Σάββατο 3 Νοεμβρίου 2018

Ο Ράμα σήκωσε το λάβαρο της «Μεγάλης Αλβανίας». Τι δεν έπραξε η ελληνική κυβέρνηση, μέχρι τώρα!



Δημήτρης Κυπριώτης
Ο Αλβανός πρωθυπουργός, το αγαπημένο παιδί της Δύσης, ήταν αδιαμφισβήτητα εκείνος που άναψε το πράσινο φως για να προχωρήσουν και να εκτελέσουν οι δολοφόνοι του Κ. Κατσίφα το βρωμερό και απεχθές έγκλημά τους!
Οι κινήσεις που έχουν γίνει από την αλβανική πλευρά, πριν και μετά την εν ψυχρώ δολοφονία, φανερώνουν ότι όλες έγιναν και γίνονται  βάσει σχεδίου που εκτυλίσσεται με τις οδηγίες του πρωθυπουργικού γραφείου και εντάσσονται στη γραμμή πλεύσης του άκρατου εθνικισμού-μεγαλοϊδεατισμού, που έχει χαράξει ο  Ράμα και το χρησιμοποιεί ανάλογα και για την ενίσχυση του ανθελληνισμού!
Και αν μεν η πλευρά της κυβέρνησης της Αλβανίας ενεργεί με αυτούς τους βάρβαρους και απολίτιστους τρόπους, κατά από τα απαθή βλέμματα της ΕΕ και των  Η.Π.Α, παρατηρούμε ότι η ελληνική πλευρά παραμένει και αυτή θεατής των τεκταινομένων στην Αλβανία, αναμένοντας τη «Δικαιοσύνη» της χώρας αυτής, να καταλήξει σε αποφάσεις!! Είναι ή δεν είναι κατάντια αυτή για το επίσημο ελληνικό Κράτος;
Οι αντιδράσεις της ελληνικής κυβέρνησης είναι ανύπαρκτες ή ηπιότερα απαράδεκτα καθυστερημένες, διαπνέονται από το γνωστό  από το παρελθόν φοβικό σύνδρομο, με αποτέλεσμα να έχει οδηγηθεί σε απόγνωση ο καθημαγμένος Βορειοηπειρωτικός Ελληνισμός και να  έχει αφεθεί στην κυριολεξία  στην τύχη του.
Και για να μην υπάρχουν παρερμηνείες ότι και καλά  η αντιπολιτευτική μας θέση είναι εκείνη που μας υπαγορεύει αυτήν τη σκληρή τοποθέτηση, ας δούμε σε επικεφαλίδες και μόνο, το  τι θα μπορούσε και τι θα έπρεπε να έχει πράξει η ελληνική πλευρά σε σχέση με το φονικό συμβάν,  με βάσει: το Διεθνές Δίκαιο, τα Ανθρώπινα Δικαιώματα, τις Συμμαχίες και τις Διεθνείς Συνθήκες και δεν το έχει κάνει!
Α. Η Ενεργοποίηση των υπηρεσιών του Οργανισμού για την Ασφάλεια και τη Συνεργασία στην Ευρώπη (ΟΑΣΕ), θα έδινε την παγκόσμια διάσταση του θέματος, όπως αυτή   που έχει η δολοφονική συμπεριφορά των κρατικών αρχών απέναντι στον ομογενή μας και την οικογένειά του.
Β. Η κινητοποίηση του Συμβουλίου της Ευρώπης στο ίδιο το Ευρωκοινοβούλιο  θα έπρεπε να είχε γίνει, μιας και η ελληνική κυβέρνηση κομπάζει για την ιδιαίτερη στάση που έχει απέναντι σε αυτό. 
Γ. Καταγγελία στο ΝΑΤΟ, για το τι ακριβώς συνέβη στο χωριό Βουλιαράτες και ποια είναι η προσβλητική συμπεριφορά μια συμμάχου χώρας, απέναντι σε δολοφονημένο νεκρό και στην οικογένειά του.
Δ. Ξεκάθαρη και με επίσημη δήλωση της Ελλάδας, για την  αντίθεσή της, για την περαιτέρω ενεργοποίηση των διαδικασιών ένταξης της Αλβανίας στην ΕΕ.
Ε. Επανασχεδιασμός της φύλαξης των συνόρων μας στην ευαίσθητη αυτή περιοχή, που έχει σκόπιμα εγκαταλειφθεί εδώ και χρόνια και  αναπροσαρμογή των διαδικασιών τελωνιακών ελέγχων από και προς την Αλβανία.
ΣΤ. Άμεση κινητοποίηση του απανταχού απόδημου Ελληνισμού και των Οργανώσεών του παγκοσμίως.
Να γιατί εμμένουμε στη θέση μας για την επιδειχθείσα αδράνεια της κυβέρνησης και δεν κατανοούμε, όπως και πολύς κόσμος, αυτήν την αδιαφορία.


Δεν υπάρχουν σχόλια: