Δευτέρα 14 Ιανουαρίου 2019

ΑΝΑΚΠΟΙΝΩΣΗ:Αντί της δεδηλωμένης, «ζυμωμένη» ψήφος εμπιστοσύνης


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 
ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥ ΦΟΡΕΑ*


Αντί της δεδηλωμένης, «ζυμωμένη» ψήφος εμπιστοσύνης μετά την αποχώρηση των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση
Οι Έλληνες γνωρίζουν καλά ότι η κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών είναι έργο ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, για το οποίο σήμερα προσπαθεί ο κ Καμμένος να ξεγελάσει τους Έλληνες με την αποχώρησή του από την κυβέρνηση.
Αν πράγματι ήθελε να προσφέρει τις υπηρεσίες στον τόπο και τον ελληνικό Λαό είχε τη δυνατότητα να το κάνει συντεταγμένα πριν την υπογραφή της κατάπτυστης συμφωνίας, ώστε να αποτρέψει τις καταστροφικές συνέπειες για την Ελλάδα, τους Έλληνες και το Έθνος.
Έτσι, ο κ. Τσίπρας, μετά το βελούδινο διαζύγιο με τους ΑΝΕΛ, δήλωσε: «Έκανα δεκτή την παραίτηση Καμμένου και θα κάνω δεκτή οποιαδήποτε άλλη παραίτηση μου τεθεί». Η δήλωση αυτή φανερώνει, ότι η αποχώρησή των ΑΝΕΛ είναι προ συνεννοημένη και φυσικά δεν σημαίνει άρση της εμπιστοσύνης προς την κυβέρνηση ( άρθρο 84 του Σ).
Εκτός αυτών η δήλωση φανερώνει ότι δεν υπάρχουν ΑΝΕΛ πλην του Καμμένου και ελαχίστων για να την προβάλλουν, αφού τους απορρόφησε η εξουσία και έτσι, κάθε κίνηση του αρχηγού τους πλέον, είναι άνευ σημασίας. Αυτός είναι και ο λόγος άλλωστε που ο Πρωθυπουργός με άνεση θα ζητήσει ψήφο εμπιστοσύνης για να αναδείξει τη «ζυμωμένη» μάλλον παρά τη δεδηλωμένη εμπιστοσύνη της Βουλής, αναδεικνύοντας μάλιστα, ότι ο μέχρι χθες εταίρος του δεν είναι παρά ένα κομματικό απολειφάδι, αφού και χωρίς αυτόν έχει εξασφαλίσει τους 151 Βουλευτές (sic), αδιαφορώντας δε, για κάθε ζήτημα πολιτικής Ηθικής!, όταν ο σκοπός αγιάζει τα μέσα!! O tempora Ο mores!!.
Κατά συνέπεια, οι Έλληνες πλέον έχουμε χρέος να βγούμε από την υποτέλεια και να ελευθερώσουμε την Πατρίδα από τα δεσμά κατοχής που της φόρεσαν οι δυνάμεις του πολιτικού συστήματος των μνημονίων και να αναδείξουμε τις Δημοκρατικές Πατριωτικές Δυνάμεις που θα το ανατρέψουν.
Η Ελλάδα, σε πλαίσιο πολιτικής ανεξαρτησίας, για την θεσμική και παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας, έχει ανάγκη Νέας Πολιτικής .
Οι Έλληνες έχουν ανάγκη Νέας πολιτικής για την πραγματική Δημοκρατία, την κυριαρχία του λαού και τη Δικαιοσύνη, την ευημερία των Ελλήνων, τη φροντίδα των επόμενων γενιών και του Ελληνικού Έθνους.
*Νέα πολιτική
Κίνημα Δημοκρατικών πατριωτικών Δυνάμεων


Δεν υπάρχουν σχόλια: