Δευτέρα 8 Απριλίου 2019

Ενότητα των Πατριωτικών δυνάμεων απαιτούν οι καιροί!



Του Δημήτρη Παναγιωτόπουλου

Σήμερα οι Πατριωτικές Δημοκρατικές Δυνάμεις δεν έχουν χρείαν καμιάς ταξικής ιδεολογίας, όπως τεχνηέντως κάποιοι αριστερόστροφοι όψιμοι πατριώτες επιδιώκουν να πλασάρουν στον Δημοκρατικό Πατριωτικό κόσμο, προσδοκώντας βεβαίως το ελάχιστο περιχαρακωμένο πολιτικό όφελος.

Ο αντιμνημονιακός λόγος αποδείχτηκε ο πλέον μνημονιακός, με πρωτοπόρους θα τα θυμάστε τους ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ, αλλά και τους συνοδοιπόρους, της Ενότητας του Λαού δήθεν, ως αντίσταση στον αυτάδελφο ξεπεσμό !

Την Ενότητα όμως, που απαιτούν οι καιροί, για να διεμβολιστεί το φαύλο σύστημα εξουσίας στην Ελλάδα, δεν την εξασφαλίζει ούτε ο αναδυόμενος ταξικός πατριωτισμός , ούτε η αριστερόστροφη λογική των δήθεν Πατριωτικών Δυνάμεων. Αυτή τη λογική του διαίρει, είτε από αριστερά είτε από δεξιά, οι Έλληνες την έζησαν σχεδόν 40 χρόνια τώρα με τα γνωστά μέχρι σήμερα αποτελέσματα και τον αφανισμό τόσο της εργατικής όσο της μεσαίας, αλλά και της μεγάλης τάξης στην Ελλάδα.

 Ζούμε ήδη, την υποδούλωση του λαού στους ξένους δανειστές, στους οποίους έγινε πλέον φόρου υποτελής για έναν αιώνα. Ζούμε ήδη, την εκποίηση της δημόσιας περιουσίας του ελληνικού Λαού και την υποθήκευση της χώρας για έναν αιώνα. Ζούμε τον κίνδυνο επίσης, να χαθεί η Πατρίδα και το Έθνος ολόκληρο με τον Έλληνα και την Ελληνίδα να γίνονται ξένοι στον τόπο τους.

ΌΧΙ φίλοι, της δήθεν ενότητας του Λαού, είτε από δεξιά είτε από αριστερά. Εσείς την ενότητα απλά την επικαλείσθε, δεν την θέλετε καθότι κριτής των λόγων σας είναι η πράξη και το ήθος του πράτεσθαι και εκεί μένετε μετεξεταστέοι! Εκτός των άλλων, για μεν τους εξ αριστερών δεν μπορεί κανείς να διατείνεται ότι είναι πατριώτης και να μην κάνει κουβέντα για το εθνικό έγκλημα των Πρεσπών. Μιας συμφωνίας κατάπτυστης σε βάρος της ελληνικής ιστορίας της Μακεδονίας και της κληρονομιάς των Ελλήνων. Επίσης δεν μπορεί να λέει κάποιος ότι είναι πατριώτης και να βαφτίζει τους Έλληνες μουσουλμάνους το Θρήσκευμα, μειονότητα της Θράκης.

ΟΧΙ , η Μακεδονία είναι Ελλάδα και οι μουσουλμάνοι τη Θράκης δεν είναι μειονότητα, είναι Έλληνες μουσουλμάνοι το Θρήσκευμα, αυτό τουλάχιστο καταγράφεται στις διεθνείς συνθήκες και έπρεπε να το γνωρίζετε. Το ίδιο και οι εκ δεξιών πατριώτες δεν μπορείτε να παραβλέπετε το έγκλημα που γίνεται σε βάρος του ελληνικού Λαού από τους δήθεν φίλους της ΕΕ και την κατάσταση γενοκτονίας την οποία έχουν καταστήσει το ελληνικό έθνος.

Αυτοί λοιπόν που θέλουν να είναι και να λέγονται πατριώτες δεν έχουν παρά να προβάλλουν όλα αυτά και να προτείνουν Λύσεις, ορατές με θεσμική υπόσταση και τεκμηριωμένες θέσεις για το παρόν και το μέλλον της Ελλάδος και των Ελλήνων. Εκείνοι όμως που δεν πράττουν κατά τον τρόπο αυτό , αλλά ύπουλα υπεκφεύγουν σφυρίζοντας το γνωστό τους παραμύθι, είναι δύο φορές πιο επικίνδυνοι από αυτούς που γνωρίσαμε τελευταίως ως κυβερνήτες.

Ως εδώ λοιπόν !!

Οι δημοκρατικές Πατριωτικές Δυνάμεις ενώνουν τη φωνή και τη δράση τους με την Νέα Πολιτική, το Κίνημα του Δημοκρατικού Πατριωτισμού, προς μία και μοναδική κατεύθυνση :

· Τη δικαίωση του Μακεδονικού Ελληνισμού με την ακύρωση της συμφωνίας των Πρεσπών.

· Την απελευθέρωση του Ελληνικού λαού από τον οικονομικό γερμανικό ζυγό στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

· Την Αναθέσμιση παντού στη χώρα, με την αναδόμηση των κοινωνικοοικονομικών δομών της οικονομίας, της άμυνας , της δημόσιας τάξης και της παιδείας των Ελλήνων, γιατί με την Παιδεία οι Έλληνες θα αυτοκυβενηθούν.

· Να γίνουν οι Έλληνες κυρίαρχοι στον τόπο τους, με Εθνική Ανεξαρτησία και λαϊκή κυριαρχία.

· Προς την κατεύθυνση της οικονομικής ευημερίας και της ασφάλειας των Ελλήνων με εθνική ξεχρέωση κράτους και πολιτών 

· Να αναδείξουν οι Έλληνες ξανά τον Άνθρωπο , τον Ανθρωπισμό και τα χαμένα ανθρώπινα ήθη, με την πραγματική Δημοκρατία της Κοινότητας, το κοινόν που μας κράτησε αιώνια όρθιους παρά την βαρβαρότητα γύρω μας!

· Εμπρός λοιπόν με την Νέα πολιτική
το Κίνημα Δημοκρατικής Κοινωνικής Αναθέσμισης


2 σχόλια:

Clipping Path είπε...



Very interesting insight. I believe in professionals so this is a very useful article for everyone. Thank you very much for sharing..

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Thanks for your comment!!!