Πέμπτη 8 Αυγούστου 2013

ΝΕΑ ΚΟΙΝΗ ΔΡΑΣΗ ΕΠΑΜ - ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ!


ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΤΗ ΔΕΗ ΑΓ. ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

      ΤΟΥ ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ(Ε.ΠΑ.Μ) 
ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ
  
Την Πέμπτη  8 Αυγούστου 2013, δεκάδες μέλη του ΕΝΙΑΙΟΥ ΠΑΛΛΑΙΚΟΥ ΜΕΤΩΠΟΥ (Ε.ΠΑ.Μ) και του Κινήματος ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ, πιστοί στο ραντεβού δράσης και αλληλεγγύης που δώσανε, βρέθηκαν στις 12 μμ έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ Αγ. Αναργύρων για δύο κυρίως λόγους.

Ο πρώτος, για να δείξουν με την μαζική τους διαμαρτυρία την αντίθεσή τους στην  επίθεση του καθεστώτος ενάντια στην κοινωνία, που γρήγορα περνά από την κατάσταση  σοκ στην ανέχεια και στην απελπισία, που σε πολλές πλέον περιπτώσεις οδηγεί χιλιάδες συνανθρώπους μας στην αυτοκτονία και,


Ο δεύτερος, για να πετύχουν  διακανονισμό για την επανασύνδεση  ρεύματος σε ρολόι  συναγωνίστριας και όχι η πλήρης εξόφληση του τιμολογίου, όπως  είναι απαιτητό από τη ΔΕΗ, αφού είναι αδύνατο να βρεθεί το ζητούμενο ποσό.


Μετά από  τις συζητήσεις, αλλά  και τα επιχειρήματα-προτάσεις  που αναπτύχθηκαν από την αντιπροσωπεία των δύο κινημάτων προς την  προϊσταμένη του γραφείου της ΔΕΗ, τελικά μετά τις υποδείξεις για επικοινωνία με τους ανωτέρους της,  δόθηκε η οδηγία για την  κατάθεση γραπτού   αιτήματος για την περαιτέρω  υπηρεσιακή του εξέταση.  


Η παράσταση διαμαρτυρίας έληξε με την ενημέρωση των παραβρεθέντων για τα αποτελέσματα της και δόθηκε η υπόσχεση από όλους για τη συνέχιση  του αγώνα τους ενάντια στο κατοχικό  καθεστώς,  μέχρι την ανατροπή του και τη  δικαίωση όλων των αγώνων του ελληνικού λαού.


Με την ευκαιρία αυτή επισημαίνεται για μια ακόμη φορά ότι:

-          Η ΔΕΗ δεν κινδυνεύει επειδή οι λαϊκοί καταναλωτές αδυνατούν σε μεγάλο ποσοστό πια να πληρώσουν τους ακριβούς λογαριασμούς ρεύματος και τα χαράτσια. Η ΔΕΗ χάνει πολλά λεφτά επειδή επιδοτεί τους ανταγωνιστές της. Χάνει λεφτά, γιατί αγοράζει το άχρηστο ρεύμα των ΑΠΕ, πέντε φορές  ακριβότερα από ότι το πουλάει!

-         Σήμερα δεν υποφέρουν μερικοί κλάδοι, δεν καταπατώνται κάποια δικαιώματα κάποιων πολιτών. Ισοπεδώνεται ένας ολόκληρος λαός. Δεν μπορούμε λοιπόν να περιμένουμε να έρθει η σειρά μας για να αντιδράσουμε. Αυτή τη μάχη δεν θα τη δώσουμε ο καθένας μόνος του για την προσωπική του επιβίωση. Θα τη δώσουμε όλοι μαζί ενωμένοι σε όποιον τομέα μπορεί ο καθένας και θα τη δώσουμε πρώτα για την πατρίδα  και τα παιδιά μας. Γιαυτό,


Χρέος μας  είναι παρεμποδίσουμε, κατά το δυνατόν, το καθεστώς να κάνει τη δουλειά του, ενώ παράλληλα οφείλουμε να δείχνουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη μας και να  διευκολύνουμε το συμπολίτη μας  που υποφέρει, όπως μπορούμε. 

         ΕΝΙΑΙΟ ΠΑΛΛΑΙΚΟ ΜΕΤΩΠΟ  (ΕΠΑΜ)


Δεν υπάρχουν σχόλια: