Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2018

Δεν θα μετατρέψετε την Ελλάδα σε αποικία των ΗΠΑ! Εσείς μπορείτε να γίνετε δούλοι, οι Έλληνες όμως θα ζήσουν Ελεύθεροι σε μια Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη Ελλάδα!





Γράφει ο Δημήτρης Κυπριώτης

Η φιέστα που έστησε σήμερα (χθες) η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ στη Θεσσαλονίκη στα εγκαίνια της 83ης Διεθνούς Εκθέσεως, μόνο ημέρα εορτής και πανηγύρεως δεν μπορεί να χαρακτηριστεί, αφού εξελίχθηκε σε μια πραγματική σύγχρονη τραγωδία!

Οι προετοιμασίες ξεκίνησαν από πολύ ενωρίς με την κατάστρωση των σχεδίων διαφύλαξης του χώρου της έκθεσης, των ξενοδοχειακών μονάδων και όπου αλλού θα κινούνταν οι κυβερνητικοί υπάλληλοι και οι ξένες αντιπροσωπείες, ενώ οι δρόμοι γέμισαν από αμερικάνικες σημαίες, λες και οι Θεσσαλονικείς έγιναν ξαφνικά κάτοικοι της Ν. Υόρκης!

Και να με το πρώτο σκοτάδι, η πρωθυπουργική φάλαγγα έφτανε στην Πόλη με κάθε μυστικότητα, κρυπτόμενη από τους πολίτες της Πόλης! Το πρώτο βήμα είχε πραγματοποιηθεί με  επιτυχία. Η πόλη άδεια από πολίτες, μην τυχόν και υπάρξει κανένα απρόοπτο και χαλάσει την ωραία και χλιδάτη ατμόσφαιρα της ηρεμίας που επιθυμούσε το «αριστερό-σοσιαλιστικό» πρωθυπουργικό κλιμάκιο!

Και με το χθεσινό ξημέρωμα, οι κυβερνητικοί άρχισαν τις περιοδείες τους στα περίπτερα της ΔΕΘ μεταξύ τους και μεταξύ των όσων πέρασαν από δεκάδες κλούβες της Αστυνομίας, από εκατοντάδες κιγκλιδώματα, από  τα μάτια των πρακτόρων της αμερικάνικης αποστολής, τους ακροβολισμένους ελεύθερους σκοπευτές και τέλος από  face control, για να μπορέσουν να  παραβρεθούν σε στημένες συνεντεύξεις και χαιρετούρες!!

Τι χαρούμενα πρόσωπα, τι μοδάτα πρωινά ντυσίματα οι κυρίες υπουργοί, τι νάζι και τέλος η χαρά να μην προλαβαίνουν όλοι αυτοί να κόβουν  κορδέλες εγκαινίων, να βγάζουν δεκάρικους για τις επιτυχίες τους και το κυριότερο, να μη βρίσκουν λόγια για να εκθειάζουν τις ΗΠΑ για όσα καλά μας έχουν κάνει, αλλά και για όση στήριξη μας έδωσαν στη διάρκεια της κρίσης!! Τώρα αν εμείς οι θνητοί δεν τα έχουμε καταλάβει όλα αυτά, είναι άλλο πράγμα. Αυτοί όμως για να τα λένε, κάτι θα ξέρουν παραπάνω, τι στο καλό!

Το κυριότερο όμως, όλων αυτών των ωραίων  λόγων υπέρ των Η.Π.Α, ήταν η παρουσία του υπουργού Εμπορίου της κυβέρνησης Τραμπ του κ. Γουίλμπουρ Ρος! Και για να μην περνά αυτό απαρατήρητο, να υπενθυμίσουμε ότι ο εν λόγω είναι δισεκατομμυριούχος και το έτος 2014 είχε επενδύσει στην Eurobank, ενώ η εταιρεία του είχε συμμετάσχει στην αναδιάρθρωση των κυπριακών τραπεζών!!!

Να λοιπόν πως δικαιολογείται αυτό που παρατηρήθηκε, να πέφτουν στην  ποδιά του υπουργού των Η.Π.Α, να «σφάζονται παλληκάρια» και να συνωστίζονται (περισσότερο  και από το συνωστισμό της κ. Ρεπούση), για το ποιοι πολιτικοί και οικονομικοί παράγοντες, αλλά  και άλλοι αεριτζήδες, θα βρουν στασίδι δίπλα του σε γεύμα, η για μια ολιγόλεπτη συνάντηση μαζί του, ή τουλάχιστον να έχουν μια πόζα σε κάποια φωτογραφία!

Και μετά τη μεσημεριανή σιέστα, άρχισαν τα παρατράγουδα! Οι πολίτες της Θεσσαλονίκης και των άλλων πόλεων,  άρχισαν σιγά –σιγά να καταφθάνουν με κάθε μέσον και να συγκεντρώνονται σε προκαθορισμένους χώρους, σύμφωνα με τα καλέσματα  που υπήρχαν. Ο τελικός προορισμός τους όμως δεν ήταν καθόλου ομαλός, αφού οι κλούβες και η αστυνομοκρατία είχε φράξει κάθε πρόσβαση σε μεγάλη ακτίνα τους χώρους συγκέντρωσης. Για πρόσβαση προς το Βελλίδειο Συνεδριακό κέντρο ούτε καν συζήτηση, μόνο με αερόστατο!!

Και λίγο πριν από τις 7μμ, ξεκίνησαν οι πρώτες ομοβροντίες χημικών και κροτίδων ήχου λάμψεως για επίδειξη ισχύος σε διαμαρτυρόμενους Έλληνες πολίτες, που είχαν ως μόνο όπλο τους τις Ελληνικές Σημαίες! Ψεκασμός με χημικά λοιπόν και όποιον πάρει. Οι διαταγές που εκτελούσαν τυφλά τα όργανα υποτίθεται της τάξεως, δεν εξαιρούσαν ούτε μανάδες με καρότσια, ούτε  μικρά παιδιά ντυμένα με τη Γαλανόλευκο, ούτε ηλικιωμένους,  ούτε  ασθενείς με προβλήματα αναπνοής, κανέναν απολύτως. Οι νέες υπουργοί φαίνεται ότι ήθελαν να απολαύσουν τη βραδιά  τους!

Οι συγκεντρώσεις, οι  πορείες και τα συνθήματα του μεγάλου πλήθους και του μεγάλου πάθους των  διαδηλωτών, έδιναν και έπαιρναν και όλα  αυτά έδιναν τον τόνο των χθεσινών εγκαινίων της ΔΕΘ και όχι οι ψεύτικη παροχολογία του Τσίπρα στην αίθουσα του περίκλειστου Βελλιδείου,  από τις πάσης φύσεως δυνάμεις.

Οι δρόμοι και η ατμόσφαιρα της Θεσσαλονίκης σείστηκαν στην κυριολεξία από συνθήματα κατά της κατάπτυστης συμφωνίας των Πρεσπών και υπέρ της μίας και μοναδικής Μακεδονίας, της Μακεδονίας της Ελλάδας! Οι φωνές στεντόρειες για μια Ελεύθερη, Ανεξάρτητη και Κυρίαρχη Ελλάδα, που να ανήκει στους Έλληνες που αυτοί να κάνουν κουμάντο και όχι οι ξένοι προστάτες και επικυρίαρχοι, τους οποίους έφεραν και εγκατέστησαν προδοτικές κυβερνήσεις, ενάντια στη θέληση και τη βούληση του  υπερήφανου ελληνικού λαού!

Αυτά τα μηνύματα εξέπεμψε χθες η κοσμοθάλασσα έξω από το συνεδριακό κέντρο, σε αντίθεση με ότι συνέβαινε μέσα σε αυτό!

Συγχαρητήρια σε όλες και όλους που όχι μόνο τόλμησαν να παραβρεθούν στις μεγαλειώδεις συγκεντρώσεις της Θεσσαλονίκης,  παρά τους εκφοβισμούς που διοχετεύτηκαν από όλα τα ΜΜΕ, που έλαμψαν για μια ακόμη φορά με την απουσία τους (επειδή είναι ανεξάρτητα και ενάντια στην κυβέρνηση), αλλά κυρίως για τα μηνύματα που εξέπεμψαν και απέδειξαν ότι με τέτοιο λαό, κάθε σχεδιασμός που γίνεται ερήμην του, τελικά θα αποτύχει.

Συγχαρητήρια στη Νέα Γενιά,  που έδωσε βροντερό και μαζικό παρόν, που απέδειξε  ακόμη μία φορά ότι είναι  ΕΔΩ και έτοιμη να πάρει τη σκυτάλη και να οδηγήσει τη Χώρα εκεί που της αξίζει!

Δυστυχώς ελάχιστες μειοψηφούσες και πολιτικά ανύπαρκτες δυνάμεις, ρυμουλκούμενες από «ηγεσία» ψευτών και συκοφαντών, έκαναν και πάλι ότι μπορούσαν και ότι περνούσε  από το μικρό τους χέρι,  για να δυσφημίσουν τις εκδηλώσεις, να δείξουν το μάταιο αυτών, αφού, ως έλεγαν, δεν θα κατορθώσουν τίποτα, να τα βάλουν δήθεν με τους οργανωτές των εκδηλώσεων, με μοναδικό σκοπό να εξυπηρετήσουν δόλια τα κυβερνητικά συμφέροντα και ποιος ξέρει ποιων άλλων σκοτεινών δυνάμεων. Ας μείνουν ακόμη μια φορά στο μικρό τους καβούκι, απομονωμένοι από το μεγάλο εκκλησίασμα του λαού!

Δεν υπάρχουν σχόλια: