Δευτέρα 4 Φεβρουαρίου 2013

Αγώνας μέχρις εσχάτων, αγώνας υπέρ''βωμών και εστιών''







 Κύριοι της εσωτερικής  τρόικας που κυβερνάτε;  αυτήν τη χώρα,

Συνεχίστε να φορολογείτε τα πάντα, ακόμη και τον αέρα, γιατί μπορεί οι προστάτες σας  να σας μαλώσουν. Θα σας κόψουν τη δόση και τι θα κάνετε μετά χωρίς  τη δόση σας;

Φορολογήστε λοιπόν και μην σταμάτάτε. Τα σπίτια, τα χωράφια, τα κοτέτσια! Μην αφήσετε Έλληνα ούτε με ένα κεραμίδι πάνω από το κεφάλι του. Δημιουργήστε στρατιές ανέργων και βάλτε τους μάλιστα  να παρελαύνουν μπροστά σας. Προκαλέστε κατάθλιψη σε όλους τους Έλληνες, μην τυχόν μείνουν άδεια τα κραβάτια στις ιδιωτικες κλινικές των μαγαλογιατρών, αφού σε λίγο δε θα υπάρχει τιποτα που να ανήκει στο Δημόσιο! 

Προκαλέστε λοιπόν την κατάθλιψη, ακόμα και σε αυτούς που είχαν την ατυχία να κληρονομήσουν οι ...βλάκες κάποιο ακίνητο από τον πατέρα τους. Τι και αν δεν δουλεύουν, ας το ξεφορτωθούν το ...παλιόσπιτο!. 

Τιμωρείστε όλους όσους έκαναν το λάθος να χρεωθούν και να δουλεύουν, προκειμένου να αγοράσουν κάποιο ακίνητο, για να στεγάσουν την οικογένειά τους ή να το αφήσουν στα παιδιά τους!
Μετατρέψτε το όνειρο του Έλληνα σε εφιάλτη. Γιατί πρέπει ντε και καλά να κοιμάτα ήσυχος τα βράδυα;  

Υποχρεώστε τον να πληρώνει νοίκι στο ίδιο του το σπίτι, που το έχει πληρώσει δυο και τρεις φορές από τότε που το απόκτησε. Ποινικοποιήστε την εξοχική κατοικία και κλείστε τους αφερέγγυους όλους ''μέσα'',  ή τουλάχιστον δημιουργήστε τους τύψεις που την αγόρασαν για να χαίρονται τη θάλασσα και το βουνό αυτοί και τα παιδιά τους! 

Που ακούστηκε αυτό, ποιος Γερμανός και ποιος Ευρωπαίος έχει την ευχερια να κατέχει ιδιόκτητη εξοχική κατοικία, για να έχουν και οι χθεσινοί ''ξυπόλητοι;'' 

Αναγκάστε τους αγρότες να αποποιηθούν τα χωράφια τους,  για να σταματήσουν τρεις και λίγο να εκβιάζουν με τα τρακτές τους για φτηνά λιπάσματα! Αφού έτσι και αλοιώς από εισαγωγές πάμε καλά τι τα θέλετε τα χωράφια; Αφού έτσι και αλοιώς δεν φέρνουν εισόδημα, βάλτε κανένα βολταικό μπας και δουλέψει καμμία γερμανική εταιρεία; Ποιο φτηνά θα σας έρθει.!

Βάλτε αγαπητοί κυβερνήτες χαράτσια, πολλά χαράτσια. Το ίδιο έκανε και ο Σουλτάνος και όλα πήγαν μια χαρά. 400 χρονια σκλαβιά, δεν είναι και λίγα για να γεμίσουμε λεφτά από το μέτρο αυτο;

Και που ειστε, πολύ καλά το σκεφτήκατε. Η Ελλάδα είναι χώρα ηλιόλουστη τι να την κάνει το χειμώνα τη ζεστασιά και τη θαλπωρή στο σπίτι του ο Έλληνας; Καλλίτερα να μην έχει πετρέλαιο, να κάνει οικονομίες, αλλά και να σκληραγωγείτε!

Κακόμοιροι δήθεν κυβερνήτες αυτόυ του ευλογημένου χώρου! Πολύ σύσντομα όταν η πλειοψηφία των Ελλήνων θα αδυνατεί να πληρώσει όλα αυτά που της επιβάλλατε, τότε ποιος ξέρει πόσο θα έχουν αντιληφθεί την κατάστασή τους οι Έλληνες και αν έχει συντελεστεί αυτό, τότε καλλίτερα να μην βρεθείτε αντιμέτωποι με αυτόν τον πληθυσμό. Δεν θα είναι για το συμφέρον σας!


 Γιατί  οι Έλληνες δεν θα είναι η πρώτη φορά που θα πολεμήσουν υπέρ βωμών ν και εστιών!

Δεν υπάρχουν σχόλια: