Δευτέρα 21 Ιανουαρίου 2019

ΞΕΚΑΘΑΡΑ:ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΟΥΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ!

Του Δημήτρη Κυπριώτη
                                                                                   

    
Όσοι από τους πολίτες, που συμμετείχαν ή όχι στη χθεσινή πανεθνική διαδήλωση, αναρωτούνται γιατί τόσο μένος για να διαλυθεί ακόμη μια ειρηνική διαδήλωση-συλλαλητήριο, αυτοί οι πολίτες πρέπει να καταλάβουν ότι η κυβερνητική εξουσία  δεν θέλει να την ενοχλούν όταν ασκεί το έργο της και αυτό έχει διαχρονική συνέχεια, ανεξάρτητα τι είδους κυβέρνηση βρίσκεται στην εξουσία.

Και το «ωραίο» είναι ότι, η κυβέρνηση που ασκεί βία δια των οργάνων καταστολής που χρησιμοποιεί, βρίσκει πάντοτε τη δικαιολογία ότι οι φασίστες ευθύνονται για τα  επεισόδια, όταν πρόκειται να διαλύσουν ένα πανεθνικό συλλαλητήριο ή οι «γνωστοί – άγνωστοι», όταν πρόκειται για συγκεντρώσεις και πορείες πολιτών και εργαζομένων ενάντια σε αντιλαϊκά μέτρα. Αυτές είναι οι  εξηγήσεις που δίνονται κάθε φορά και μάλιστα κατόπιν εορτής, αφού προηγουμένως έχει γίνει άγρια καταστολή με επιθέσεις ληγμένων χημικών, άγριο και τυφλό ξύλο και με χυδαιότητες ύβρεων, από τους υποτιθέμενους «προστάτες» της τάξεως!!!

Από τον κανόνα αυτό, δεν ήταν δυνατό να ξεφύγει και το χθεσινό συλλαλητήριο, αφού «κακομαθημένοι και ενοχλητικοί» Έλληνες ήρθαν από όλη την Ελλάδα για να υπερασπισθούν το μεγάλο εθνικό θέμα του ξεπουλήματος της Μακεδονίας, από μια μειοψηφία που κυβερνάει αυτήν τη στιγμή τη χώρα με «αποκαΐδια και ρετάλια» βουλευτών. Αυτή η κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, η κυβέρνηση δηλαδή κουρελού όπως ονομάστηκε και θα μείνει έτσι στην ιστορία με αυτό το όνομα, που στην αρχή της εντολής που είχε λάβει, μιλούσε ακόμη και για την κατάργηση των μηχανισμών καταστολής, τολμάει τώρα στο όνομα μιας «διεθνιστικής τάχα αριστεράς» να κατηγορεί για φασίστες όλους αυτούς τους Έλληνες. Και βρίσκει την ευκαιρία καταστολής με το γνωστό πάντα τρόπο των παρακρατικών μηχανισμών, ώστε να δοθεί το πράσινο φως της βίαιης καταστολής εναντίον ανυποψίαστων πολιτών και βίαιης διάλυσης της συγκέντρωσης.

Και ο ανυποψίαστος πολίτης διερωτάται, γιατί; Γιατί απλούστατα οι κυβερνήσεις δεν θέλουν να διογκώνεται κανένα λαϊκό ρεύμα Ούτε να παίρνουν θάρρος οι πολίτες και να κατεβαίνουν στους δρόμους. Οι πολίτες είναι οι μεγάλοι εχθροί των κυβερνήσεων. Οι πολίτες πρέπει να είναι κλεισμένοι στα σπίτια τους. Είτε φοβισμένοι, είτε αδιάφοροι, είτε διχασμένοι. Κυρίως να επιτυγχάνεται αυτό το τελευταίο. Αφού αυτό δίνει και την αφορμή να κυβερνιόνται από τις κυβερνήσεις αδιαμαρτύρητα. Κυρίως όμως ανεξέλεγκτα. Σου λένε αυτοί οι «έξυπνοι και πονηροί»: ερχόμαστε που ερχόμαστε μια φορά στα 4 χρόνια που μας ψηφίζουν οι πολίτες, τι άλλο θέλουν; Δεν τους φτάνει που έχουμε δημοκρατία και ψηφίζουν;

Έτσι λοιπόν, όποιος από τους χτεσινούς πολίτες στο Σύνταγμα, που δεν έχει ξανακατέβει σε διαδήλωση και δεν έχει αναπνεύσει ξανά χημικά και δεν έχει αισθανθεί τις κροτίδες κρότου και λάμψης των ΜΑΤ και  αναρωτιέται γιατί τόση βία και μάλιστα κατά πολιτών, η απάντηση είναι απλή: Για να κάθεστε στ αυγά σας. Η καλή σας κυβέρνηση κυβερνάει για σας έτσι όπως κρίνει αυτή καλύτερα. Και δε σας πέφτει λόγος. Ψηφίσατε, δεν ψηφίσατε; Βγάλτε το σκασμό λοιπόν κι όχι πολλά, πολλά  κουνήματα. Τώρα αν λέγεται ότι  «φασίστες είναι αυτοί που διαλύουν συγκεντρώσεις», έ ας είναι και έτσι!



Δεν υπάρχουν σχόλια: