Κυριακή 12 Ιανουαρίου 2020

Το δούλεμα πάει σύννεφο και από τους….. δύο



Δημήτρης Κυπριώτης

Παιδιά ήρεμα, γιατί σας βλέπουμε!!!

Ο Κ. Μητσοτάκης φάνηκε μάλλον αχάριστος προς τον Α. Τσίπρα, αφού δεν είπε ούτε ένα ευχαριστώ για όση "προίκα"  του άφησε με την αποχώρησή του, από την κυβέρνηση και την εξουσία.  Και για νη μην ξεχνιόμαστε καταγράφουμε τα κυριότερα:
Συμφωνία των Πρεσπών,
Έξοδο από τα Μνημόνια,
Νέα Αμυντική Συμφωνία με τις Η.Π.Α και παραχωρήσεις νέων Βάσεων και εκσυγχρονισμό ή επέκταση παλαιοτέρων,
Συμφωνία με το Ισραήλ, 
Τριμερή συνεργασία Ελλάδας, Κύπρου Αιγύπτου,
Υπογραφή του Αγωγού East Med
"Αποταμίευση"  ειδικού ταμείου, για να μπορεί να εγγυάται στα σίγουρα και μόνο την αποπληρωμή των Δανειστών κλπ. 
Έτσι τώρα, "η Ελλάδα βρίσκεται στα καλλίτερα της". Και για να μην υπάρχει αμφιβολία, ότι για όλα αυτά δήλωσε υπερήφανος ο πρωθυπουργός,  ας τον ακούσει όποιος θέλει στη συζήτηση που είχε με εκπροσώπους της Ομογένειας.
Από την άλληπλευρά τώρα: 
Τι σου είναι και αυτός ο Α. Τσίπρας ; Αμέσως με την επιστροφή του "φίλου" του, δεν έχασε ούτε στιγμή  την ευκαιρία για να τον "καρφώσει". Και τι δεν είπε, σε δηλώσεις του ενώπιον των τηλεοπτικών καναλιών, ότι:
Ανησυχεί έντονα για την αυξανόμενη ένταση στην περιοχή μας από την προκλητικότητα της Τουρκίας, ενώ επί των ημερών του μόνο τρεις φορές, κατά δήλωσή του, Ελλάδα και Τουρκία έφτασαν κοντά σε θερμό επεισόδιο!
Ζήτησε να ανασταλεί η Νέα Αμυντική Συμφωνία, που όμως ο ίδιος υπέγραψε με τις Η.Π.Α,!
"Μάλωσε τον Κυριάκο", επειδή δήλωσε "δεδομένος και ο πιο καλλίτερος σύμμαχος των Η.Π.Α" πριν από τη συνάντησή του με τον Τραμπ, ενώ αυτός ήταν…….. απρόβλεπτος!!
Υπέδειξε να μη γίνει αγορά νέων αεροσκαφών F35 λόγω οικονομικής...στενότητας, ενώ αυτός υπέγραψε εκσυγχρονισμό των F16, ίσως επειδή αυτός είχε μεγάλη οικονομική ….διαθεσιμότητα!
"Καυτηρίασε τον Κυριάκο", γιατί δεν μπόρεσε να πάρει απολύτως τίποτα από τον Αμερικανό πρόεδρο,  σε ότι αφορά στην άσκηση πίεσης προς την Τουρκία, ενώ επί των ημερών του όλοι γνωρίζουμε ότι ο Τραμπ "τράβηξε το αυτί του Ερντογάν" πολλές φορές!!
Για να μην υπάρχει αμφιβολία στα παραπάνω οι δηλώσεις του Α. Τσίπρα…. καταγράφτηκαν:

Τελικά οι πολίτες που δεν έχουν και μεγάλη πολιτική ενημέρωση, αφού τα προβλήματα που τους κυριεύουν είναι πολύ μεγάλα, θα πρέπει να τα έχουν χαμένα από τα όσα ακούν από τον πρώην και το νυν πρωθυπουργό. Ποιον και τι να πρωτοπιστέψουν;


1 σχόλιο:

ΖΑΊΡΑ ΒΕΖΑ είπε...


ΤΑ ΜΥΑΛΑ ,ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΤΑΧΟΥΝ ΤΕΤΡΑΚΟΣΣΙΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ ΟΤΙ ΤΑ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΤΕΚΤΕΝΟΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΣΚΕΥΩΡΙΕΣ ΤΗΣ
ΣΥΣΤΗΜΙΚΗΣ ΗΓΕΣΙΑΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΑΡΓΑ Η, ΓΡΗΓΟΡΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΟΠΟΥ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΕΥΟΥΝ ΚΑΙ ΤΙΣ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΝ.