Παρασκευή 2 Αυγούστου 2013

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΛΗΘΕΙΑΣ

Του Ανδρέα Γιατρά..


 1002385_563659737025084_851684450_n


Ήρθε η ώρα να ξεκαθαρίσουν ορισμένα πράγματα.Αφορμή γι αυτό το κείμενο είναι οι δηλώσεις του Κ.Χαικάλη σε χτεσινή εκπομπή,ο οποίος είπε με λίγα λόγια να επανέλθει ο Κ.Καραμανλής με αντιπρόεδρο τον Τσίπρα για κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας.

Τα ερωτήματα είναι πολλά…

Εξ ονόματος ποιανού μιλάτε κύριε Χαικάλη?
Γιατί αν μιλάτε εξ ονόματος της βάσης των Ανεξαρτήτων Ελλήνων, την απάντηση την πήρατε με τις συνεχόμενες και δικαιολογημένες αντιδράσεις του κόσμου
.Αν είναι δική σας γνώμη,δεν έχετε θέση στο κίνημα για τον απλό λόγο ότι βάση του καταστατικού, δεν συνεργαζόμαστε ανθρώπους που ψήφισαν μνημόνια.

Πολλοί ονειρεύονται δήθεν σωτήρες προσκολλημένοι σε ένα παλαιοκομματισμό και τους ενδιαφέρει η ενότητα της κάθε παράταξης..

Έχω ακούσει μερικά στελέχη να λένε δεν είμαστε με την ΝΔ του Σαμαρά αλλά είμαστε ΝΔ.

Λοιπόν μου είναι πλήρως αδιάφορη η ενότητα της παράταξης και της κάθε παράταξης, όπως πιστεύω και της βάσης των Ανεξ.Ελλήνων.

Οι Ανεξ.Έλληνες δε θα γίνουν ουρά κανενός ανεξαιρέτως κόμματος…Δε με απασχολεί η ενότητα της αριστεράς η της δεξιάς.

Είναι η ώρα να ξεκαθαρίσουμε την στάση μας σαν κίνημα να προχωρήσουμε σε ένα ανεξάρτητο δρόμο και να διώξουμε αυτούς που είναι κολλημένοι στο παρελθόν.

Αυτό θα γίνει με αυτούς που πιστεύουν σε μια ελεύθερη και ανεξάρτητη Ελλάδα απαλλαγμένη από την Γερμανική κατοχή και από την χούντα του ευρώ.

Σε αντίθετη περίπτωση θα μείνουμε άλλο ένα κόμμα σαν τα άλλα που δεν έχει τίποτα ουσιαστικό να προσφέρει στους Έλληνες πολίτες….

Δεν υπάρχουν σχόλια: