Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2013

ΑΚΡΩΣ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ. ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

ΝΕΩΤΕΡΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ!

Ο διαδηλωτής που τραυματισθηκε από ξυλοδαρμό 5-6 ατόμων νοσηλέυεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Αθηνών και φέρει τραύματα στο πρόσωπο (μάτια- κεφάλι). Είναι γνωστό το όνομά του αλλά μη ανακοινώσιμο. Είναι απόστρατος του Ναυτικού και ΔΕΝ είναι μέλος του ΕΠΑΜ, ούτε άλλου κόμματος. Είχε κατέβει στην απεργία και συμμετείχε στην πορεία μαζί με ένα φίλο του, χωρίς να ενταχθεί κάτω από κάποιο πανό. Μετά την αποχώρησή τους από το Σύνταγμα έφτασαν στην Εμ. Μπενάκη και ξαφνικά δέχθηκαν απροειδοποίητα επίθεση για άγνωστους λόγους.  Αυτόπτες του συμβάντος αναφέρουν  ότι αιτία ήταν η Ελληνική Σημαία που έφερε μαζί του ο τραυματισθείς!  Η κατάστασή του ελέγχεται από τους ιατρούς  κυρίως για τα τραύματα στο κεφάλι. Κοντά στον τραυματία βρίσκονται μέλη του ΕΠΑΜ που προσέτρεξαν στο ΝΝΑ, Από στιγμή σε στιγμή θα μιλήσει ο ίδιος για τα αίτια του ξυλοδαρμού.



Συμφωνα με διασταυρωμενες πληροφοριες,ο διαδηλωτης που χτυπηθηκε απο αγνωστους,κατα τη διαρκεια της σημερινης απεργιακης συγκεντρωσης στην οδο Μπενακη,ειναι μελος του ΕΠΑΜ.
 
Σκατομυαλοι,τον περασαν για μελος της Χρυσης Αυγης, επειδη κρατουσε ελληνικη σημαια και τον εσπασαν στο ξυλο,με αποτελεσμα να μεταφερθει στο νοσοκομειο.
 
Η πραξη τους δεν διαφερει σε τιποτε,απο αυτες των Χρυσων Αυγων και των νεοναζι φασιστων.
ΠΡΕΖΑ TV

20-2-2013
Σχόλιο:Σύμφωνα  με νεώτερες πληροφορίες που λάβαμε από την Ιατρική Αλληλεγγή του ΕΠΑΜ, ο τραυματίας έχει μεταφερθεί στο ΝΝΑ και επί τόπου σπευδουν συναγωνιστές για περισσότερες πληροφορίες και συμπαράσταση. Αφήνουμε προς το παρόν ασχολίαστο το γεγονός του ξυλοδαρμού.

7 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΑΠ'ΌΤΙ διάβασα,δεν έχει σχέση ο ξυλοδαρμός με την ελληνική σημαία,αλλά η μπλούζα που φορούσε,που παραπέμπει σε χρυσαυγίτη και μάλλον υπήρξε και αλληλοβρίσιμο.

Ανώνυμος είπε...

μεγαλύτερα "φασιστοειδή" απ'αυτούς που το έκαναν, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. Έχει τύχει και μπροστά στα μάτια μου κάποιοι "επαναστάτες" να απειλούν μέλη του ΕΠΑΜ που φορούσαν τη μπλούζα που φέρει την Ελληνική σημαία με την επιγραφή "Ελευθερία ή θάνατος". Μάλλον αυτοί προτιμούν το θάνατο που επιφέρει το χάος που τόσο πρεσβεύουν

Ανώνυμος είπε...

http://press-gr.blogspot.gr/2013/02/video_2826.html

Ανώνυμος είπε...

φωτογραφία από την μπλούζα ,αυτού που χτυπήθηκε,διαβάστε και τα σχόλια,δεν χτυπήθηκε για την σημαία.https://athens.indymedia.org/front.php3?lang=el&article_id=1458042

Ανώνυμος είπε...

http://anexartitoiellines.gr/post.php?post_id=2032
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=BbItUwIacdE

Ανώνυμος είπε...

ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΑΝ ΚΥΡΙΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΦΕΥΓΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΆΥΤΟΥΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ''ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΣΗΜΑΙΑ ΣΟΥ''.ΤΑ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ.ΜΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΙΔΙΟΣ.

Ανώνυμος είπε...

Το ότι χτυπήσαν έναν συνανθρωπό μας που κατέβηκε σε μια πορεία και είναι αιμόφυρτος στην άσφαλτο δεν έχει σημασία για σας? παρά μόνο αν τον χτύπησαν για την σημαία η την μπλούζα? ε είσται ποιο επικύνδινοι απο αυτούς που το χτύπισαν!