Πέμπτη 3 Ιανουαρίου 2019

Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΚΛΑΒΩΘΗΚΕ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗΣ




Γράφει ο Μανώλης Καλλιγιάννης*                                      

Πρόεδρος του κόμματος των Φιλελευθέρων

Είναι πλέον ξεκάθαρο ότι η Ελλάδα ευρίσκεται σε πλήρη κατοχή και αυτό δεν είναι σχήμα λόγου, διότι η χώρα μας:

Δεν έχει Ελληνικό Νόμισμα
Δεν έχει Ελληνικό Προϋπολογισμό
Δεν έχει Ελληνική Εξωτερική Πολιτική
Δεν έχει Ελληνική Αμυντική Πολιτική
Δεν έχει Ελληνικό Νομικό Σύστημα
Δεν έχει Ελληνικό Τραπεζικό Σύστημα
Δεν έχει Ελληνικό Υπουργείο Οικονομικών
Δεν έχει Δημόσια (και Ιδιωτική)Περιουσία
Δεν έχει Εγγυημένα Ελληνικά Εθνικά Σύνορα, είναι μια χώρα χωρίς Εθνική Κυριαρχία. Είναι μια Σκλαβωμένη Χώρα.

Οι δωσίλογες, μνημονιακές κυβερνήσεις των τελευταίων ετών ψηφίζουν χωρίς αντίρρηση τους αντιδημοκρατικούς και αντισυνταγματικούς νόμους, οι οποίοι μάλιστα έρχονται από την ΕΕ στα Αγγλικά και σκλαβώνουν τους Έλληνες. Με το τελευταίο Μνημόνιο, το οποίο ψήφισαν οι ΣΥΡΙΖΑ/ΑΝΕΛ-ΝΔ-ΠΑΣΟΚ-κλπ Μνημονιακά Ρετάλια και εφαρμόζουν οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ(αλλά δεσμεύεται να εφαρμόσει κα η ΝΔ, εάν γίνει Κυβέρνηση), προβλέπεται ότι έως το 2022 δηλαδή για 5 χρόνια θα βγάζουν πλεονάσματα 3,5 % του ΑΕΠ(δηλαδή 6,5 δις. ευρώ)το χρόνο και μετά για 40 χρόνια, έως το 2062)θα βγάζουν πλεόνασμα 2% κάθε χρόνο.

Όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας αυτό έχει ως αποτέλεσμα να περικοπούν οι μισθοί και συντάξεις έως του ορίου –στόχου 384 ευρώ το μήνα. Δηλαδή οδηγούν τον Ελληνικό Λαό σε πλήρη φτωχοποίηση και εξαθλιώνουν τις νέες γενεές. Η καταστροφή της Ελλάδας έγινε σκόπιμα και με ευθύνη των «θεσμών», όπως οι ίδιοι έχουν παραδεχθεί δημοσίως.

 Η πρόεδρος του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, εδήλωσε δημόσια ότι τα προγράμματα που επέβαλλαν στην Ελλάδα, για τη διάσωση της, ήταν λάθος και αντί να τη σώσουν προκάλεσαν μεγαλύτερη ζημιά και μεγαλύτερα ελλείμματα, εξαθλιώνοντας το Λαό της. Απόδειξη τούτου είναι ότι όταν το 2010 έβαλαν την Ελλάδα στα Μνημόνια, είχε έλλειμμα 125% του ΑΕΠ. Τώρα, μετά από 3 Μνημόνια, μετά από τα γενναία κουρέματα ομολόγων (PSI), μετά από τεράστιες περικοπές μισθών και συντάξεων, μετά από την επιστροφή φόρων και ΦΠΑ στους επαγγελματίες και μετά από το τεράστιο στραγγάλισμα ρευστότητας της αγοράς, το έλλειμμα… αυξήθηκε στο 183%. 

Επομένως αποδεικνύεται ξεκάθαρα η πλήρης αποτυχία των Μνημονίων που μας επέβαλλαν και αυτό το αποδεικνύουν δεκάδες χειροπιαστά παραδείγματα από δηλώσεις και αναφορές ανώτατων εκπροσώπων των λεγόμενων «θεσμών»………….
……..Όλες οι παραπάνω δηλώσεις υποδηλώνουν ότι οι Τρόικα-Θεσμοί είναι Στυγνοί Εκτελεστές του Ελληνικού Λαού και είναι οι άμεσα υπεύθυνοι  του Ελληνικού δράματος, το οποίο βιώνει εδώ 8 χρόνια η Ελληνική Κοινωνία.

Όπως γίνεται φανερό, εφόσον μια Ελληνική (κα όχι ξενόδουλη)κυβέρνηση προσφύγει στα Διεθνή Δικαστήρια, μπορεί ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ να απαιτήσει και να λάβει μια τεράστια αποζημίωση από τους……. «θεσμούς», καθόσον όπως οι ΙΔΙΟΙ δηλώνουν και αποδέχονται , εφάρμοσαν ….ΛΑΘΟΣ συνταγές για δήθεν διάσωση της Ελληνικής Οικονομίας, εξαιτίας των οποίων τη Διέλυσαν και εξαθλίωσαν τον Ελληνικό Λαό. Είναι η μεγαλύτερη καταστροφή που υπέστη χώρα παγκοσμίως εν καιρώ ειρήνης. Ούτε η βομβαρδισμένη και κατεστραμμένη Συρία δεν έπαθε τόση οικονομική καταστροφή.

Επομένως ο Λαός στις ερχόμενες εκλογές πρέπει να ψηφίσει ΜΑΖΙΚΑ ένα Αντιμνημονιακό Μέτωπο, ώστε να επιδιώξουμε την  έξοδο από την Ευρωζώνη και την ΕΕ. Μόνο έτσι θα φύγουμε από την καταστροφική μνημονιακή λιτότητα, θα δρομολογήσουμε την ανάκαμψη της παραγωγικής διαδικασίας της χώρας, θα αυξηθούν οι Μισθοί και οι Συντάξεις, θα αυξηθεί η ζήτηση των αγαθών που θα παράγουμε εντός της Ελλάδας, αφού εάν είμαστε εκτός της ΕΕ, τότε μπορούμε να προστατέψουμε (διάτων δασμών)τη ντόπια παραγωγή και να αυξήσουμε το εισόδημα των Ελλήνων.

Ο Λαός δεν πρέπει να φοβάται τη διαρκή προπαγάνδα των δοσίλογων πολιτικών και των πουλημένων ΜΜΕ με τους δημοσιογράφους των, οι οποίοι τρομοκρατούν το Λαό ότι εκτός ΕΕ δεν θα έχουμε ούτε λεμόνια  και ούτε χαρτί υγείας.
Εκτός ΕΕ μια Ελληνική κυβέρνηση και όχι δωσίλογη, θα απαιτήσει τις Γερμανικές Αποζημιώσεις που είναι άνω των 600 δις ευρώ καθώς και επιπρόσθετη αποζημίωση άνω των 300 δις ευρώ, σαν προκληθείσα ζημιά από την αποδεδειγμένη και ομολογημένη καταστροφική εφαρμογή των Μνημονίων.

Εφόσον απεμπλακούμε από τη σκλαβιά της ΕΕΕ και του Ευρώ, μπορούμε να ακολουθήσουμε μια πολυδιάστατη εξωτερική πολιτική, η οποία θα εξασφαλίσει την ασφάλεια της Ελλάδας στο διεθνή περίγυρο. Αυτοί οι οποίοι τρομοκρατούν τον Ελληνικό Λαό, ότι εκτός της ΕΕ θα μας καταλάβουν οι Τούρκοι , οι Σκοπιανοί και οι Αλβανοί είναι Πέμπτη Φάλαγγα  στη χώρα και εξυπηρετούν τα ξένα συμφέροντα.

Για αυτό ΜΗ ΦΟΒΑΣΑΙ Ελληνικέ Λαέ. Ψήφισε  Αντιμνημονιακό Μέτωπο, για την απελευθέρωση της χώρας από τη σκλαβιά για την ανάταξη της οικονομίας και για την πρόοδο του Λαού μας. Έχουμε όλα τα δίκια(διεθνές, νομικό, ηθικό) με το μέρος μας και θα νικήσουμε.
Γύρισε σελίδα και άλλαξε την πολιτική που εφαρμόζεται μέχρι σήμερα στην Ελλάδα με τη ψήφο σου. Στο χέρι σου είναι.

*Αξιωματικός  ε.α του Ε.Σ
Απόφοιτος του Οικονομικού Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης
Μεταπτυχιακό Τμήμα του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών
Μεταπτυχιακές σπουδές στην Οικονομετρία στο Πανεπιστήμιο YORK  της Αγγλίας
Έλαβε  MASTERστην Οργάνωση και Διοίκηση  Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο GRANFIELD της Αγγλίας
Εργάστηκε για 4 χρόνια σε Διεθνή Οργανισμό Οργάνωσης και Διοίκησης στο Παρίσι.


Δεν υπάρχουν σχόλια: