Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018

Σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει!



Γράφει ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος*
Στη Θεσσαλονίκη, ο Λαός και οι Έλληνες μαχητές για την αποκατάσταση της Δημοκρατίας, έδειξαν με σθένος ότι οι σύγχρονοι «αντιφασίστες» εκτελούν τη διατεταγμένη υπηρεσία ενώπιον των αφεντικών μετά την υπογραφή των Μνημονίων με τα δύο τους χέρια, καθ’ υπόδειξη των ξένων δυναστών, συγκυβερνώντας με εκείνους, που οι ίδιοι λένε ακροδεξιούς και ψεκασμένους. 

Επισημοποίησαν την  εκποίηση της Ελλάδος και την υποδούλωση των Ελλήνων, ενώπιον των ξένων υποβολέων, οι οποίοι εκ του σύνεγγυς πλέον παρακολουθούν τον προστηθέντα «Έλληνα Πρωθυπουργό» να αντιμετωπίζει τον Λαό ως όχλο, εθνικιστή και γραφικό και να τον λούζει με χημικά, για την πλούσια ύπαρξη των οποίων φρόντισε ο θείος Sum!.


Αυτό εξάλλου είναι ο αριστερόστροφος Φασισμός για τον οποίο μίλησε τον περασμένο Φεβρουάριο στη μεγαλειώδη συγκέντρωση ο αγαπητός Μίκης Θεοδωράκης και είχε απόλυτα δίκιο (βλ Ο λόγος της Πλατείας του Συντάγματος, της ελευθερίας λόγος πολιτικός, Κόντρα News, 18-2-2018).

Ο Λαός στη Θεσσαλονίκη κατέστησε πλέον κοινή την πεποίθηση, ότι κάθε σύγχυση  στον πατριωτισμό και τον ανθρωπισμό με τον εθνικισμό και τον διεθνισμό, την Πατρίδα και το έθνος-κράτος είναι σκόπιμη δεν αφορά τον Δημοκράτη Ελληνικό Λαό, και  δεν θα περάσει. Όπως, δεν θα περάσει επίσης, η προδοσία της πατρίδας με την εκχώρηση της Μακεδονίας και τη δημιουργία νέου έθνους ως βόρεια Μακεδονία με τη κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών, καθ’ υπόδειξη των ΗΠΑ και των Γερμανών «εταίρων»  (http://teleytaiaexodos.blogspot.com/2018/07/blo6246272478st6.html ). 

Μετά τη Θεσσαλονίκη 8-9-2018 ένα καθίσταται βέβαιον, ότι το πολιτικό σύστημα, ομοθυμαδόν θα λάβει τη δέουσα απάντηση από τις Δημοκρατικές Πατριωτικές Δυνάμεις  του Ελληνικού Λαού. Οι δυνάμεις αυτές διέγνωσαν απόλυτα ότι δεν μπορούν παρά να παρευρεθούν ενωμένες ενώπιον του Λαού,  γιατί μόνο έτσι θα ανατραπεί η λαίλαπα του πολιτικού συστήματος εξουσίας στη χώρα, που τον κατέστησε φόρου υποτελή και τον υποδούλωσε, για τουλάχιστο έναν Αιώνα, στα ξένα συμφέροντα.

Τι διαβεβαίωσε τον Ελληνικό Λαό  λοιπόν, με την ομιλία του  στη Θεσσαλονίκη, ο εντεταλμένος Πρωθυπουργός των ξένων δυνάμεων ενώπιον των; Ξεδίπλωσε άριστα τον ύπουλο ζυγό που επέβαλαν οι ντόπιοι και οι ξένοι δυνάστες, μέσω των πρωτογενών πλεονασμάτων μέχρι το 2060 και με τον έλεγχο της ελληνικής περιουσίας μέχρι το 2115!!  

Βεβαίως δεν εξέλειπε  και το θράσος να διατυπώσει ότι, θα τηρήσει τα όσα υπέγραψε και ότι  με την έξοδο από τα μνημόνια, και την είσοδο σε μεταμνημονιακή επιτροπεία, το Δημόσιο χρέος, των 263 δις ήτοι του 194 % περίπου είναι βιώσιμο, φευ!, όταν το 2010 δεν ήταν βιώσιμο παρότι ήταν μόλις στο 110% του ΑΕΠ της χώρας. 

Πρέπει όμως, πράγματι, να του αναγνωρίσουμε την ικανότητα ότι μέσα από την χωρίς αντίκρισμα παροχολογία του, με τις μειώσεις που εξήγγειλε σε ΕΝΦΙΑ, ασφαλιστικές εισφορές, μείωση εισφορών σε δικηγόρους και γιατρούς και τη μείωση φόρου επιχειρήσεων στο 25%, αφήρεσε τη δυνατότητα από τον άλλο μνημονιακό εταίρο του συστήματος, τον αρχηγό της ΝΔ, να κάνει εκείνος αυτές τις εξαγγελίες. Κατά συνέπεια, εκείνο που τελικώς  μένει ως συμπέρασμα είναι ότι,  στην πατρίδα μας δεν υπάρχει αυτή τη στιγμή πολιτικός φορέας που να υπερασπίζεται την Ελλάδα και το Λαό της. 

Τούτο δε διότι, τόσο  ο νεοφιλελευθερισμός των δεξιών, όσο και ο δήθεν σοσιαλισμός των μικρών, πολύ δε περισσότερο ο αριστερός εθνομηδενισμός, έχουν κοινό παρονομαστή. Ο παρονομαστής είναι, το πως θα εξυπηρετήσουν καλλίτερα τα ξένα συμφέροντα σε βάρος της Πατρίδας και του Ελληνικού Λαού, με την εκ παραλλήλου νομή της εξουσίας γι’ αυτούς και του ημετέρους. Όλοι μαζί, αποτελούν την εναλλακτική φύση εξουσίας του αυτού πολιτικού συστήματος, των αγορών και της διεθνούς ολιγαρχίας .

Ο Ελληνικός Λαός όμως, στο πλαίσιο των μνημονίων κατάλαβε απόλυτα αυτό το παιγνίδι εξουσίας σε βάρος του και έτσι έξω, πέρα και πάνω από τις δυνάμεις του πολιτικού συστήματος εξουσίας, αναζητά την πολιτική επόμενη μέρα, που είναι η συγκρότηση του νέου πολιτικού φορέα με τις Ελληνικές  Δημοκρατικές Πατριωτικές Δυνάμεις μπροστά, για να στείλουν το όλο πολιτικό σύστημα εξουσίας φθοράς και υποτέλειας, στον καιάδα της ιστορίας, γιατί σε τούτα δω τα μάρμαρα κακιά σκουριά δεν πιάνει  !!

Οι Πατριωτικές Δημοκρατικές Δυνάμεις αποτελούν αναγκαιότητα για την αποκατάσταση του Δημοκρατικού πολιτεύματος και  την ανάκτηση της Λαϊκής Κυριαρχίας!!

Ο Δημήτρης Παναγιωτόπουλος είναι Καθηγητής Πανεπιστημίου Αθηνών, Δικηγόρος Παρ’ Αρείω Πάγω και ΣτΕ


Δεν υπάρχουν σχόλια: