Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Τώρα τρέχουν να βρουν τρύπα να κρυφτούν και επικαλούνται τη διάσωση της χώρας. Ποιοι;


Τι ζητούν άλλοι 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ...

Την επίτευξη μιας «μια εθνικής συμφωνίας στη βάση ενός σχεδίου εξόδου από την κρίση», η οποία, όπως επισημαίνουν «στη μεταμνημονιακή εποχή είναι όρος επιβίωσης της χώρας», ζητούν με παρέμβασή τους 28 βουλευτές του ΠΑΣΟΚ.
 
Με κείμενο που έδωσαν στη δημοσιότητα, οι βουλευτές του κυβερνώντος κόμματος υποστηρίζουν ότι στόχος τους είναι να...
 ανοίξει ένας κύκλος διαλόγου «αυτογνωσίας και αυτοπροσδιορισμού για τη χώρα και το λαό μας».
 
Υπό την προϋπόθεση ότι η επικείμενη Σύνοδος Κορυφής θα έχει θετική έκβαση, οι βουλευτές εκτιμούν ότι ο χρόνος είναι κατάλληλος για έναν τέτοιο διάλογο, καθώς, με την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου, συμπληρώνεται «μια δίχρονη περίοδος προσπαθειών για την ολοκλήρωση του ευρωπαϊκού σχεδίου ρύθμισης των δανειακών αναγκών και του χρέους της χώρας».
 
ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΥΣ! ΟΤΑΝ ΨΗΦΙΖΑΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΚΑΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΣΚΕΦΤΗΚΑΝ. ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΑΥΤΟΓΝΩΣΙΑ; ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΘΑ ΤΟΝ ΦΕΡΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ........ ΚΑΛΟΠΛΗΡΩΣΟΥΝ!
 
Οι βουλευτές που υπογράφουν το κείμενο είναι οι: Ηλίας Θεοδωρίδης, Βασίλης Κεγκέρογλου, Δημήτρης Βαρβαρίγος, Λάμπρος Μίχος, Γιώργος Χαραλαμπόπουλος, Γιάννης Μιχελογιαννάκης, Όλγα Ρενταρή, Σάββας Εμινίδης, Στάθης Κουτμερίδης, Παύλος Στασινός, Νίκος Τσώνης, ʼγγελος Μανωλάκης, Γιώργος Κασσάρας, Φραγκίσκος Παρασύρης, Θόδωρος Παραστατίδης, Βασιλική Τσόνογλου, Δημήτρης Παπουτσής, Θανάσης Παπαδόπουλος, Μαρία Θεοχάρη, Ανδρέας Τριανταφυλλόπουλος, Γιάννης Αμοιρίδης Αργύρης Λαφαζάνης, Ελένη Τσαούση, Χρήστος Μαγκούφης, Χρήστος Χάϊδος, Μιχάλης Παντούλας, Γιώργος Φραγγίδης και Αναστάσιος Σιδηρόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: