα ήθελα να πω σε όλους που έκαναν τον κόπο και την τιμή να γράψουν το σχόλιό τους θετικό ή αρνητικό, να έχουν και τη δύναμη να αναφέρουν και το όνομα τους το mail τους, ώστε να υπάρχει ταυτότητα αυτού που ρωτάει για να παίρνει και την ανάλογη απάντηση. Είναι εύκολο πίσω από την ανωνυμία να λέμε και πράγματα που δεν συνάδουν ακόμη και με τον ίδιο μας τον εαυτό. Πάντως όπως και να έχει σας ευχαριστώ. Κώστα Καραμπά θα ήθελα να δώσω απάντηση στον τόπο που αρμόζει και θα δοθεί στο χρόνο που εγώ κρίνω κατάλληλο, αλλά και από την άλλη πλευρά χρειάζονται όχι βαρύγδουπες λέξεις και φράσεις λαχαναγοράς που σωστά επισημαίνεις, αλλά επιχειρήματα και αποδείξεις. Τα πολλά λόγια κάτι θα κρύβουν. Περιμένω το mail σου.

pellargos είπε...

Πρέπει να παραδεχτώ ότι δεν περίμενα να είχες το κουράγιο να ξεκολλήσεις από τον Καζάκουλα είχες εκτεθεί ιδιαίτερα μαζί του. Όπως και να ΄χει χαιρετίζω μια γενναία απόφαση !
Τριαντάφυλλος Α.
Να ΄σαι καλά κι ο Θεός να ευλογεί όλους μας!

Ανώνυμος είπε...

Πολεμάς τι χρυσή αυγή όχι το 10% που τη ψηφιζει...και πρέπει να τη πολεμας

Ανώνυμος είπε...

Προς κύριο Δερματά :

Όταν ένα κίνημα , αν θεωρήσουμε ότι εκ πρώτης όψεως λέει σωστά πράγματα & τεκμηριωμένα μέσα από μελέτες και γεγονότα, δεν εισακούγεται από την κοινωνία σημαίνει ότι είτε η κοινωνία δεν είναι αρκετά ώριμη & γενναία για να ενστερνιστεί ριζοσπαστικές αντιμνημονιακές πολιτικές γιατί ακόμα φοβάται από την προπαγάνδα των μνημονιακών, είτε γιατί λόγο περιορισμένης δυνατότητας να ακουστεί προς τα έξω (μόνο youtube + σκόρπια ραδιοφωνικά ή επαρχιακά κανάλια) δεν τον παίρνει εύκολα χαμπάρι.Αυτό δε σημαίνει λοιπόν ότι απαραίτητα το κίνημα αυτό ή ο πρόεδρός του κάνει λάθος χειρισμούς !!....Και αν δεχτούμε ότι έχει πάρει λάθος δρόμο τότε ποιος είναι ο σωστός κατά τη γνώμη σας ?? Να συνεργάζεται με όποιον να ναι,προκειμένου να μπει βεβιασμένα στη Βουλή και μετά να του βγει μπούμερανγκ ?? Περιμένω τη γνώμη σας !!....και κατά δεύτερον εννοείται ότι αναθεματίζεις χουντικές νοοτροπίες τύπου Χρυσής Αυγής ακόμα και αν την ψήφιζε 25% !! Από εκεί και πέρα αυτοί που ψήφισαν Χρυσή Αυγή, αν αντιληφθούν το λάθος τους και ψάχνονται για άλλα πατριωτικά κόμματα,ας πράξουν ελεύθερα αυτό που θέλουν .Άλλωστε δεν μπορεί να θέλουμε αποκατάσταση της Δημοκρατίας όλοι μας και να αφήνουμε στο απυρόβλητο εκπροσώπους της πλήρους και απροκάλυπτης χούντας.Οπότε ο συλλογισμός σας εδώ είναι τελείως λάθος και απορώ πως εδώ σας θεώρησε "όαση στην ερημιά που παρουσιάζει ο πολιτικός λόγος"

Προς κύριο Κυπριώτη:

Ασφαλώς θα περιμένουμε και τη δική σας εκδοχή της ιστορίας,προκειμένου να συζητηθεί (και να την βάλετε ΚΑΙ εδώ για να χουμε άποψη και εμείς οι απλοί ψηφοφόροι και όχι μόνο τα μέλη του όποιου ΕΠΑΜ, που γνωρίζουν τα πράγματα πιο καλά, αλλά και για την πλήρη διαφάνεια απέναντι ΚΑΙ στους ψηφοφόρους) !! Επίσης αν υπάρχει ευγενής διάλογος, δεν βρίσκω το λόγο γιατί κάποιος να βάλει το mail του εδώ,για να λάβει προσωπική απάντηση....Όλα να γίνονται εδώ, δημόσια και όχι εν κρυπτώ και επί προσωπικού !!! Και τέλος ανεξάρτητα στο που φταίξατε εσείς ή ο κύριος Καζάκης και χωρίσατε τα τσανάκια της μετά από 7 χρόνια συνεργασίας, αυτό που απαιτούμε από εσάς και τον όποιον πατριωτικό φορέα δημιουργήσετε ή γίνετε βασικό μέλος του είναι να κάνετε ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία για το μνημονιακό καθεστώς,όπως έκανε το ΕΠΑΜ. Με αυτό τον τρόπο θα αποδείξετε εμπράκτως τον ειλικρινή πατριωτισμό σας και αφετέρου θα άρετε εν μέρη τις υποψίες ότι μπορεί να χατε άλλη ατζέντα,όταν επιλέξατε τη διάσπαση ξαφνικά και μετά από 7 χρόνια με το ΕΠΑΜ.

Unknown είπε...

kkarampas@hotmail.com οποτε δημητρη αποχωρησες και εσυ απο το επαμ?Εφω δε δεχομαι αυτα που εγραψε ο καζακης οτι εσυ η δραμιτινου και 6-7 συναγωνιστες εισαστε πουλημενοι φασιστες προδοτες ανικανοι και ολο αυτο το υβρεολογιο το οποιο επαναλαμβανεται επι 7 χρονια στο επαμ απο τον καζακη.Ολοι ειναι φασιστες ολοι ειναι πουλημενοι ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΓΕΙ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ειπε στο 6 συνεδριο δηλαδη και οι 200 που ακουγαμε απο κατω ειμαστε ζωα?Αλλα τι να πεις κιολας οταν ο αλλος καλπαζει πανω στο καλαμι σαν το μεγα ναπολεοντα.Εγω δε δεχομαι αυτες τις κατηγοριες ουτε για εσας ουτε για τους 4000 που αποχωρησαν ή εκδιωχτηκαν απο το επαμ.Σιγουρα ειναι καταπτυστη η προσβολη που εκανε ο προεδροε των 50 ατομων του επαμ οτι το 1.000.000 που διαδηλωσε στην αθηνα ηταν φασιστες και τι δουλια εχει αυτος σε φασιστοσυγγεντρωσεις για τη μακεδονια ταυτιζομενος με το σαπιο συριζα και τα σκουληκια του κκε εσωτερικου

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Σύντομες απαντήσεις: 1. Αγαπητέ Τριαντάφυλλε καλησπέρα, σε ευχαριστώ που μου διευκρινήσες το pelargos, αλλά δε συμφωνώ με την παραποίηση του ονόματος του αναφερόμενου. Δεν πρόκειται περί δύναμης που με κυρίευσε ξαφνικά , αλλά ο ρόλος μου ι θεσμικός ως ΓΓ δεν μου επέτρεπε την υπαγόρευση θεμάτων που με βρίσκουν αντίθετο και ετσιθελικά επιβάλλονται. Όταν κάτι δεν λειτουργεί θεσμικά έρχεται η ώρα που παύει να υφίσταται. Και ένας πολύ βασικός λόγος που το ΕΠΑΜ δεν έχει την κανονικότητα που απαιτείται είναι ότι ο πρόεδρος του ΠΟΤΕ δεν θέλησε να λειτουργήσει θεσμικά, για πολλούς λόγους.
2.Κώστα Καραμπά. Θα έχεις όλα τα στοιχεία όπως εκφράζονται και από τις δύο πλευρές. Χαίρομαι που δεν μπόρεσες να πιστέψεις ότι μπορεί ένας άνθρωπος και εν προκειμένω εγώ ξαφνικά να μεταβληθώ και να φορέσω όλα τα κοσμητικά και αναπόδεικτα χαρακτηριστικά που μου απέδωσε ο περί ου ο λόγος.
3. Ανώνυμο φίλο και ψηφοφόρο του ΕΠΑΜ όπως δηλώνει: Λυπάμαι όσο και αν σας στενοχωρεί που δεν θα επιτρέψω στον εαυτό μου να πέσω στο επίπεδο που επιθυμεί ο κ. Καζάκης. Του αφήνω να έχει την ευχαρίστηση ότι με ....κονιορτοποίησε.Από την άλλη πλευρά μην χρησιμοποιείτε τη λέξη διάσπαση και κυρίως μην την αποδίδετε σε μένα αλλά σε εκείνον που θέλησε με πλειοψηφία 12 ατόμων να διαγράψει 17 και να καταργήσει ένα συμβούλιο που εκλέχτηκε από το συνέδριο! Και φυσικά δεν ξερω αν στο χώρο αυτό πρέπει να γράφω κατεβατά 100 σελίδων για να υποστηρίξω την άποψη μου σε αυτά που λέει ο προεδρεύων του ΕΠΑΜ, όταν το blog μου το επισκέπτονται και εκατοντάδες άλλοι εκτός ΕΠΑΜ. Τέλος όποιος επιθυμεί για περαιτέρω ενημέρωση έδωσα λύση και επίσης μπορεί να ακούσει και τη χθεσινή μου συνέντευξη που δίνει απαντήσεις σε κάποια σημεία των ερωτημάτων σας.
https://youtu.be/qIi9fnnudMg

sceptic είπε...

Σύντομα σχόλια.
Κάθε λογικός άνθρωπος μετά από 7 έτη μπορεί να κάνει απολογισμό το κατά πόσο έγιναν βήματα προς εκπλήρωση των στόχων που είχαν τεθεί το 2011….Προσωπικά από την αρχή είχα εντοπίσει αντιφάσεις: Μέτωπο γίνεται μεταξύ 2 οργανώσεων που έχουν διαφορές αλλά συμφωνούν σε κοινό στόχο πχ οι οργανώσεις που συμμάχησαν στην ιρακινή αντίσταση ή εδώ κατά τη διάρκεια της κατοχής. Όχι όταν μία οργάνωση αυτοανακηρύσσεται μέτωπο και μάλιστα αντί να προωθεί συνεργασίες ο επικεφαλής της επιτίθεται συστηματικά εναντίον όλων των υπολοίπων οργανώσεων. Ακόμα και με όσους έγινε συνεργασία (το 2012 με Παπαθεμελή) υπήρξαν προστριβές ακόμα και σχετικά με κατανομή εκλογικών εξόδων.
Ο μαξιμαλιστικός στόχος της πλήρης δαιγραφής χρέους θα έχει συνέπειες για τις οποίες το ΕΠΑΜ δεν έχει κάνει από όσο ξέρω ανάλυση και επιπλέον όταν τίθεται ως προϋπόθεση συμφωνίας, δυσκολεύει συνεργασία με άλλους πολιτικούς φορείς …
Είναι γεγονός ότι παρά τις διακηρύξεις περί δημοκρατίας το ΕΠΑΜ είχε προσωποκεντρικό χαρακτήρα…. Πέρα από τις κατά κύματα αποχωρήσεις από το ΕΠΑΜ από το 2012 (άλλοι αποχωρήσαντες ίδρυσαν φορείς άλλοι ) έχουμε και φαινόμενα που δείχνουν εκφυλισμό (καταγγελίες μη απαντηθείσες και μήνυση κ. Λεπίδα σχετικά με ψεύδη για κατοχή πτυχίου κλπ….)…

Μπάμπης είπε...

Λοιπόν, κύριε Κυπριώτη άκουσα το βιντεάκι που μιλάγατε στον Ιωάννου και έχω να κάνω τις εξής παρατηρήσεις:

Καταρχήν επειδή βλέπω από το 2016 και μετά σχεδόν όλες τις εκπομπές του Καζάκη και όχι μόνο (και με σας έβλεπα αλλά και άλλους),είχα δει την εκπομπή σχετικά με τη συμμετοχή στο Μακεδονικό. Είχε πει επιγραμματικά για ποιους λόγους δεν συμμετέχει σε πολλά συλλαλητήρια αλλά δεν είχε πει ποτέ να μην πάνε οι του ΕΠΑΜ (και ο υπόλοιπος κόσμος)ως άτομα-λαός, αν έτσι το νιώθουν,αλλά είχε εκφράσει τη δυσαρέσκειά του για την Πολιτική Γραμματεία που τον παρέκαμψε ως προς την κίνησή σας για συμμετοχή του ΕΠΑΜ και των μελών ως ενιαίο κόμμα στο συλλαλητήριο ,ενώ δεν είχαν ενημερώσει τον ίδιο....Δεύτερον αναφέρετε πιο πάνω ότι ο Καζάκης ποτέ δε λειτούργησε θεσμικά και γενικά με τη στάση του είχε τον ανθρωποδιώκτη. Τότε γιατί μείνατε 7 χρόνια στο ΕΠΑΜ και γιατί φύγατε τώρα ?? Επειδή και καλά σας την είπε για το θέμα του συλλαλητηρίου και ότι επειδή πιο μείζον θέμα ήταν το πολυνομοσχέδιο που ψηφιζόταν το ίδιο διάστημα ?? Αφού ισχύει !! Καλώς βγήκε ο κόσμος στο συλλαλητήριο ,γιατί έπρεπε να δείξει τη δυσαρέσκειά του, αλλά επειδή δεν ιδρώνει το αυτί των όποιων κυβερνώντων από κάτι τέτοια (εδώ διαστρεβλώνουν Δημοψηφίσματα, σε αυτό θα κολλήσουν??), πιο σημαντικό είναι το θέμα του πολυνομοσχεδίου που πέρναγε στο ντούκου.....Επίσης θεωρώ μη έντιμη κίνηση να βγείτε ραδιοφωνικά και να λέτε ότι είπε ο Καζάκης ότι οι Μακεδόνες είναι προδότες κλπ. (πράγμα που δεν κολλάει με τον πατριωτικό του λόγο τόσων χρόνων),κάτι που ο απλός ακροατής και ψηφοφόρος, δεν μπορεί να διασταυρώσει παρά μόνο αν ήταν παρόν στο συνέδριο που ειπώθηκε κάτι τέτοιο (γιατί στο ίντερνετ και σε αγνώστους ,μη κομματικούς οι οποίοι θα χαν ακούσει από πρώτο χέρι τι ειπώθηκε), μπορεί να στείλει κανείς ότι θέλει,για πρακτικά συνεδρίου)και γενικότερα η εκπομπή φάνηκε στημένη από τον κύριο Ιωάννου για να σπιλώσει τον Καζάκη και όχι να βγει το γενικότερο νόημα ότι χωρίσατε τα τσανάκια σας λόγο ασυμφωνίας των θέλω σας ή του τρόπου υλοποίησής του & να περιοριστείτε στο αύριο, στην μετά-ΕΠΑΜ εποχή για εσάς. Επίσης αν ήταν προσωποκεντρικό κόμμα το ΕΠΑΜ, εμείς ως υποψήφιοι ψηφοφόροι του, θα βλέπαμε μόνο αυτόν να προσπαθεί να περιφέρεται από όποιο κανάλι ή ραδιόφωνο μπορούσε (κάτι που γίνεται με τον Λαφαζάνη & την Κωνσταντοπούλου. Άλλη βλακεία του Ιωάννου να μας κατευθύνει προς τη μεριά Λαφαζάνη ,επειδή τάχα μου έχει πιο μεγάλη συμμετοχή στους πλειστηριασμούς από τον Καζάκη), ενώ αντιθέτως βλέπαμε συχνά και εσάς, και τον κύριο Παναγιωτόπουλο, και τον Παρλιαμέντη ,και την κυρία Μαυρομάτη, και άλλα στελέχη του ΕΠΑΜ. Και τέλος το αν ένα κόμμα γίνεται μικρότερο ή συρρικνωνεται ,αυτό θα κριθεί από τις εκλογές (του τι θα πουν οι ψηφοφόροι στην κάλπη) και όχι από το πόσα μέλη έχει.Είτε έχει 5000, είτε 500 ,τον τελικό λόγο θα τον έχουν οι ψηφοφόροι, αν θεωρούν ότι αυτός που πάει να τους εκπροσωπήσει είναι σοβαρός στις πεποιθήσεις και το όραμά του για τη χώρα, παρά τα όποια ψεγάδια χαρακτήρος του καταλογίζουν ή φαίνονται !! Τέλος πάντων, σας ευχαριστώ και εγώ για την ανταπόκριση-ανταπάντηση, καλή σας τύχη με τον όποιο φορέα πάτε και αναμένουμε να δούμε ο όποιος φορέας πάτε,να κάνει και αυτός παρόμοιες κινήσεις σαν του ΕΠΑΜ ,όπως η Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία γαιτί έτσι θα δείξει ότι δεν σκοπεύει να συνεργαστεί στο μέλλον με τωρινούς μνημονιακούς,που αύριο θα ξαναφορέσουν αντιμνημονιακή προβειά ή σαν τους Λαφαζάνηδες που δεν δέχονται ως παράνομα τα μνημόνια, αφήνοντας να φανεί ότι ενδέχεται και εκείνη να ψηφίσουν μνημόνια !!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ κ. Μπάμπη καλησπέρα και πάλι, διατηρείτε την άποψή σας και δεν θα προσπαθήσω να σας μεταπείσω αφού ποτέ δεν είχα τέτοιο σκοπό. Ο χρόνος όμως είναι εκείνο που αποδεικνύει αν τα γεγονότα δικαιώνουν ή όχι τις επιλογές μας. Πάντως αν ο κ. Καζάκης βγήκε με ξεκατίνιασμα και μάλιστα στην κεντρική σελίδα του ΕΠΑΜ να κάνει προσυνεδριακό διάλογο, παραλείποντας σκόπιμα να χρησιμοποιήσει την κατάλληλη πλατφόρμα και εγώ δεν έχω, ως μέλος του ΕΠΑΜ ακόμη, αυτήν τη δυνατότητα, δεν καταλαβαίνω γιατί δεν θα έπρεπε να βρω άλλο μέσο έκφρασης για να πω με πολύ σεβασμό και φυσικά χωρίς καμία έκφραση λαχαναγοράς από αυτές που χρησιμοποιεί ο υπόψη; τη θέση μου; Και φυσικά όταν εκείνος χρησιμοποίησε παράνομη ηχογράφηση από τομεακή συγκέντρωση μελών, για ποιο λόγο εγώ δεν μπορώ να κάνω το αντίστοιχο; Ξέρω στενοχωριέστε με την αλήθεια, γιατί αν μου πειράξουν το "είδωλό" μου δε θέλω να πιστεύω. Να όμως που φτάνει η στιγμή που όλοι το καταλαβαίνουμε κάποτε, έστω και αργά.Τώρα το άλλο, με έχετε ικανό να συνεργαστώ με συστιμικούς ; Που το στηρίζετε; Με ξέρετε από κοντά και σας έχω δώσει αυτήν την εντύπωση ή επειδή το λέει ο Καζάκης; Ξέρετε τους αγώνες μου; Παρακαλώ μην κάνετε λοιπόν παιδαριώδη λάθη. Καληνύχτα σας και ευχαριστώ. Αν επιθυμείτε κ;aτι παραπάνω στο mail μου να έχετε έγγραφα. dimitris_kypriotis@yahoo.com

Μπάμπης είπε...

Καλημέρα και πάλι !! Δεν σας ανέφερα πουθενά σαν συστημικό. Απλά ανέφερα αυτά που είχα ακούσει από τον Καζάκη στην εκπομπή του για το μακεδονικό & κάποιες ενστάσεις απέναντί σας και απέναντι στον κύριο Ιωάννου, στην εκπομπή του!! Πιο εύκολα μπορώ να υποψιαστώ να είναι συστημικός ο Ιωάννου (λέμε τώρα), που τεχνιέντως μας έσπρωξε προς Λαφαζάνη μεριά παρά εσάς, που δεν σας ξέρω κιόλας (όπως ούτε τον κύριο Ιωάννου αλλά απλά αναφέρω την εντύπωση που προσωπικά μου δημιουργεί) !! Όσο για το " ο χρόνος θα δείξει" σε αυτό έχετε απόλυτο δίκιο. Κανέναν δεν έχω για είδωλο (αν είχα, θα χα γίνει μέλος) , αλλά απλά ενστερνίζομαι τις απόψεις κάποιου, μέχρι να φανεί ασυνέπεια λόγων-πράξεων (που σαν απλός ψηφοφόρος-ακροατής, δεν έχω εντοπίσει ακόμα στον Καζάκη). Όλα θα φανούν όταν κυβερνήσει κάποια στιγμή, για το αν πιστεύει αυτά που λέει ή όχι. Και η Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία είναι το καλύτερο & ισχυρότερο δείγμα γραφής μέχρι στιγμής.Όποιος άλλος φορέας πράξει κάτι ανάλογο,τότε είναι ενθαρρυντικό.Αν όχι,τότε θα είναι ύποπτο)Καλή Συνέχεια & ελπίζω με κινήσεις του όποιου φορέα εμφανιστείτε,να αποδείξετε ότι όντως διακατέχεστε από τον πατριωτισμό που διατείνεστε !! Θα ναι καλό για όλους μας !!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ sceptic δεν έχω απαντήσει σε σας, γιατί δεν το πρόσεξα το σχόλιο. Θα συμφωνήσω σε πάρα πολλά από όσα γράφετε και έτσι μετά τον απολογισμό 7 και πλέον χρόνων αυτός πράγματι είναι λειψός και σε μεγάλη συρρίκνωση. Προφανώς δεν φταίει ο κόσμος που δεν κατάλαβε μόνο, ή ότι δεν υπήρξε ανάλογη προβολή από τα μέσα. Θα πω λοιπόν ότι το φταίξιμο αντανακλά σε όλους όσους είχαν πρωτεύοντα ρόλο τα 7 χρόνια, άρα και σ εμένα. Λάθη στρατηγικής πάντα υπάρχουν αλλά αυτό που δεν μπόρεσε να κάνει το ΕΠΑΜ είναι να ενώσει πρώτα τα μέλη του και μετά να μπορέσει να γίνει Μέτωπο. Όχι όμως με τον εαυτό του. Εδώ η ευθύνη είναι μεγάλη βαραίνει τον πρώτο κυρίως που χρησιμοποιεί άσχημη γλώσσα και βρίσκει πάντα τον τρόπο να κωφεύει ή να απορυθμίζει τις συνεργασίες. Όμως ο αγώνας δεν σταματάει ποτέ και ίσως δημιουργούνται συνθήκες που να ευνοούν την εξάλειψη της καχυποψίας. Σκοπός πάντα είναι να φύγει ο φόβος από τους πολίτες και αυτό γίνεται και με τον τρόπο που υποδεικνύετε. Σας ευχαριστώ.

Elena Nino είπε...

Αγαπητοί αιτούντες δανείων

Σε οικονομικές δυσκολίες; Θέλετε να ξεκινήσετε τη δική σας επιχείρηση; Αυτή η εταιρεία δανείων ιδρύθηκε οργανώσεις ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε όλο τον κόσμο με μοναδικό σκοπό να βοηθήσει τους φτωχούς και τους ανθρώπους με οικονομικές δυσκολίες της ζωής. Εάν θέλετε να υποβάλετε αίτηση για δάνειο, επικοινωνήστε μαζί μας με τα παρακάτω στοιχεία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου: elenanino0007@gmail.com

Ονομα:
Απαιτούμενο ποσό δανείου:
Διάρκεια δανείου:
Αριθμός κινητού:

Σας ευχαριστώ και ο Θεός ευλογεί
ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ
Έλενα