Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου 2011

ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ…





ΗΜΕΡΗΣΙΑ: Τα νοικοκυριά θα υποχρεωθούν να υποβάλουν «ισολογισμούς» με έσοδα-έξοδα- «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ- Δήλωση στην εφορία για δαπάνες, καταθέσεις, μετοχές.
Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ: Προχειρότητα και συνεχείς ανακοινώσεις για αποδείξεις- «πόθεν έσχες»- ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΑΛΙΝΩΔΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ- Νευρικότητα για την επιστροφή των ελεγκτών.

ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΕΙΞΕΩΝ- Φέτος θα ισχύσει ως έχει- Ηλεκτρονικό «πόθεν έσχες» για όλα τα εισοδήματα και τις δαπάνες το 2012.

ΚΕΡΔΟΣ: Οι διευκρινίσεις του υπουργείου Οικονομικών επιτείνουν τη σύγχυση- ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ!- Μαζί με τις δαπάνες θα δηλώνεται και η αποταμίευση!- Θα φορολογείται επιπλέον η διαφορά που θα προκύπτει.

ΕΞΠΡΕΣ: Οι φορολογούμενοι θα δηλώνουν το εισόδημα που καταναλώνεται είτε αποταμιεύεται- ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΣΕ «ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ» ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΩΝ ΔΗΛΩΣΕΩΝ.

ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ: ΤΟΞΙΚΟ ΜΕΙΓΜΑ ΦΟΡΩΝ ΚΑΙ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ- Μετά το ΚΚΕ και τον ΣΥΝ, απορίες προκαλεί η δήλωση Πάγκαλου για τα ακίνητα- Σύγχυση από τις παλινωδίες ΑΝΑΔΙΠΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΦΕΤΙΝΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- Παραμένει η μείωση αφορολογήτου ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΩΝ ΤΑΞΙ- Ο Γιάννης Ραγκούσης αποφασισμένος να προχωρήσει στην απελευθέρωση.

ΤΑ ΝΕΑ: Διαφωνίες μεταξύ υπουργών για την ένταξη όσων εργάζονται στον στενό δημόσιο τομέα- ΝΥΧΤΕΡΙΝΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ Η ΚΡΙΣΙΜΗ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ- ΚΑΙ ΤΗ ΜΕΡΚΕΛ ΑΠΟ ΤΟ 2012 ΟΙ ΝΕΕΣ ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ: Ρεσιτάλ επιπολαιότητας της κυβέρνησης με τις αυξημένες αποδείξεις, που θα ισχύσουν από το ’12- Σ’ αυτές θα μπαίνουν οι δαπάνες για γιατρούς, ασφάλειες, νοίκια, δίδακτρα, που κόβονται από φοροαπαλλαγές- ΟΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΕΚΜΗΡΙΑ! ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΜΟΙΒΕΣ ΤΟΥΣ 4 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ.

ΕΘΝΟΣ: Αναδίπλωση για αποδείξεις και νέο φορολογικό σύστημα από το 2012- ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ ΜΕ ΒΙΒΛΙΑ ΕΣΟΔΩΝ- ΕΞΟΔΩΝ Σκέψεις για εισαγγελική επέμβαση- ΕΚΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΥ ΟΙ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ Κρίσιμο «τσεκ απ»- ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ ΜΕ ΣΚΛΗΡΗ ΑΤΖΕΝΤΑ Η ΤΡΟΙΚΑ Κυβέρνηση: ΝΕΑ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΚΑΙ ΜΙΣΘΟΛΟΓΙΟ.

ΑΔΕΣΜΕΥΤΟΣ ΤΥΠΟΣ: Μετά το αλαλούμ με τις αποδείξεις- ΕΙΠΑ- ΞΕΙΠΑ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ Ενώ η χώρα βρίσκεται σε διάλυση από τις απεργίες και τις καταλήψεις!...- ΕΠΙΣΤΡΕΦΕΙ Η ΤΡΟΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΛΕΓΞΕΙ ΑΝ ΤΗΡΗΣΑΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ!

ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΤΥΠΟΣ: Τι κρύβει το σχέδιο «εύρηκα» που προτείνει εταιρεία συμβούλων της κυβέρνησης- ΠΡΟΒΑ ΛΗΣΤΕΙΑΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ «ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑ» ΓΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΘΕΝ ΕΣΧΕΣ- Τα μαζεύει ο Βενιζέλος μετά από αντιδράσεις και σοβαρά πρακτικά προβλήματα Αναβάλλονται οι αποφάσεις- ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΗ ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΕΦΕΔΡΕΙΑ.

ΕΣΤΙΑ: Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ- Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τη ζωή μας.

ΑΥΡΙΑΝΗ: Το αποκαλύπτουν τα συνεταιράκια τους οι Γάλλοι- ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

Η ΑΥΓΗ: ΣΧΕΔΙΟ EUREKA ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ- Η εκποίηση της δημόσιας περιουσίας το κύριο πιάτο στο δείπνο Μέρκελ- Παπανδρέου στο Βερολίνο.

Η ΒΡΑΔΥΝΗ:  Στο τέλος του χρόνου θα είναι σε εκκρεμότητα 140.000 αιτήσεις- ΕΦΑΠΑΞ: ΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕΤΕ- Αλλά θα το πάρετε ύστερα από… 4 χρόνια.

ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ: Μπορούμε να τους σταματήσουμε- ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ ΛΑΪΚΕΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

ΑΓΓΕΛΙΟΦΟΡΟΣ: Θεσσαλονίκη: ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΡΟΛΑ Η ΑΓΟΡΑ ΠΑΡΑΤΡΑΓΟΥΔΑ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ.

ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΩΡΑ: Το υπέρτατο «Μυστικό των Μυστικών» και πού κρύβεται!!!- ΕΠΙΚΛΗΣΗ- ΠΡΟΣΕΥΧΗ ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΛΦΑΒΗΤΟ!


Δεν υπάρχουν σχόλια: