Παρασκευή 9 Νοεμβρίου 2018

Ετοιμότητα του Δημοκρατικού Πατριωτικού Φορέα για νέα δυναμική παρουσία!


Ο Ελληνικός τρόπος ζωής τα ήθη και τα έθιμα της Πατρίδας μας , είναι καιρός να επανέλθουν στην κοιτίδα τους, για να σωθεί η Ελλάδα! 


Του Δημήτρη Κυπριώτη

Αυτό που παρατηρείται τον τελευταίο καιρό σε πολλούς Έλληνες και Ελληνίδες, είναι η στροφή της ιδιαίτερης προσοχής τους  προς τον ελληνικό πολιτισμικό τρόπο ζωής, στα ήθη και στα έθιμα της πατρίδας μας και ταυτόχρονα  η αντίστοιχη αποστροφή τους από τη δυτική ξενόφερτη συμπεριφορά, που χαρακτηρίζεται ακόμη  και από την έλλειψη  αλληλεγγύης μεταξύ λαών και ανθρώπων.

Σε αυτά τα στοιχεία πρέπει να στραφούν ακόμα  περισσότεροι Έλληνες και πάνω σε αυτά να στηριχθούμε ΟΛΟΙ μας, για να μπορέσουμε να διατυπώσουμε, κυρίως όμως να εφαρμόσουμε, μιαν άλλη στρατηγική που να εξασφαλίζει τα εθνικά μας συμφέροντα κατά τον καλλίτερο τρόπο, με την υποστήριξη όμως μια πολιτικής ηγεσίας ενός  άλλου πολύ  μεγαλύτερου διαμετρήματος  από αυτό που κυριαρχεί σήμερα στο κοινοβουλευτικό στερέωμα!

Μιας πολιτικής ηγεσίας δηλαδή, που να μπορεί να σηκώνει ανάστημα απέναντι στους επικυρίαρχους δανειστές, απέναντι σε δεδηλωμένους εχθρούς, με λόγια και με πράξεις, άσχετα και αν ακόμα οι χώρες μας βρίσκονται  μέσα  στο ίδιο συμμαχικό στρατόπεδο.

Αποδεδειγμένα όμως δεν υπάρχει σήμερα αυτή η πολιτική ηγεσία, ούτε μπορεί να υπάρξει με φθαρμένα και κατεδαφισμένα υλικά. Απαιτούνται νέες πολιτικές, νέοι και άφθαρτοι πολίτες που μπορούν να  φανούν αντάξιοι των προσδοκιών του ελληνικού λαού.

Ο Δημοκρατικός Πατριωτικός φορέας, που συστήθηκε στις 15 Οκτωβρίου, σήμερα ένα περίπου μήνα μετά, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι  έχει οργανώσει τις δυνάμεις του και πολύ σύντομα θα είναι σε θέση να προχωρήσει στο επόμενο σταθερό του βήμα, όπως ακριβώς έχει σχεδιαστεί από την σύστασή του. Ο Φορέας φιλοδοξεί να δώσει στην Ελληνική Κοινωνία αυτό  το Ελληνικό στοιχείο που χρειάζεται σήμερα η χώρα και ο λαός, με υπέρβαση των κατεστημένων λογικών και πολιτικών που χρησιμοποιούνται από το πολιτικό προσωπικό της χώρας  κατά κόρον.

Το θέλουμε και το ΜΠΟΡΟΥΜΕ! Η σαϊτιά του βέλους σκοπεύει απευθείας στο στόχο, που δεν  είναι άλλος από  την ανατροπή του κατεστημένου και οικογενειακού τύπου  πολιτικού συστήματος σε πρώτη και άμεση φάση, με ταυτόχρονη κατάργηση κάθε απίθανου Μνημονιακού Νόμου και την επαναφορά της Δημοκρατίας στην Ελλάδα, μιας Δημοκρατίας που «έφυγε ή σβήστηκε  από τη χώρα»  όταν μας φόρεσαν με το έτσι θέλω Μνημόνια τα ξένα συμφέροντα προς όφελός τους, αλλά όμως με την υποστήριξη των εγχωρίων πολιτικών κυβερνητικών δυνάμεων.


Δεν υπάρχουν σχόλια: