Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2019

Η κ. Μέρκελ ήλθε και απήλθε αφού προετοίμασε το νέο μετεκλογικό σκηνικό!



Του Δημήτρη Κυπριώτη

Η αλήθεια δεν μπορεί να κρυφτεί με όσα «φκιασίδια» και αν την περάσουν. Ο κ. Καμένος , με τις  δήθεν έξυπνες διαπραγματεύσεις που έκανε με τον κ. Τσίπρα, θεωρούσε ότι είχε  ξεμπλέξει και θα μπορούσε με άνεση να το παίζει ισορροπιστής μέχρι τέλους,  σύμφωνα με τις διαβεβαιώσεις του «κολλητού» του.

Να όμως που εδώ το φλερτ και οι αγκαλιές τέλειωσαν, με τη συνειδητοποίηση ότι τελικά έμεινε χωρίς κόμμα, αφού ο ένας μετά τον άλλον οι βουλευτές των ΑΝΕΛ, έχουν περάσει στο στρατόπεδο του «κολλητού» του, όσο και αν προσπαθεί ο αρχηγός τους, να αποτρέψει αυτήν την πραγματικότητα.

Και εδώ ακριβώς ξεκινά ει η επόμενη φάση του κ. Τσίπρα που καλείται να εφαρμόσει και τις επόμενες εντολές. Με βάσει το σχέδιο που έχει μπει σε εφαρμογή, παρατηρούμε διεργασίες διάλυσης του ενός κόμματος της σημερινής Βουλής μετά το άλλο και με τον ίδιο ακριβώς τρόπο της διάλυσης ΑΝΕΛ . Τα πάσης φύσεως συμφέροντα στο εσωτερικό και στο εξωτερικό και η  οικονομική ελίτ της χώρας,  πασκίζουν για μια 5κομματική Βουλή, με τα 3 μικρότερα κόμματα και ειδικά το ΚΙΝΑΛ να μην μπορούν να δώσουν πλειοψηφία στη ΝΔ.

Και αυτό που θα δούμε, εκτός εξαιρετικά απροόπτου συμβάντος,  που θα ανατρέψει το σχεδιασμό και τις ευλογίες που έδωσε  η κ. Μέρκελ με την επίσκεψή της, είναι η περίφημη συγκυβέρνηση ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ που το ακούνε τώρα οι οπαδοί της ΝΔ και δεν μπορούν να το πιστέψουν, ενώ οι άλλοι το έχουν δεδομένο.

Τι μπορεί να αποβεί μοιραίο σε αυτόν το σχεδιασμό;

Μα μόνο μια ισχυρή Δημοκρατική Πατριωτική Κοινωνική Συμπαράταξη!

Δεν υπάρχουν σχόλια: