Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2013

Στην Κύπρο:Καρατομείται η σταλινική Χούντα σήμερα... και έρχεται ο Βρυκόλακας


  
Η ερυθροφασιστική αλαζονεία του απερχόμενου Προέδρου Καταστρόφια μας οδήγησε στον πιο φοβερό εφιάλτη που έζησε ποτέ η Κύπρος στη σύγχρονη μας ιστορία:
ο- Φόνοι αθώων στο Ζύγι / Μαρί για τους οποίους ο ίδιος ακόμα δεν επωμίστηκε καμία ευθύνη.
 
ο- Διπλή καταστροφή της οικονομίας:
ο- ένα σαρωτικό κτύπημα με την έκρηξη που άφησε τη χώρα χωρίς ρεύμα,
ο- φθορά και διάβρωση της βιωσιμότητας της οικονομίας με την ανάθεση του Υπουργείου Οικονομικών και την Διεύθυνση της Κεντρικής Τράπεζας κατά συρροήν σε Τραπεζίτες, όπου αυτοί επιδόθηκαν σε όργιο λεηλασίας των Κρατικών Ταμείων, και στη άλωση των εισοδημάτων των εργαζομένων.
 
ο- Πρόσκληση της Τρόϊκας και δέσμευση της χώρας μας στο απεχθές Μνημόνιο, με όρους που εγγυούνται πως μόνο τα κέρδη του Κεφαλαίου θα προστατευτούν, ενώ ο λαός θα πρέπει "να γυρευτεί αλλού".
 
ο- Επαναφορά της ρατσιστικής Διζωνικής "τελικής λύσης" του Κυπριακού που απειλεί να θέσει ΟΛΟΚΛΗΡΗ την Κύπρο υπό την ηγεμονία και κατοχή της Τουρκίας, οριστική εθνοκάθαρση του ελληνισμού από το νησί, και αφομοίωση της χώρας στο νεο-Οθωμανικό καθεστώς.
 
ο- Δημιουργία φασιστικών οργανώσεων για πρώτη φορά στην Κύπρο και άνοδο της δημοφιλότητας τους με κάθε παραστράτημα του Προέδρου Καταστρόφια και των σταλινικών ανθρωπάριων που τον περιτριγυρίζουν.
 
ο- Και το χειρότερο: οδήγησε στην Προεδρία ένα ευφυέστατο ψεύτη, χειραγωγό και ικανότατο εχθρό του ελληνισμού ο οποίος είναι πολύ πιο επιδέξιος στο να συνεχίσει το έργο και να υλοποιήσει τους σκοπούς του κου Καταστρόφια. Εκεί όπου ο Πρόεδρος Καταστρόφιας έκαμνε επίδειξη την ασχετοσύνη του, την ανικανότητα, την ανεπάρκεια και αναξιοσύνη του, ο νέος μας Πρόεδρος θα βάλει μπρος με αποδοτικότητα και αποτελεσματικά:
ο- Να αλυσοδέσει τη χώρα στο Μνημόνιο, όπως έγινε και με την Ελλάδα,
και,
ο- Να υλοποιήσει την ρατσιστική Διζωνική Ομοσπονδία ώστε να υποταχθεί ολόκληρη η Κύπρος στο Φυλετικό Νόμο, όχι μόνο τα κατεχόμενα.
 
 
Λύσεις Υπάρχουν
...αλλά τώρα που τελειώνουν οι εκλογές, οι λύσεις θα υλοποιηθούν ΜΟΝΟ αν ο λαός οργανωθεί και πιέσει το Κεφάλαιο και Κράτος να τις εφαρμόσουν, ή αν τις υλοποιήσει ο ίδιος ο λαός μέσα από τις δικές του οργανώσεις και θεσμούς σε περιοχές όπου Κεφάλαιο και Κράτος δεν μπορούν να διοικήσουν:
 
Η Αντίσταση στο Μνημόνιο ~ Έξω η Τρόϊκα !

Δεν υπάρχουν σχόλια: