Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

Προσπαθεί ο. Μπεγλίτης να τρομοκρατήσει τους εν ενεργεία με προκαταρκικές εξετάσεις.

ΥΕΘΑ:Προκαταρκτική εξέταση για την εισβολή αποστράτων στο υπουργείο Άμυνας

Στη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προχωρά το υπουργείο Άμυνας με αφορμή την εισβολή αποστράτων στο προάυλιο του Υπουργείου Αμυνας, στη διάρκεια διαμαρτυρίας για τις περικοπές των συντάξεων.

Σε ανακοίνωσή του το ΥΕΘΑ κάνει λόγο για "έκτροπα που έλαβαν χώρα στο χώρο του υπουργείου κατά τη διάρκεια διαδήλωσης αποστράτων".

Ειδικότερα, ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Πάνος Μπεγλίτης, έδωσε εντολή στον εισαγγελέα του Στρατοδικείου Αθηνών για τη διενέργεια Προκαταρκτικής Εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί εάν τελέστηκαν τυχόν αξιόποινες πράξεις στρατιωτικών οργάνων.

Ο υπουργός επικοινώνησε και με την προϊσταμένη της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Αθηνών, Ελένη Ράικου, η οποία αναμένεται να προβεί στη διενέργεια των αναγκαίων δικαστικών πράξεων όσον αφορά στη διερεύνηση τέλεσης τυχόν αυτεπαγγέλτως διωκόμενων αδικημάτων. 

ΣΣ. Είναι σίγουρι ότι θα προσπαθήσουν να μεταθέσουν το θέμα της ειρηνικής διαμαρτυρίας των αποστράτων, αφήνοντας να εννοηθεί ότι αυτά δήθεν οδηγούν σε άλλες ...εποχές. Δυστυχώς όμως  για όσους εκ των κομματων και των πολιτικών αποτολμήσουν παρόμοιους συνειρμούς, γιατί αυτή τη φορά ο λαός ξέρει και εκτιμά ανάλογα τις διαμαρτυρίες αλλά πολύ περισσότερο εκτιμά και τους αγώνες πολλών αποστράτων που δίνονται καθημερινά μαζί με το λαό στις πλατείες της χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: