Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Τα Δεκάχρονα του ΟΧΙ: Είμαστε ακόμα εδώ!





Σχολιο: Για τις λιγες ημερες που βρισκομαι στην Κυπρο, προσπαθω να συμβαλλω με καθε δυνατο τροπο στην ενδυναμωση των πατριωτικων κινηματων, ιδιαιτερα αυτην την περιοδο που γινεται προσπαθεια ανασυνταξης της παραταξης του ΟΧΙ. 

'Οπως και τοτε πριν από 10 χρονια, ετσι και τωρα ολοι μαζι οι Πατριωτες  της Κυπρου ετοιμαζονται να δωσουν και παλι τον υπερ Πατριδας αγωνα τους, για τη λύση και όχι για τη διάλυση και το διαμελισμό της Κυπριακής Δημοκρατίας!

Θέλουμε Λύση - Όχι Διάλυση


Η Παράταξη του ΟΧΙ ανασυντάσσεται - μόνο με την αναδόμηση της θα μπορέσουμε να αντισταθούμε στις καταστροφικές πρόνοιες και παραφυάδες συμφοράς που εμπεριέχονται στην επερχόμενη "λύση" που προτίθενται να μας επιβάλουν όλοι μαζί οι ξένες δυνάμεις, ο κατακτητής, και η Κυβέρνηση πρωκτολείχων,  τραπεζιτών και αρχόντων που μας διαφεντεύει.


Το πρόσφατο Κοινό Ανακοινωθέν που υπέγραψαν με την κατοχική δύναμη με αναφορές σε διαμελισμό της Κύπρου σε δύο ζώνες ("Διζωνική" με βάση τον εθνοφυλετικό διαχωρισμό), σε "συνιστώσες πολιτείες" και "χωριστά δημοψηφίσματα", είναι υπέρ-αρκετό δείγμα γραφής: μόνο δυναμική, πλατειά λαϊκή αντίσταση εφ' όλης της ύλης, σε όλα τα μέτωπα, και με κάθε διαθέσιμο μέσον θα μας γλυτώσει από όλα αυτά.


Υποστηρίζουμε την εκδήλωση της Παγκύπριας Κίνησης Πολιτών:

Θέλουμε Λύση - Όχι Διάλυση

Πέμπτη, 24 Απριλίου, 7.30μμ

Δημοσιογραφική Εστία, Λευκωσία


Η εκδήλωση στοχεύει αφ' ενός στον εορτασμό των 10χρονων του Δημοψηφίσματος, και αφ' εταίρου στην εκ νέου πολιτική ηλεκτροδότηση της Παράταξης. Προέχει η αυτο-οργάνωση μας ώστε η πλειοψηφία του λαού μας που από το 2004 κατέχει γνώση και συνείδηση των κινδύνων, να ενδυναμωθεί ξανά με ενημέρωση και με οργανωτικά εργαλεία για τους επερχόμενους αγώνες.


Σας παρακαλούμε να στηρίξετε αυτή την εκδήλωση με την παρουσία σας - και με όποιους άλλους τρόπους μπορείτε!
Θέμα:

Σημερινές Πραγματικότητες και Προοπτικές Ελπίδας

Ομιλητές:

Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος, δημοσιογράφος

Γιώργος Κέντας, επ. καθηγητής διεθνών σχέσεων

Γιάννης Νικολάου, δημοσιογράφος, συγγραφέας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: