Κυριακή 19 Ιουλίου 2015

Απογοητευμένοι συνέλληνες …



Του Λάμπρου Κατσαρού*

Πολλοί από αυτούς που ψήφισαν το ΟΧΙ στο δημοψήφισμα ήσαν ψηφοφόροι του Σύριζα. Φυσικά μετά τις τελευταίες εξελίξεις έχουν νιώσει απογοητευμένοι και προδομένοι .

Αρκετοί από αυτούς πιστεύουν ότι 5 μήνες τώρα η ομάδα διαπραγμάτευσης μπλοφάριζε χωρίς να έχει κανένα χαρτί πίεσης ,με την θεωρεία ότι θα πληρώσουν με χρηματιστηριακό σοκ κάθε άρνηση τους   οι “εταίροι” , έτσι μαζί με την αντίσταση των άλλων λαών της Ευρώπης θα  λύγιζαν οι Γερμανοί, και θα πετύχαιναν μια καλή συμφωνία .

Επιπόλαια όλοι τους παρέλειπαν τα παρακάτω:

1. Οι κυβερνήσεις των λαών της Ευρώπης είναι ελεγχόμενες από την διεθνή τραπεζοκρατία – τοκογλυφία των αγορών και δεν δίνουν δεκάρα για την δημοκρατία .

2. Το μέσο της οικονομικής πίεσης είναι ένα όπλο που δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις αν είσαι μέσα στο “δωμάτιο ΕΕ” , θα σε πάρουν πρώτα εσένα τα σκάγια  …

3. Για την κατάσταση που έχουμε βρεθεί είναι υπεύθυνη και η πρώην αντιπολίτευση (Σύριζα -ΑΝΕΛ) και το ΚΚΕ , διότι αν είχαν ξεκινήσει ανένδοτο αγώνα από το 10 ,η το 11 η έστω το 12  θα είχε ανατραπεί τώρα η κατάσταση (θα είχαμε νωρίς εκλογές ,αδυναμία καθιέρωσης ΕΝΦΙΑ και πολλά άλλα ..) , όμως “ανεξήγητα” στήριξαν με την παρουσία τους στην βουλή τους Σαμαροβενιζέλους του μαύρου μετώπου.

Οι εν λόγω απογοητευμένοι συμπολίτες δεν φαντάζονται ότι ακριβώς αυτό ήταν το σχέδιο από την αρχή,  το Ναι και το Όχι πήραν τον ρόλο του καλού και του κακού μπάτσου (απορρίψτε τον κακό και θα αποδεχθείτε τον καλό ) , έλα μου που που δεν περίμεναν 70% ουσιαστικό φτύσιμο από τον λαό !
Αυτό το φτύσιμο πληρώνουμε τώρα . Οι “φίλοι” μας πέρασαν στον ΩΜΟ εκβιασμό και αυτοί που τους πίστεψαν έπαθαν… ΕΡΠΗ από το άγχος και τον πίεση ,Όταν κάνεις συμφωνίες με τον διάβολο , θα έρθει η ώρα που θα σου πάρει την ψυχή .Την πάτησαν δηλαδή και μαζί τους ένας ολόκληρος λαός .
Κατάλαβαν με τον πιο σκληρό τρόπο ότι έχουν μπροστά τους στυγνούς εκβιαστές και εγκληματίες .
Η κατάσταση δεν είναι τραγική λόγω αρνητικής συγκυρίας που ηλίθια αλλά με την θέλησή τους μας έριξαν ,αλλά κυρίως λόγω παραίτησης από την εθνική κυριαρχία (βαρύτατο παράπτωμα εθνικής προδοσίας ) και της συντελούμενης γενοκτονίας που αποδέχονται απλά επικαλούμενοι εκβιασμό .

Η μόνη πιθανότητα πια να βρεθεί κάποια λύση είναι ο ΠΟΛΕΜΟΣ , συνεχής ,αδιάλειπτος αδυσώπητος …

Πόλεμος ενάντια στην διαπλοκή ,στην κάθε προδοτική μνημονιακή κυβέρνηση, Πόλεμος ενάντια στο μαύρο μέτωπο ντόπιο και ξένο ,Πόλεμος ενάντια στα μέσα προπαγάνδας του καθεστώτος

Όμως χρειάζονται συντονισμένες και συντεταγμένες κινήσεις με συνέχεια και συνέπεια ενάντια στους ευρωλάγνους  της εθνικής υποτέλειας .

Εμείς στο ΕΠΑΜ έχουμε, με σχέδιο , ώρα την ώρα προετοιμαστεί  για την παλιγγενεσία και όταν έρθει η στιγμή θα βροντήξουμε σαν κεραυνός με την φωνή του λαού , της δημοκρατίας .

Το υπάρχον πολιτικό προσωπικό  θα αποχωρίσει από το προσκήνιο λογοδοτώντας , ένα νέο σύνταγμα θα ξεπροβάλει ,και μια χώρα ανεξάρτητη με δικό της νόμισμα και οικονομική πολιτική θα ανατείλει.
Ίσως όμως  “θέλει νεκρούς χιλιάδες “

Αποφασίστε !

*Ο Λάμπρος Κατσαρός είναι μέλος του πυρήνα Σύρου Ποσειδωνίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: