Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020

25η Μαρτίου! Φωτεινή ελπίδα του εθνικού μας μέλλοντος!





Η Σημαία! Σύμβολο κυριαρχίας και έμβλημα ισχύος της Πατρίδας!

ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΨΗΛΑ!

Η Σημαία είναι η μακρά ιστορία της Ελλάδας, η παρήγορη και φωτεινή ελπίδα του εθνικού μας μέλλοντος! « Ότι σκέπτεται  υπό τη Σημαίαν είναι Πατρίς»! «Ουρανοχρωματισμένη και σαν κρίνο αγρού λευκή»!
Εμμανουήλ  Λυκούδης

Η 25η Μαρτίου είναι μια ημερομηνία, ένα σύμβολο, μια γιορτή και σημείο αναφοράς που αγγίζει τους Έλληνες στα τρίσβαθα της ψυχής τους.
Σήμερα , που δοκιμάζεται ο Ελληνικός λαός σε δύο τουλάχιστον μέτωπα, αυτό της εισβολής παράνομων μεταναστών,  που προωθεί  η Τουρκία στα χερσαία και θαλάσσια σύνορά μας, υπό την χαλαρή παρακολούθηση των «εταίρων» μας και του θανατηφόρου ιού του κορονοϊού, ας κρατήσουμε υψηλό ηθικό και στο τέλος είναι σίγουρο ότι θα σταθούμε νικητές, όπως τα έχουμε καταφέρει ως  έθνος, όταν οι άλλοι πίστευαν ότι μας έχουν εξουδετερώσει!
Δημήτρης Κυπριώτης

«Το ΄21δεν θα είχε γίνει αν είχε αποκοπεί η ψυχή του γένους από την παράδοση από την παράδοση και από τις ρίζες. Τα ονόματα των καραβιών ήταν βγαλμένα από το θρυλικό παρελθόν όπως : «Άρης», «Κίμων» ,« Αριστείδης» , «Μιλτιάδης», «Θεμιστοκλής» , «’Ήρα»,  «Κλειώ» κλπ  Ο Νικηταράς στα Δολιανά φωνάζει στους Τούρκους. Σταθείτε Πέρσαι να πολεμήσουμε», έτσι δρασκελίζει 24 αιώνες Ελληνικής ιστορίας……… Ας ευχηθούμε με την ευκαιρία της εφετινής επετείου του ΄21 και ας ελπίζουμε στα δύσκολα αυτά χρόνια εθνολογικής , ιδεολογικής και οικονομικής δοκιμασίας της Πατρίδος μας, όλοι οι Έλληνες ενωμένοι με την αγάπη μας προς την Πατρίδα, να απαλλάξουμε την Ελλάδα από τα μεγάλα προβλήματά της, για να κάμουμε το δένδρο του γένους να παραμείνει παντοτινά Αειθαλές και Ζείδωρο»
Ιωάννης Μ. Ασλανίδης
Αντιστράτηγος ε.α
Επίτιμος Διοικητής της Σ.Σ.Ε
«Η Ελλάς προώρισται να ζήση και θα ζήση»

Δεν υπάρχουν σχόλια: