Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

Η ώρα της τελικής νίκης πλησιάζει! Του ιατρού Α.Γιαννουλόπουλου.


 



Οι κυβερνήσεις των Ευρωπαϊκών κρατών και της χώρας μας εκπροσωπούν μόνο τα συμφέροντα των τοκογλύφων και των κερδοσκόπων, υπακούουν τυφλά στις οδηγίες τους και στις διαταγές τους, λειτουργούν ως πραιτωριανοί, ως τάγματα ασφαλείας, προκειμένου τα αφεντικά τους να λεηλατούν ολοένα  και περισσότερο τον πλούτο των λαών.

Χρηματοδοτούνται από τους τοκογλύφους για προεκλογικούς αγώνες προς πλάνη του λαού και κερδίζουν την εξουσία και τους λεηλατούν σε πλήρη σύμπνοια και αγαστή συνεργασία με τους προστάτες τους.

Επειδή όμως από την φύση του ο άνθρωπος θέλει να συσσωρεύει πλούτο και η τάση ή η επιθυμία αυτή δεν έχει κορεσμό, και επειδή οι κυβερνήσεις επιτρέπουν και ευλογούν το απεριόριστο ατομικό συμφέρον, χωρίς όρια, χωρίς φραγμούς, χωρίς σύνεση, χωρίς μέτρο, η ανισότητα του πλούτου μεταξύ των κοινωνιών στην Ευρώπη έχει μεγιστοποιηθεί. 

Γι αυτό οι επαναστάσεις και οι κοινωνικές εκρήξεις έχουν για τα καλά ξεκινήσει. Οι κυβερνήσεις και τα κατά τόπους στηρίγματά τους, δημοσιογράφοι, τραπεζίτες, Ακαδημαϊκοί, δικαστές, συνδικαλιστές και η κρατικοδίαιτη κομματοκρατία  βρίσκονται σε απόγνωση, σύγχυση και πανικό. 

Τρέχουν ζητώντας βοήθεια και ενισχύσεις, από τα αφεντικά τους και προβαίνουν σε αντιφατικές και παρανοϊκές αποφάσεις, βυθίζοντας τη χώρα σε μεγαλύτερη εξαθλίωση και καταστροφή. Ο Ελληνικός λαός αντιστέκεται στις βάρβαρες επιθέσεις των πραιτωριανών, αμύνεται και κάνει καθημερινά αντεπιθέσεις και η κυβέρνηση του ΓΑΠ εγκαταλείπει ένα – ένα τα οχυρά της. 

Αποσύρεται και αναδιπλώνεται υποχωρώντας και είναι έτοιμη να τραπεί σε φυγή.
Υπουργεία καταλαμβάνονται, οι υπουργοί εκδιώκονται από τα γραφεία τους, προπηλακίζονται όταν εμφανιστούν, υβρίζονται και απειλούνται από απλούς πολίτες, είτε μιλούν σε ΜΜΕ είτε τολμήσουν να κάνουν κάποια εντελώς απαραίτητη δημόσια παρουσία. 

Στις μετακινήσεις τους φρουρούνται από στρατιές πάνοπλων αστυνομικών και τα σπίτια τους και τα γραφεία τους στρατοκρατούνται και δεν επιτρέπουν σε κανένα πολίτη να πλησιάσει. Ο φόβος πλανάται πάνω από τα κεφάλια τους διότι ο λαός βρίσκεται σε σημείο βρασμού. Η οργή του ξεχειλίζει και η μεγάλη έκρηξη πλησιάζει. 

Πλησιάζει η ώρα της τελικής επίθεσης για την τελική νίκη. Το ποτάμι του λαού γίνεται άγριο, ορμητικό και απειλητικό, διότι η δύναμη του πνεύματος και του δικαίου αποδεικνύεται για άλλη μια φορά ανώτερη από τη δύναμη των όπλων. Ανώτερη από την ψεύτικη, εγκληματική προπαγάνδα των αργυρώνητων ΜΜΕ που βομβαρδίζουν καθημερινά και ανελέητα το λαό προσπαθώντας να συσκοτίσουν και να παραποιήσουν τα γεγονότα και να παραπλανήσουν ανυποψίαστους πολίτες και να τρομοκρατούν τους εργαζόμενους.

Η νίκη όμως είναι σίγουρα δική μας, διότι ήδη έχει εμπεδωθεί και έχει εγγραφεί με ανεξίτηλα γράμματα, αποθηκεύτηκε στην τριτογενή μνήμη του εγκεφάλου μας και της συνείδησης των Ευρωπαϊκών κυρίως λαών, ότι όλο το πολιτικό σύστημα των τελευταίων τριάντα ετών, συνεργάστηκε και συνεργάζεται αρμονικά με αντάλλαγμα πλούτο και δημόσια αξιώματα με τους αδίστακτους τοκογλύφους και κερδοσκόπους, με τους εμπόρους του πολέμου και του παράνομου εμπορίου του θανάτου, εκτελώντας πιστά τις εντολές των κέντρων σκέψης της διεθνούς τοκογλυφίας και κερδοσκοπίας και τα συμβόλαια του οικονομικού θανάτου για τη χώρα μας.

Η  εικόνα του πολιτικού της μεταπολίτευσης στη χώρα μας είναι απολύτως ταυτόσημη πια με του δοσίλογου, του κουκουλοφόρου και του μαυραγορίτη της γερμανικής κατοχής. Όλος ο λαός, όλοι οι πολίτες όταν θελήσουν να απευθυνθούν σε αυτούς για να τους πουν οτιδήποτε, δεν χρησιμοποιούν πια το όνομά τους, ούτε την ιδιότητά τους.

Ξαναβαφτιστήκαν από τα λαό και το όνομα αυτών είναι: Δοσίλογοι, προδότες, κλέφτες, συκοφάντες, λαμόγια, κηφήνες και άλλα προσωνύμια ανάλογου χαρακτήρα. Τους ξαναβάφτισε ο ελληνικός λαός που ευτυχώς κρατά ακόμα αρκετά και τα ήθη του και τα έθιμά του και τις ιερές του παραδόσεις και καλή συνοχή σε δύσκολες ώρες.

Από σεβασμό δε προς την ιερότητα του λαδιού και της πανάρχαιας ελληνικής ελιάς που έχει στεφανώσει ήρωες, αξίες και κρύβει μέσα της την τιμή και τη δόξα, διότι οι στριφτές της ρίζες αιώνες βυζαίνουν από την καρδιά της μάνας γης το χρυσό λάδι που προορίζεται για το καντήλι της Παναγιάς και των αγίων, αλλά και για το πιάτο του φτωχού, δεν θέλησαν να χρησιμοποιήσουν λάδι σε αυτές τις ανίερες βαφτίσεις για να μην το μολύνουν, να μην το βεβηλώσουν.

Οι όψιμες δηλώσεις και τα κροκοδείλια δάκρυα αρκετών βουλευτών, πρώην υπουργών, πρώην πολιτευτών, συνδικαλιστών και άλλων που σπεύδουν να καταδικάσουν εκ των υστέρων το ένοχο πολιτικό σύστημα, το οποίο όλοι πιστά υπηρέτησαν και πλούτισαν, δεν πείθουν πια κανένα.

Ο λαός δεν πείθεται, δεν τους ακούει και τους συμβουλεύουμε να μην σπαταλάνε άδικα το χρόνο τους, ζητώντας σανίδα σωτηρίας για να γλυτώσουν την τιμωρία. Να πάψουν να περιφέρονται και να ρεζιλεύονται ακόμα περισσότερο, παριστάνοντας τις μωρές παρθένες από κανάλι σε κανάλι, και από εκπομπή σε εκπομπή γιατί το μόνο που επιτυγχάνουν είναι να επιδεινώνουν την πολύ δύσκολη θέση τους και να δημιουργούν περισσότερη αγανάκτηση και οργή.

Ο λαός γνωρίζει ότι έχει ευθύνες το σύνολο του πολιτικού συστήματος και γνωρίζει ακριβώς τις ευθύνες του καθενός, έχει συνείδηση και υπευθυνότητα, γνώση και σοβαρότητα. Γνωρίζει το μέγεθος της προδοσίας τους και για αυτό θα επιβάλλει με ψυχραιμία και νηφαλιότητα τις ποινές που η δικαιοσύνη θα αποδώσει για όλα τα αδικήματα που έχουν διαπραχθεί προκειμένου η κοινωνία να μπορέσει να προχωρήσει και να ορθοποδήσει. Να αποκτήσει θεμέλια, όραμα και προοπτική, ψυχική ηρεμία και ευημερία.

Όσα άρθρα και συνεντεύξεις κι αν επιστρατεύσει το υπόδικο και φαύλο πολιτικό σύστημα, όσους επίορκους καθηγητές της χώρας και του απόδημου Ελληνισμού κι αν χρυσοπληρώσει, δεν θα μπορέσει ν΄ αλλάξει την τελεσίδικη απόφαση του κυρίαρχου Ελληνικού λαού, που ζητά την παραδειγματική τιμωρία τους προκειμένου να σπάσει τα δεσμά του και να ελευθερωθεί. 

Ο Ελληνικός λαός δεν αρκείται στον κοινωνικό αποκλεισμό των ενόχων και των εξαπτέρυγων τους, θέλει την παραδειγματική τιμωρία για να μείνει στην ιστορία του Ελληνικού Έθνους. Διότι αν αλλάξει η απόφαση του λαού τότε  θα συνεχίσει να είναι υποτελής στα πιο σιχαμερά όντα που γέννησε ποτέ η φύση.

Θα συμβουλεύαμε λοιπόν τους επικεφαλής του στρατού των τοκογλύφων που βρίσκονται ακόμα στα οχυρά της κυβέρνησης, κρυμμένοι στα καταφύγια τους, διότι δεν μπορούν να κυκλοφορήσουν δημόσια και συνεχίζουν από εκεί τις πολεμικές τους επιχειρήσεις εναντίον των έντιμων πολιτών και των εργαζομένων, να παραδώσουν την εξουσία στο λαό το συντομότερο δυνατόν διότι: α) δεν έχουν νομιμοποίηση να κυβερνούν, β) δεν πρέπει να έχουμε και άλλα θύματα και άλλες καταστροφές.

Επίσης, θα πρέπει να γνωρίζουν εκείνοι που ήδη έχουν γευτεί τον τελευταίο χρόνο την άγρια επιθετικότητα του λαού, ότι στο μέσον του υπόγειου μονόδρομου που η κυβέρνηση επέλεξε να βαδίσει για να οδηγήσει δήθεν τη χώρα μας στο ξέφωτο και στην ευημερία, ενώ ο μόνος στόχος της είναι να τον ληστέψει και να τον λεηλατήσει υλικά και ψυχικά), ότι έχουν στρατοπεδεύσει όλοι οι Έλληνες μαζί με τους Σπαρτιάτες, που γυμνάζονται και περιμένουν, διαδηλώνουν, συζητούν και λένε ότι «καλός και ωραίος τόπος η τυραννία αλλά οι τύραννοι δεν θα χουν ούτε διέξοδο, αλλά κυρίως καμία μα καμία σωτηρία», ούτε αυτοί, ούτε τα εξαπτέρυγα τους.

Ανδρέας Γιαννουλόπουλος
Καρδιολόγος







Δεν υπάρχουν σχόλια: