Πέμπτη 23 Αυγούστου 2012

Υπερήφανες δηλώσεις του κ.Σαμαρά, που φανερώνουν το πόσο γνήσιος απόγονος του Κολοκοτρώνει είναι!

Συνέντευξη στη Suddeutsche Zeitung

Αντ. Σαμαράς: «Αν σταματήσει η χρηματοδότηση, θα χρεοκοπήσουμε»

 


Ανοιχτά μιλά για το ενδεχόμενο χρεοκοπίας της Ελλάδας ο πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Suddeutsche Zeitung, που θα δημοσιευθεί την Πέμπτη.

Στη συνέντευξή του, ο κ. Σαμαράς υπογραμμίζει ότι η χώρα μπορεί να καλύψει το κενό, ακόμα και αν η επόμενη δόση του πακέτου διάσωσης αποδεσμευτεί μετά τον Οκτώβριο.

Ωστόσο, προσθέτει ότι, αν η Ελλάδα δεν πάρει την επόμενη δόση, θα χρεοκοπήσει.

Ο πρωθυπουργός δηλώνει επίσης ότι'' ..εγγυάται προσωπικά ότι οι Γερμανοί θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω» και  «Και όλοι οι άλλοι θα πάρουν τα λεφτά τους πίσω. Θα εκπληρώσουμε πλήρως τις υποχρεώσεις μας» προσθέτει. 

Σημείωση: Θα μπορούσαμε να αφήσουμε έτσι ακριβώς τις υπερήφανες αυτές  δηλώσεις, χωρίς κανέναν σχολιασμό, απλά με με την ένδειξη ''Χωρίς λόγια....'' για να μπορεί ο κάθε Έλληνας πατριώτης να μπορεί να βγάζει ανεπηρέαστος  τα συμπεράσματά του και κυρίως, να εκτιμάει το βαθμό Ελληνικής περηφάνειας που φανερώνουν τα λόγια το πρωθυπουργού του, όταν με τις δηλώσεις του στη Γερμανική εφημερίδα, εξάγει μηνύματα προς όλο τον κόσμο και κυρίως προς τους τοκογλύφους-δανειστές της χώρας.
Απλά έχουμε να διατυπώσουμε τα εξής ερωτήματα: 

1. Αυτή η περίφημη φράση που ακουγόταν πριν από τις εκλογές, αλλά και πολλές άλλες φορές πριν από την κάθε δόση, που την έλεγαν και οι σημερινοί και οι προηγούμενοι και όλα τα παπαγαλάκια μαζί '' Αν δεν πάρουμε τη δόση χρεωκοπούμε'' τώρα πως στα κομμάτια εδώ και 4 μήνες αντέχει αυτή η ρημάδα οικονομία; Που βρίσκονται τα λεφτά και πληρώνονται μισθοί και συντάξεις; Απλά και μόνο να σκεφτούν  όλοι  οι συνέλληνες που με περισσή αφέλεια, αλλά  και με τεράστιο   φόβο έδωσαν ψήφο αλλά και εμπιστοσύνη σε Σαμαράδες-Βενιζέλους και κυρΦώτηδες για να τακτοποιήσουν αυτά που ρήμαξε ο ταξιαδιάρης με το κανό του! Τουλάχιστον όμως ας σκεφθούν, τι έκαναν στους εαυτούς τους, στους υπολοίπους Έλληνες και στη χώρα τους και ας προβληματιστούν  για το τι δέον να κάνουν από εδώ και στο εξής!

2.Γιατί προεξωφλάει ο κ. Σαμαράς ότι θα ξεπληρώσει τους πάντες; Μήπως ρώτησε ποτέ τους Έλληνες αν θέλουν να πληρώσουν; Αλλά και αν ακόμα ισχυριστεί ότι οι εκλογές του έδωσαν αυτό το δικαίωμα, τότε δεν θάταν καλό και χρήσιμο να μπορούσαν να του  πούν  ότι άλλα έτάξε στον κόσμο προεκλογικά και υφαρπαξε τη ψήφο του, εκτός και αν μπορεί να ισχυριστεί ότι ''μετά την απομάκρυνση από την ...κάλπη, ουδέν λάθος αναγνωρίζετε''!

3. Και αν εσείς μπορείτε να εγγυάστε κ Σαμαρά με τόση υπερηφάνεια για την αποπληρωμή, πως μπορείτε να προεξωφλάτε το τι θα κάνουν οι μετά από εσάς; Που ξέρετε ότι δεν μπορεί ο Ελληνικός  λαός και η πραγματική κυβέρνηση που επάξια θα τον εκπροσωπεί δε θα δείξουν λίγο περισσότερη υπερηφάνεια από τη δική σας και  δηλώσουν στους τοκογλύφους της χώρας τους ''ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ'';

Δεν υπάρχουν σχόλια: