Σάββατο 13 Οκτωβρίου 2018

Πάμε για μεγάλο ΜΠΑΜ στο πολιτικό σκηνικό. Τη Δευτέρα μια νέα Ελπίδα γεννιέται!




Πηγή: Τελευταία έξοδος

Τελικά η συμπόρευση διάσπαρτων αντιμνημονιακών δυνάμεων φαίνεται επιτέλους να παίρνει σάρκα και οστά. 

Επιφανείς προσωπικότητες με έντονη πολιτική, αγωνιστική και αντιστασιακή δράση, όπως είναι ο κος Κασιμάτης, ο κος Παναγιωτόπουλος, ο κος Κυπριώτης, ο κος Αθηναίος, παίρνουν την πρωτοβουλία και προσκαλούν σε ιδρυτική συνδιάσκεψη του νέου δημοκρατικού πατριωτικού φορέα για την Εθνική Ανεξαρτησία, την κατοχύρωση της Δημοκρατίας και την Θεσμική και Παραγωγική Ανασυγκρότηση της Πατρίδας μας. Η συνδιάσκεψη καθορίστηκε για την ερχόμενη Δευτέρα 15/10 στις 18:00 στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ πανεπιστημίου 52. 

Ήδη, σύμφωνα με πληροφορίες, δεκάδες επιφανείς προσωπικότητες από όλους τους χώρους έχουν δηλώσει παρών, καθώς και εκατοντάδες πολίτες αναμένεται να συμμετάσχουν ως ιδρυτικά μέλη στο νέο εγχείρημα. Με δεδομένο τον ενθουσιασμό που επικρατεί στις τάξεις των πρωτεργατών, αναμένεται με έντονο ενδιαφέρον η νέα πολιτική προσπάθεια. 

Σημειώνουμε ότι μεγάλη μερίδα του ελληνικού λαού, όντας απογοητευμένη από το υπάρχον πολιτικό σκηνικό νοιώθει πολιτικά '' άστεγη'' και ψάχνει εναγωνίως πολιτική έκφραση.

Ακολουθεί η επίσημη πρόσκληση:


10 σχόλια:

Μανολης Κατσιγαρακης είπε...

EIMAI ετοιμος να προσχωρησω στην κινηση σας ομου μετα της οικογενειας και του περιγυρου μου [τουλαχιστον οσους μπορω να πεισω] με την προυποθεση οτι η κινηση ειναι ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ με σκοπο την πραγματικη απεμπλοκη απο τους μεχρι σημερα Ανθελληνες,διαπλεκομενους,φαυλους και Προδοτες ολων των αποχρωσεων με κορυφαιους τους σημερινους Ελεεινους και οχι Ελληνες που καταστρεφουν μερα με την ημερα την Πατριδα μας.! Θελω απαντηση-βεβαιωση εντιμοτητας και ''ΟΧΙ'' αλλα ΣφυριζοΑνελ.!

Μπάμπης είπε...

Τα "ψευτοταρατατζούμ" του άρθρου δεν πρέπει να αρκούν. Είναι απλά κινήσεις εντυπωσιασμού και μάρκετινγκ !! Αν σου απαντήσουν στο ΠΩΣ θα πράξουν τις όποιες πεποιθήσεις τους & κυρίως τι θα κάνουν ΠΡΙΝ τους εκλέξει κανείς προκαταβολικά τότε έχει καλώς. Αν δεν σου απαντήσουν και κυρίως δεν σου δείξουν εμπράκτως το ΠΩΣ (??) διατίθενται να πολεμήσουν το σύστημα προκαταβολικά, κράτα μικρό καλάθι για τα κίνητρά τους !!....Και για να προσπαθήσεις να πείσεις τον οποιονδήποτε να ενστερνιστεί έναν καινούριο πολιτικό φορέα, θα πρέπει πρώτα να τον ζήσεις από κοντά αρκετά. Τι περιμένεις να σου πει δηλαδή σε 1-2 αράδες για να αρχίσεις να φέρνεις κόσμο ?? Αν ελπίζεις σε αυτό, τότε ετοιμάσου για καινούριους τσίπρες !!

Μπάμπης είπε...

Ναι, κύριε Κυπριώτη. Είμαστε πολιτικά άστεγοι !! Δώστε μας κανένα χαρτόκουτο ή έστω έναν θάμνο που θέλει να γίνει πλάτανος, για να σκεπάσουμε το κορμάκι μας, σωτήρα μου !! ΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑ.......

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ Μ. Κατσιγαράκη σε ευχαριστώ για την τοποθέτησή. Αν σου απαντήσω μονολεκτικά με ένα ΝΑΙ , που είναι πολύ εύκολο να το κάνω, δεν θα είναι ειλικρινές, αφού για να διαπιστώσει κανείς τι πρεσβεύει ο νέος φορέας πρέπει να συσταθεί πρώρα και να δώσει το στίγμα του, τουλάχιστον μέσα από μια Διακήρυξη Αρχών. Αυτό θα γίνει τη Δευτέρα στην παρουσίαση. Από Τρίτη ξεκινάει ο μεγάλος δρόμος για τη δημιουργία του Μεγάλου Δημοκρατικού Πατριωτικού Κινήματος που έχει στόχο την ΕΝΌΤΗΤΑ όλων των σκόρπιων Δυνάμεων και προσώπων που βρίσκονται απέναντι στο σημερινό πολιτικό κατεστημένο.Σε θέλουμε ΜΑΖΙ μας.

Μπάμπης είπε...

Και ΤΙ ακριβώς θα κάνει αυτή η ενότητα των σκόρπιων δυνάμεων εναντίον του μνημονιακού κατεστημένου στο οποιο βρίσκονται απέναντι και ΠΩΣ (προκαταβολικά) ?? Με Φτηνή, ανέξοδη πολιτική ψηφοθηρικού περιεχομένου για απόκτηση κρατικής επιδοτησης και βουλευτικής σύνταξης ??? Γιατί για Μηνύσεις για όλες τις αντισυνταγματικότητές τους ,δεν σας βλέπω !!! Σας το ξανάπα και το ξαναλέω. Τα "Πρώτα Ψηφίστε με και μετά θα πράξω, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΑ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Αν κάποιος αρκείται σε αυτό πλέον, τότε είμαστε καταδικασμένοι να πέφτουμε σε απατεώνες πολιτικούς και σε κανέναν που να διατίθεται να τους κυνηγήσει !! Αλλά τότε θα ναι αργά για τη χώρα μας !!

Ανώνυμος είπε...

Η ΑΝΗΣΥΧΙΑ ΓΕΝΙΚΑ ΤΩΝ ΣΚΕΠΤΟΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΥΤΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΕΠΙΒΕΒΛΗΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΟ ΧΕΙΛΟΣ ΤΟΥ ΓΚΡΕΜΟΥ. ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ ΥΠΑΡΧΕΙ;
OΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΧΕΜΕΝΑ ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ.
ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΣΧΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΚΠΡΟΣΩΠΕΙΤΑΙ ΝΟΜΙΜΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΟΡΕΑ <> ΜΕ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ Ο.Η.Ε..
Η <> ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΩΝ ΚΕΦΑΛΑΙΩΝ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.
Η ΠΛΑΤΦΟΡΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΜΕ ΣΧΕΔΟΝ 400 ΤΟΠΙΚΟΥΣ ΑΥΤΟΝΟΜΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ ΙΔΕΟΛΟΓΙΑΣ, ΔΟΓΜΑΤΟΣ, ΧΡΩΜΑΤΟΣ.
ΠΡΟΣ ΤΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΝΕΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΥ;

pellargos είπε...

Ο φορέας πρέπει να ξεκαθαρίσει πρώτα τις θέσεις και τις αρχές οργάνωσης του για να δούμε αν μπορούμε να ενταχθούμε ,το γεγονός ότι τα καλύτερα παιδιά του ΕΠΑΜ είναι εκεί είναι καλό σημάδι!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Οι βιαστικοί μάλλον θα πρέπει να περιμένουν για να δουν να ακούσουν να διαβάσουν και μετά ας κάνουν την κριτική τους. Προς το παρόν η παπαγαλία δεν κάνει καλό για όσους την ασκούν. Καλημέρα!

Αδωνης Γ. είπε...

http://dimtris-kypriotis.blogspot.com/2018/08/blog-post_28.html?m=1
Ε, οχι ρε φίλε...τελικα και προφητης ο Καζακης.Προσχωμεν!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αδωνη!!! Καλά που δεν είναι γραμμένα και σε γλώσσα που δεν διαβάζεται!!

"Βέβαια, παρουσία του προέδρου, σε μια Πολιτική Γραμματεία (ΠΓ) (8 Μαΐου 2018), είχε συμφωνηθεί ομόφωνα, να γίνει μια προσπάθεια διεύρυνσης, με νέα πρόσωπα, ειδικά με “προσωπικότητες” γνωστές και με κύρος στην κοινωνία. Εκεί φτιάχτηκε μια ομάδα συναγωνιστών, που θα έκανε αυτές τις επαφές. Ο ίδιος ο πρόεδρος ζήτησε να είναι και ο σ. Λεπίδας σε αυτή την ομάδα.
Η προσπάθεια αυτή, που ξεκίνησε και συνεχίζεται βεβαίως, προφανώς, στο τρομαγμένο μυαλό κάποιων, μεταφράζεται ως κόμμα Κυπριώτη. Περαστικά τους"
Και το καλαμπουράκι σταματάει κάπου εδώ Άδωνη και λοιποί.....!!