Σάββατο 18 Αυγούστου 2018

ΕΞΩΔΙΚΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ




ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΗ:

Είναι δύσκολο και όχι σύνηθες το φαινόμενο μέλη ενός πολιτικού κόμματος και μάλιστα η πλειοψηφία ενός συλλογικού οργάνου του,  να προχωρεί σε ενέργειες  δικαστικού χαρακτήρα.

 Όμως όταν δεν μπορεί να υπάρξει συμβιβαστική και ανθρώπινη προσέγγιση, για να επιλυθεί η όποια διαφορά και όταν μάλιστα αυτή αφορά τη  θιγομένη αξιοπρέπεια, προσώπων με ψεύτικες, κακοήθεις και εγκληματικές  αναφορές, τότε ο δρόμος της δικαιοσύνης καθίσταται μονόδρομος.

Στην εξώδικο πρόσκληση που ακολουθεί συμμετέχω με μεγάλη μου λύπη. Όμως, δεν μπορώ με την αξιοπρεπή στάση που τήρησα μέχρι σήμερα, να αφήσω να συντηρείται ένας ψευδής και ανυπόστατος καοήθης θόρυβος, για να αποφεύγονται  δυσμενή σχόλια, για ένα χώρο που πιστά υπηρέτησα πολλά χρόνια.

Δημήτρης Κυπριώτης  

Εισαγωγική Δήλωση

«Ένδεκα μέλη της πολιτικής γραμματείας του ΕΠΑΜ επέδωσαν εξώδικη δήλωση – διαμαρτυρία με επιφύλαξη, στον Δημήτρη Καζάκη με την οποία τον καλούν όπως, εντός δύο (2) ημερών, εξηγήσει και επιδείξει τα αποδεικτικά στοιχεία που λέει πώς έχει στα χέρια του, για όσα αρρωστημένα και εγκληματικά απέδωσε σε αυτούς για δήθεν σχέσεις τους , με Ρώσικη μαφία, με Σαββίδη, με την ΚΥΠ, περί του ότι δήθεν θέλανε να πουλήσουν το ΕΠΑΜ, περί δήθεν πολλών καταγγελιών για χρηματισμό τους, περί δήθεν ψευδών τους  αναφορών, σχετικά με τις απειλές που δέχονταν κλπ. Η τυχόν μη απάντηση του θα οδηγήσει –δυστυχώς- τα πράγματα στη δικαιοσύνη με αποκλειστικά δική του ευθύνη.

Ευθύνη που έχει ο κάθε χυδαία συκοφάντης. Οι τυχόν λόγοι άρσεως του καταλογισμού μπορούν να  προβληθούν από αυτόν ενώπιον του Δικαστηρίου»



ΕΞΩΔΙΚΗ ΥΣΤΑΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΜ/ΡΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΦ/ΞΗ

1.                Δημητρίου Κυπριώτη του Σπυρίδωνος, κατοίκου Βάρης Αττικής, Πανδώρας 9
2.                Μιχαήλ Αριδά του Αναστασίου,  κατοίκου Αγ. Ιωάννου Σπάρτης
3.                Δημητρίου Παναγιωτόπουλου του  Παναγιώτη, κατοίκου Αθηνών, Βερανζέρου 4
4.                Φωτίου Λεπίδα του Κων/νου κατοίκου Πατρών οδός Γεροκωστοπούλου 22
5.                Ελευθερίου Λάππα του Ιωάννου, κατοίκου Ιωαννίνων, Αριστείδη 44
6.                Γρηγορίου Πιερρουτσάκου του Θεοδώρου, κατοίκου Γλυφάδας Αττικής,   
            Ναυαρίνου 28
7.                Γεωργίου Λέτσιου του Αχιλλέα, κατοίκου Βόλου, Καραϊσκάκη 90
8.                Αποστόλου Μόσχου του Κωνσταντίνου, κατοίκου Αφετών Βόλου
9.                Ιωάννας Τσαχάκη του Ματθαίου, κατοίκου Αθηνών, Συβρισσαρίου 39 
10.            Καλλιρόης Δραμιτίνου του Ζαχαρίου, κατοίκου Ν. Σμύρνης Αττικής, Λιγνάδη 4
11.            Λάμπρου Μπακόλα του Αποστόλου, κατοίκου Ν. Φιλαδέλφειας Αττικής,
            Αγ. Ιωάννου 2

Κ Α Τ Α

Δημητρίου Καζάκη του Γεωργίου κατοίκου Γλυφάδας Αττικής, Ρεθύμνου 21Β


ΕΝΩΠΙΟΝ ΠΑΝΤΟΣ ΑΡΜΟΔΙΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ ΚΑΙ ΑΡΧΗΣ


Είναι πράγματι πρωτόγνωρο μέλη οργάνων ενός πολιτικού κόμματος, όπως άπαντες εμείς, να απευθύνονται με εξώδικη δήλωση προς τον «πρόεδρο» του ιδίου κόμματος για πράξεις και ενέργειες του, μιας και κάτι τέτοιο θεωρείται μάλλον «ξένο» προς τα πολιτικά ήθη.
Δυστυχώς όμως η παρούσα εξώδικη πρόσκλησή μας είναι η ύστατη προσπάθεια να περιφρουρήσουμε την προσωπική, οικογενειακή, κοινωνική, επαγγελματική και εν τέλει πολιτική μας προσωπικότητα, απέναντι σε μια συμπεριφορά και πράξεις σας που έχουν υπερβεί κάθε όριο λογικής, ευπρέπειας, πολιτικού λόγου, αντιγνωμίας αλλά ακόμη και τα ακραία όρια μιας σκληρής πολιτικής αντιπαράθεσης.
Η αποκάλυψη των δημόσια εκφρασθέντων ψευδών σας και η προσπάθεια σας για την εξαπάτηση της κοινωνίας με χρησιμοποίηση και της δικής μας συμμετοχής στο ίδιο με σας πολιτικό υποκείμενο, ως διάκοσμο της ως άνω έκνομης και σε κάθε περίπτωση μη κοινωνικά αποδεκτής δραστηριότητας, σας οδήγησε σε εκκωφαντικά μη νοητές κινήσεις και εκδηλώσεις που αποκτούσαν όλο και περισσότερο εγκληματικά χαρακτηριστικά εις βάρος μας και όχι μόνον.
Στην  περίφημη πλέον ψευδοπροσυνεδριακή διαδικασία την οποία έχετε εγκαινιάσει, πέραν κάθε ορίου καταστατικής και σωματειακής νομιμότητας, εν γνώσει σας πώς ήδη οι αποφάσεις μιάς ομάδας ανθρώπων την οποία βαφτίσατε «συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου του ΕΠΑΜ» έχει προσβληθεί ενώπιον του αρμοδίου δικαστηρίου, έχετε επιδοθεί σε μία άνευ προηγουμένου προσπάθεια σπίλωσης, απαξίωσης, εξύβρισης, συκοφαντικής δυσφήμισης και ψευδούς καταμηνύσεως, για όσα, εξ όσων ισχυρίζεστε, χωρεί αυτεπάγγελτη ποινική δίωξη.
Πέραν όλων των άλλων που θα παρατεθούν αρμοδίως, στα πλαίσια της «ηλεκτρονικής διαβούλευσης και «προσυνεδριακού διαλόγου» την 10.8.2018 και σε «σημείωσή» σας κάτωθι αποσπάσματος συζήτησης στην Πολιτική Γραμματεία δια της οποίας αν και επιχειρείτε άτεχνα την αλλοίωση όρων και νοημάτων, επιδίδεστε σε μια πρωτόγνωρη καταγγελία που γέμει εγκληματικών αιτιάσεων εις βάρος μας.
Ειδικότερα αναφέρετε στη σημείωση αυτή: «Όλα τα λεφτά – κυριολεκτικά – τα έχει ο σχολιασμός του γνωστού μας ανώνυμου κυπατζή, ο οποίος υπογράφει ως «ΠΓ του ΕΠΑΜ». Δεν γνωρίζει σε ποιους Μακεδόνες αναφέρεται ο Καζάκης. Και φυσικά αυτοί οι Μακεδόνες δεν έχουν καμιά σχέση με τους μισθοδοτούμενους από τον Σαββίδη. Όχι βέβαια.
Και δεν έχει να κάνει γιατί πολύ απλά οι επώνυμοι της πρώην Πολιτικής Γραμματείας είχαν μυριστεί χρήμα, μπόλικο χρήμα και δεν μπορούσαν να κρατηθούν. Τρέχανε τα σάλια τους. Ήταν τόσο εμφανές στη συνεδρίαση εκείνη, που με δυσκολία μπορούσε να κρατήσει κανείς τα νεύρα του.
Θέλανε με κάθε τρόπο να πουλήσουν το ΕΠΑΜ στα δούναι-λαβείν με τον Σαββίδη και τους όμοιούς του.
Αλλά ο Καζάκης τους «άδειασε» όπως λέγανε τότε με το πού βγήκε δημόσια και επιτέθηκε στον συρφετό που ήθελε να στήσει μακεδονικό κόμμα με χρηματοδότηση Σαββίδη και ρωσικής μαφίας.
Να γιατί κανένας τους δεν είχε τον ανδρισμό να έρθει ενώπιος ενωπίω στην ανοιχτή συνεδρίαση του Εθνικού Συμβουλίου ώστε να αντιμετωπίσει τις πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού με αντίτιμο τη διάλυση του ΕΠΑΜ.
Λέτε να έχουν τα κότσια να έρθουν στις δημόσιες προσυνεδριακές συγκεντρώσεις για να υπερασπιστούν τις επιλογές και τις πράξεις τους;
Α, ναι, ξέχασα, φοβούνται για τη σωματική τους ακεραιότητα από τους μπράβους με τους οποίους κυκλοφορεί ο Καζάκης.
Ήταν έτοιμοι να πουλήσουν τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σ’ όποιον δώσει τα περισσότερα. Αλλά δυστυχώς βρέθηκε και πάλι μπροστά τους αυτός ο «άπτυχος» σχιζοφρενής Καζάκης, που θεωρεί ως γνωστόν όλους του Μακεδόνες προδότες και θέλει να ξεμπερδέψει μαζί τους. Μάλλον εφαρμόζοντας γενοκτονία. Πώς αλλιώς;
Άλλωστε όπως αναφέρει κι ο γνωστός ανώνυμος κυπατζής που κρύβεται πίσω από την ετικέτα «ΠΓ του ΕΠΑΜ»: Δυστυχώς για όλους μας, δεν υπάρχει κάτι άλλο, νωρίτερα ή αργότερα, το οποίο να αλλάζει το νόημα από αυτό που ακούγεται.
Έτσι ακριβώς είναι. Ή μάλλον έτσι είναι, αν έτσι νομίζετε. Τώρα οι δεκάδες προφορικές και γραπτές δημόσιες τοποθετήσεις του Καζάκη για τη Μακεδονία, δεν έχουν καμιά σημασία. Άλλωστε, για να τις αντιληφθεί κανείς απαιτούν ένα επίπεδο νοημοσύνης, που μάλλον δεν διαθέτει ο γνωστός μας ανώνυμος κυπατζής.
Το μόνο θετικό από την όλη υπόθεση είναι ότι μάθαμε επιτέλους μετά από χρόνια ποιος έστηνε τη μονταζιέρα που βλέπαμε να κυκλοφορεί κατά καιρούς στο βοθρολίβαδο του διαδικτύου. Όπως επίσης και το γεγονός ότι είναι κάτι παραπάνω από σίγουρο ότι θα βρεθούν του ιδίου φυράματος που θα πιστέψουν ότι ο Καζάκης έχει καταγγείλει μυστικά όλους τους Μακεδόνες ως προδότες!»

Πέραν της καταφανούς προσπάθειας να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα και να υπερασπίσετε εαυτόν, από τις συνέπειες των δικών σας εγκληματικών πράξεων εις βάρος μας,  ισχυρισθήκατε ούτε λίγο ούτε πολύ πώς:
1.                Εμείς είμαστε (έστω και ένας εξ ημών, τον οποίο αφού δεν κατονομάζετε στιγματίζετε και όλους τους άλλους εξ ημών) «γνωστοί – άγνωστοι κυπατζήδες»,  (η μη συγκεκριμένη αναφορά θίγει εξ αντικειμένου όλους μας)
2.                Εμείς δεν μπορούσαμε να κρατηθούμε επειδή είμαστε έτοιμοι να χρηματισθούμε με μπόλικο χρήμα και πώς θέλαμε «να πουλήσουμε το ΕΠΑΜ» και πώς είχαμε «δούναι και λαβείν με τον Σαββίδη και τους ομοίους του» και πώς είμαστε έτοιμοι να πουλήσουμε τη σφραγίδα του ΕΠΑΜ σε όποιον έδινε περισσότερα και μάλιστα με χρήματα της Ρωσικής μαφίας κλπ.
3.                Δήθεν οι καταγγελίες για απειλές κατά εννόμων αγαθών μελών της πολιτικής γραμματείας ήταν ψευδείς.
4.                Ότι δεν έχουμε ανδρισμό.
5.                Ότι υπάρχουν εις βάρος μας (αφού μας εγκαλεί επειδή δεν πήγαμε να τις αντικρούσουμε) πολυάριθμες επώνυμες καταγγελίες για επιχείρηση χρηματισμού μας με αντιπαροχή δική μας τη διάλυση του ΕΠΑΜ.

Επειδή όπως αντιλαμβάνεστε όλα τα ανωτέρω «κινούντο» εκτός κάθε ορίου ενός  πολιτικού η κοινωνικού διαλόγου έστω και ακραίου, αλλά συγκροτούν επιπλέον και τον πυρήνα σοβαρών εγκλημάτων κατά της τιμής και της υπόληψής μας,
Επειδή δεν μπορεί να συνεχίζετε την εγκληματική σας, εις βάρος, μας δραστηριότητα αυτή χωρίς συνέπειες.

ΣΑΣ ΚΑΛΟΥΜΕ, όπως εντός αυστηρού χρονικού διαστήματος δύο (2) ημερών από λήψεως της παρούσης, παρουσιάσετε ΔΗΜΟΣΙΑ η διά κοινοποιήσεως με δικαστικό επιμελητή, εγγράφου σε μας  με όλα τα στοιχεία που λέτε πώς έχετε εναντίον μας (καταγγελίες, αναφορές έγγραφα κ.ο.κ) αλλά και εναντίον οιουδήποτε άλλου προσώπου της Πολιτικής Γραμματείας του ΕΠΑΜ, σχετικά με τις εγκληματικές πράξεις που κατά τα ανω μας καταλογίζετε η καταλογίζετε σε οποιοδήποτε άλλο μέλος της Πολιτικής Γραμματείας.
ΣΕ ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ σας δηλώνουμε, με τη ρητή επιφύλαξη παντός νομίμου δικαιώματός μας, θα προσφύγουμε εναντίον σας με κάθε νόμιμο μέσο σε Αστικό, σε Ποινικό και σε Πολιτικό επίπεδο.

Αρμόδιος δικαστικός επιμελητής επιδοτώ νομίμως την παρούσα στην Δημήτριο Καζάκη κάτοικο Γλυφάδας Αττικής οδός Ρεθύμνου 21Β, προς γνώσιν του και για τις νόμιμες συνέπειες.

Αθήνα 13.8.2018
Η Πληρεξούσιος Δικηγόρος

ΕΥΛΑΛΙΑ ΜΙΧΑΗΛΙΔΟΥ
Γεροκωστοπούλου 22 Πάτρα
Τηλ. 6936070472





36 σχόλια:

Μπάμπης είπε...

Για να είμαστε ακριβοδίκαιοι, εφόσον ο Καζάκης δημοσίευσε το συγκεκριμένο άρθρο, έχει βάση η κίνησή σας να δημοσιεύσετε το συγκεκριμένο εξώδικο...Το θέμα όμως για μας (τους ψηφοφόρους), είναι τελικά τι ??? Είτε διαλύετε εσείς το ΕΠΑΜ ,είτε ενδεχόμενη αυτοκαταστροφικότητα του Καζάκη, ποιο αντιμνημονιακό κόμμα να εμπιστευτεί κανείς ?? Η απάντηση είναι ΚΑΝΕΝΑ, αν δεν κάνει έμπρακτη κίνηση που να δείχνει τον πατριωτισμό και τη θέλησή του να τα βάλει με το υπάρχον πολιτικό-μνημονιακό σύστημα...Ο Καζάκης (θα περιμένουμε και τα δικά του στοιχεία βέβαια),μπορεί να είναι τρελάρας (για καλό ή για κακό θα δείξει) αλλά τόσο τρελός πρέπει να είναι ένας ηγέτης για να τα βάλει με το σύστημα,που είναι ισχυρό...Αναμένουμε να δούμε τι θα γίνει,βάση και των στοιχείων της άλλης πλευράς !!

Μπάμπης είπε...

...και όταν εννοώ έμπρακτη κίνηση εννοώ του τύπου "Μήνυση επί Εσχάτη Προδοσία".Τιποτα λιγότερο, μόνο περισσότερο.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Επιτέλους κ. Μπάμπη! Ζητούσες απαντήσεις για αυτά που έγραφε. Και ήθελες να "ξακατινιαστούμε" δημοσίως;Τώρα τις πήρες όλες μαζί και φυσικά θα πάμε παρακάτω. Όλη η αλήθεια στο φως λοιπόν και όχι με αναρτήσεις για να εντυπωσιάσουμε και να αρχίσουμε να μαλώνουμε στο fb χωρίς καμία ουσία. Τώρα για το άλλο που λες πολλές φορές αν υπογραφεί η μήνυση επί εσχάτη προδοσία. Μέχρι στιγμής έχει υπογραφεί από 4-5000 ανθρώπους δηλαδή πολλοί ελάχιστους. Γιατί άραγε. Επειδή ο κόσμος συνειδητοποιεί ότι για να πετύχει αυτό πρέπει να έχεις την εξουσία. Δεύτερο όταν κατηγορείς ότι στη χώρα η Δικαιοσύνη δεν είναι ελεύθερη να ενεργήσει,εσύ έρχεσαι και την επικαλείσαι για να λύσει το πρόβλημα της απελευθέρωσης; Έτσι όλο αυτό έχει καταντήσει ένα επικοινωνιακό κόλπο για να αποφεύγεται ο αγώνας στο λαό για την απόκτηση της πολιτικής κυριαρχίας.Ανέξοδα να μιλάμε και να μιλάμε. Ο κόσμος θέλει λύσεις και οι λύσεις δεν έρχονται με διαλέξεις... Τώρα τι περιμένουμε; Μα αυτό που θα γίνει . Την επικράτηση ενός νέου μεγάλου κινήματος με ξεκάθαρους στόχους, που θα συγκεντρώνει την πλειοψηφία του κόσμου. Και αυτό θα γίνει, όχι διχαστικά και με ξεκαθάρισμα των γραμμών για να κυβερνάει ο ένας, αλλά με αγάπη και με απλωμένα χέρια στον κάθε πονεμένο.Αυτό είναι νομοτέλεια και θα γίνει και μάλιστα γίνεται...Την καλημέρα μου!

Γεωργια Βουτσινα είπε...

Δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μας πειθετε κ. Κυπριωτη.

Ανώνυμος είπε...

Όταν διακινείτε στα προσωπικά mail των μελών ηχητικό απόσπασμα μισού λεπτού με την ετικέτα
Ο Καζάκης λέει τούς Μακεδόνες προδότες και με τον τίτλο epampg λες και όλοι δεν ξέρουν
μετά από πολύωρες εκπομπές ποιους ακριβώς εννοεί αυτό ξεφεύγει από την πολιτική αντιπαράθεση και πάει στη σφαίρα της ρουφιανιάς.Τώρα θιχτήκατε και στέλνετε εξώδικα.
Ένα πράγμα είναι βέβαιο ότι στις μέρες μας η αξιοπρέπεια είναι είδος προς εξαφάνιση.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ κ. με την κουκούλα του ανώνυμου, τώρα με πείσατε για το σχόλιό σας, για την αντικειμενικότητα που περιέχει. Πρώτο λοιπόν, δηλώστε αν το ενδιαφέρον σας είναι ως ενός μέλους του ΕΠΑΜ ή ως φίλου ή μόνο από απλό ενδιαφέρον. Τώρα αν είναι 1 λεπτού η ηχογράφηση προφανώς θα θέλατε να ακούσετε όλη τη συζήτηση για να βγάλετε σαφές συμπέρασμα; Κανένα πρόβλημα αλλά ξεκαθαρίστε ως τι το ζητάτε. Δεύτερο δεν ξερω πως μετράτε ή αξιολογείτε την αξιοπρέπειά σας, αλλά η δική μου αξιολόγηση είναι αυτή. Τώρα αν εσείς τα παίρνετε από κάποιον μεγαλοσχήμονα και του γλύφετε και τα πόδια, καλά κάνετε, αν αυτό δεν σας ενοχλεί. Ευχαριστώ που μπήκατε στον κόπο να μου υποδείξετε πως μετράει και τι είναι η αξιοπρέπεια. Μεταδώστε τη και στα παιδιά σας, όπως ακριβώς την εννοείτε!Απλά δεν συμφωνούμε!

Μπάμπης είπε...

Πρώτον το οτι η Μήνυση έχει υπογραφεί από 4-5000 άτομα μόνο,δε σημαίνει ότι σαν κίνηση είναι λανθασμένη.Το αντίθετο μάλιστα.Δεύτερον προσδοκάται η εκδίκαση της όποιας υπόθεσης από υγιή στελέχη του εισαγγελικού-δικαστικού συστήματος. Αλλίμονο αν έπρεπε όλοι να παραιτούνται από τα αυτονόητα, επειδή θεωρείται πουλημένο το σύνολο της Δικαιοσύνης.Και αν είναι πουλημένο και ο Καζάκης επικαλείται επικοινωνιακό κόλπο, τότε τι προσδοκάτε εσείς να καταφέρετε στον όποιο νέο φορέα δημιουργηθεί?? Και από που θα αποκτήσει ο νέος αυτός φορέας τη δημοσιότητα που θέλετε για να πάρει την εξουσία ?? Από σπόνσορες που θα τον διαφημίσουν ?? Και με τι απαιτήσεις?? Τι έχει να κερδίσει αυτός ?? Τα σπονσοριλίκια δημιουργούν "εκπτώσεις" ή "εξαιρέσεις" στην πατριωτική γραμμή που υποτίθεται ότι έχει ο καθένας,γιατί μπαίνουν στη μέση τα συμφέροντα του σπόνσορα-χορηγού !!....Και όσον αφορά την εκδίκαση του εξώδικου, θα περιμένω ΚΑΙ την άλλη μεριά !! Πάντως η σκέψη σας στα προαναφερόμενα,κάπου μπάζει !! Το όλα στο φως, δε σημαίνει ξεκατίνιασμα !!

Μπάμπης είπε...

..... οπότε κοιτάξτε να πράξετε τα αυτονόητα, με τον όποιο νέο φορέα ( Μηνύσεις Επί Εσχάτη κλπ. και να μην προσπαθείτε να υποβαθμίσετε την κίνηση),γιατί αλλιώς δεν θα πετύχετε τίποτα ακόμα και αν βρείτε τον ίδιο τον Θεό, σπόνσορα !!

Γιωργος είπε...

κυριοι τα καταφερατε κανατε την δουλεια 5500 με 6000 χιλ μελη στο ΕΠΑΜ το 2011 και τωρα αφου τους διωξατε κακην κακως με διαφορα επιθετα τα χαλασατε στην μοιρασια μαλον γιατι εγω ξερω κυριε Κυπριωτη τι αντιμετωπισα απο τους συναγωνιστες μου(και ειδικα απο σας) οταν με κατηγορουσαν για πρακτορα και δεν θα ξεχασω ειδικα εναν απο τους υπογραγοντες το εξωδικο που ηρθε στο μενιδι και με απιστευτο θρασος μου ειπε καταμουτρα οτι η Π.Γ. θα μας διαγραψει λειτουργωντας αντικαταστατικα . . . α ξεχασα να αναφερω οτι η κατηγορια που μας απηγγειλαν ηταν οτι λειτουργουσαμε αντικαταστατικα με σκοπο την ανατροπη του ΓΓ τοτε Καζακη ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ και δεν ειχατε τα κοτσια να μας αφησετε να μπουμε στο συν (ηρθαμε στο συνεδριο) θυμαστε κυριε οτι μονο ξυλο που δεν φαγαμε απ' τους μεχρι εκεινη την στιγμη συναγωνιστες μας . . . τα καταφερατε μαζεψατε ανθρωπους που εχουν διαθεση να εκτεθουν τους αποδομησατε και τωρα δεν μπορουν να βρεθουν πουθενα ΞΑΝΑΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ Μπάμπη στέρεψες επιχειρημάτων , επαναλαμβάνεσαι και αρχίζεις τα αν. Νομίζω έχεις πάρει πάρα πολλές απαντήσεις, όποτε μην επανέρχεσαι. Τα όποια άλλα στην πορεία για να βγάλεις συμπεράσματα και μην προτρέχεις δεν κάνει καλό στη σκέψη, την κουράζει! Καλημέρα!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ Γιώργο για να ξέρω με ποιον μιλάω και αν όσα λέει τα πιστεύει γιατί είναι η αλήθεια και επειδή ήταν στο ΕΠΑΜ δεν καταλαβαίνω ο λόγος να κρύβεις το όνομά σου. Αυτό έμαθες τόσα χρόνια λοιπόν, να κρύβεσαι; Δε νομίζεις ότι είναι λάθος; Επομένως για να λες περί μοιρασιάς κάτι θα ξέρεις και εσύ παραπάνω, δεν μας το λες; Διαφορετικά απαξιώ να απαντήσω.Πάντως καλήμερα σου!

Γιωργος είπε...

βρε Δημητρη σε περιπτωση που υπηρχαν πολλοι Γιωργηδες ενεργα μελη του ΕΠΑΜ στο Μενιδι που διαγραφηκαν αντικαταστατικα ο Βαρυμποπιωτης ειμαιπου ελεγες τοτε οτι στο εσ ειμαστε πιονια και οτι μας τα φερναν γραμμενα και υπογραφαμε μας κατηγορησατε για σφετερισμο γιατι θεωρουσαμε οργανο το εσ οτι κινηθηκαμε κατα του ΓΓ την ωρα που αυτος χαροπαλευε λες και το ΕΠΑΜ σταματουσε να λειτουργει χωρις να ειναι παρων ο ΓΓ και αλλα τι να πρωτοθυμηθω τα καταφερατε ρε Δημητρη ειχατε 5000 το 2011 ετοιμο για ολα και μας διαλυσατε πηδωντας το κυριοτερο την ψυχολογια μας αλλα δεν θα σας περασει ρε μαγκες οι περισσοτεροι βγηκαμε πιο πεισμωμενοι και να ειστε σιγουροι οτι μαθαμε καλα το μαθημα μας και σας ευχαριστουμε γι' αυτο

Μπάμπης είπε...

Δεν στέρεψα επιχειρημάτων κύριε Κυπριώτη. Το αντίθετο μάλιστα. Τώρα είχα αρχίσει να αναλύω το πως αντιλαμβάνοναι εγώ και ενδεχομένως και άλλοι πολίτες την κίνηση του Καζάκη για τη Μήνυση Επί Εσχάτης Προδοσίας, κίνηση που προσπαθείτε να ακυρώσετε τη σημασία της αλλά εκ των πραγμάτων δεν ακυρώνεται (είτε υπογραφόταν από 300, είτε από 3.000.000,είτε προσπαθήσουν να την χαντακώσουν διεφθαρμένοι εισαγγελείς ,είτε πέσει σε καλά χέρια) όπως δεν ακυρωνόταν η αξιοπρέπεια του ΟΧΙ στο Δημοψήφισμα, άσχετα αν ο απατεώνας Τσίπρας το έκανε ΝΑΙ !! Όχι, απαντήσεις αρκετές δεν θεωρώ ότι έχω πάρει ακόμα για αυτό και επανέρχομαι να τις εκμαιεύσω...Θα περιμένω βέβαια να διαβάσω και τι θα δείξουν τα μελλούμενα !! Καλησπέρα σας !!

Μπάμπης είπε...

Κύριε Γιώργο, τώρα είστε ξανά στο ΕΠΑΜ ή έχετε απομακρυνθεί επειδή συνέβησαν αυτά που λέτε ?? Και αν δεν είστε, σκέφτεστε να ξανακάνετε κρούση στο ΕΠΑΜ ή τώρα φυσάτε και το γιαούρτι ,οπότε μένετε μακρυά ??

Γιωργος είπε...

φιλε Μπαμπη ειλικρινα αν δεν με διωχναν θα ημουν ακομα μεσα στο ΕΠΑΜ και πιστευω οτι πολλοι απο τους διαγραφεντες θα ηταν ακομα μεσα προσπαθοντας να γλυτωσουμε αυτο που ημασταν συνδημιουργοι και μαλον αυτος ηταν ο λογος της διαγραφης μας . . . καναμε πολες ερωτησεις . . .

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Γιώργο καλησπέρα, 45 Γιώργηδες υπάρχουν κατά το λαϊκό άσμα, αλλά εσύ φυσικά είσαι ο Ένας!! Τώρα για να μπαίνουν τα πράγματα στη βάση τους.Δεν θέλω να σε πείσω για τίποτα.Προκαταβολικά σου λέω όμως ότι για ότι λάθη ή παραλείψεις έκανα στο μεγάλο χρονικό διάστημα που ήμουν στα όργανα, έχω δημόσια τοποθετηθεί και μάλιστα στα fm και στο youtube αλλά και στο blog μου. Από εκεί και ύστερα θα έλεγα ότι και εσύ μην τα βάζεις όλα μέσα σε ένα τσουβάλι. Προσωπικά ποτέ δεν είχα καμία διένεξη ή διαφωνία ποτέ όλα τα χρόνια, τουναντίον πολύ καλή συνεργασία. Ούτε ήρθα στην Τ.Ό για να σας πείσω, να μιλήσω ή να σας ανακαλέσω στην τάξη. Προσωπικά μαζί μιλήσαμε στο ΕΣΣ πριν την αποχώρησή σου και εκεί προσπάθησα εσένα εσένα και το φίλο μου Γ.Αποστολίδη να σας μεταπείσω για τον κακό χειρισμό που γινόταν από μέρους σας την προκειμένη περίπτωση.Ειδικά δε με τον Γιώργο είχαμε μιλήσει για το θεμα πριν από την όποια ενέργεια θα έκανε αλλά δεν τον έπεισα.όμως όλα αυτά γράφω και σε ένα έγγραφο που κυκλοφορεί τώρα, ότι δεν έπρεπε να είχαν γίνει σε ένα δημοκρατικό κόμμα. Διαχωρίζω όμως τις ενέργειες από αυτές των Κυριακόπουλου Ιεροδιάκονου και αυτό φάνηκε και από την μετέπειτα στάση τους, αλλά και από τον τρόπο που αντιμετωπίζονται από τους πρ. συναγωνιστές τους. .Τελικά όλα έχουν μία ροή και ένα σκοπό που φαίνεται ότι το σύστημα τον δυσκολεύει και χρειάζεται άλλη αντιμετώπιση. Αλλά για όλα αυτά δεν χρειάζεται να καθόμαστε να γράφουμε σελίδες και βιβλία όταν μπορεί να υπάρχει και η ζωντανή επικοινωνία. Άλλωστε μόνο οι εχθροί δεν μιλάνε μεταξύ τους αλλά και εκεί γίνεται κάποιος διάλογος. Να είσαι καλά.

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

Η θα γίνει 1)δημοκρατικά (όχι αντιπροσωπευτικά από εκπροσώπους σχημάτων) αντιστασιακό-απελευθερωτικό μέτωπο, ή θα συνεχισθεί 2)ο διαγκωνισμός/αλληλοσφαγή υπέρ του "τι κι αν είναι κατοχικός" αντι-προσωπευτικού (εγγενώς αντιδημοκρατικού) κοινοβουλευτισμού).
Το (2) το ζούμε εννέα χρόνια. Το (1), απαιτεί ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ-ΑΝΤΕΠΊΘΕΣΗ, πάντα ΤΡΙΠΛΟΣΥΝΔΥΑΣΜΕΝΗ (αγωνιστικά-δικαιικά/δικονομικά-πολιτικά) ενώπιος-ενωπίω, κάτω από τη χωροταξική τους μύτη, μέσα στο θεματικό τους γήπεδο (οικονομολογικα κλπ επιχειρήματα-τεκμηριώσεις), Διεθνώς αλλά και "στο πεζοδρόμιο".
Οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας (όλες Μπάμπη, όλες, δεν θα απαξιώνουν συναγωνιστές μηνύσεις άλλων συναγωνιστών που ποτέ τους δεν διανοήθηκα να φτι0ξουν κόμμα για να μην φοβούνται διώξεις και ο νοών νοείτω),αποτελούν κρίσιμα εργαλεία-όπλα του κατακτημενου νομικού πολιτισμού, πολιορκητικό κριό κατά της διεφθαρμένης πλευράς της δικαιοσύνης, ρήγμα υπέρ εντόμων δικαστικών, όσοι ασχολούνται γνωρίζουν ΚΑΙ ΟΠΛΟ ΗΘΙΚΗΣ ΥΠΕΡΟΧΗΣ (βλεπε Κλαούζεβιτς).
Τέλος οι μηνύσεις εσχάτης προδοσίας επικυρώνονται και από την έκθεση-υπόδειξη 7-3-2014 του ΟΗΕ, που ζητάει λογιστικό έλεγχο του Χρέους ΜΕ ΤΑΥΤΌΧΡΟΝΗ ΛΟΓΟΔΟΣΊΑ ΤΩΝ ΥΠΑΙΤΊΩΝ {ΆΡΑ ΚΑΙ βαση διεκδικησης από υπαιτίους, ΕΕ-ΔΝΤ-ΚΥΒΕΡΝΩΝΤΕΣ-ΣΥΝΕΝΟΧΟΥΣ,(βλεπε όρκο πίστης στην πατρίδα αστυνομικών,δικαστικων,συμβολαιογραφων κλπ) και αποζημίωσης για τη μνημονιακή ζημια}.Αν συμφωνείς Δημήτρη θα τα πούμε και τηλεφωνικά.Γ.Γ.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Γιώργο Γριμπογιάννη ξέρεις ότι εγώ συμφωνούσα στο πλαίσιο αυτό από παλιά και είχαμε κάνει προσεγγίσεις αλλά δυστυχώς για τους λόγους αυτούς που αναφέρεις δεν μπόρεσαν να προχωρήσουν. 'Ήρθε η ώρα. Θα μιλήσουμε.

Μπάμπης είπε...

Κύριε Γριμπογιάννη, ποτέ δεν είπα ότι μήνυση που προέρχεται από κόμμα-φορέα υποβιβάζει μεμονομένες ατομικές μηνύσεις (αν αυτό εννοούσατε).Είπα ότι πλέον ΚΑΘΕ πολιτικός φορέας που επιδιώκει να παρουσιάζεται ως πιθανός σωτήρας αυτού του τόπου, ΠΡΕΠΕΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ πλέον να παρουσιάζει κινήσεις - πράξεις που να ταυτίζονται με την θεωρία τους, ΠΡΙΝ καν εκλεγούν στη Βουλή, αλλιώς είναι εν δυνάμει ψεύτες. Από ψέμματα πολιτικών που άλλα έλεγαν πριν βγουν και άλλα έπραξαν μετά, χορτασαμε !! ΤΕΛΟΣ αυτά !! Για αυτό κάθε πολιτικός φορέας που δείχνει ότι είναι αντιμνημονιακός, ΠΡΕΠΕΙ να κάνει κινήσεις σαν τη Μήνυση Επί Εσχάτη Προδοσία (που να δείχνει τη σύγκρουση με το κατεστημένο και να μην αφήνει περιθώρια συνεργασιών με δαύτους στο μέλλον), αλλιώς ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙ τον αντιμνημονιακό !!....... Κύριε Γιώργο ευχαριστώ για την απάντηση !! Πάντως ο κύριος Παπαντωνίου ,στη συνέντευξη που έδωσε στον κύριο Ιωάννου είπε ότι αρκετοί από αυτούς που είχαν φύγει από το ΕΠΑΜ ή είχαν αποστασιοποιηθεί, του κάνουν κρούση να ξαναπαραβρεθούν στο ΕΠΑΜ μιας και θεωρούν πλέον ΚΑΘΑΡΣΗ αυτό που έγινε με την ΠΓ (καλώς ή κακώς).Το μέλλον θα δείξει βέβαια το ποιος είχε δίκιο ή άδικο.Για την ώρα μόνο στο ένστικτο & τη μαιευτική απαντήσεων μπορεί να στηριχτεί κανείς και ειδικά αν είναι απλός φίλος ή μέλλοντικός ψηφοφόρος μιας παράταξης !!

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

Απάντηση σε κο Μπάμπη:Η αναφορά για ΟΛΕΣ τις μηνύσεις κύριε Μπάμπη, έγινε προς εσάς, με αφορμή εσάς, κυρίως όμως ως κρίσιμη επισήμανση προς ΟΛΟΥΣ.Ευχαριστώ για την απάντηση και πιο πολύ για την υποστήριξή σας σε όλες τις σχετικές δικογραφίες. Όπως βλέπουμε συμφωνεί και ο συναγωνιστής Δ.Κυπριώτης. Ακόμα, ή μήνυση που συνέταξε ο κος Φ.Σ.Μαζαράκης είναι κατά τη γνώμη μου η πληρέστερη όλων των προηγουμένων και την έχω πολλαπλά υποστηρίξει, όμως στα ποινικά, το κύριο βάρος πέφτει στο να δείξεις καθαρά το θύμα και τον θύτη (τα πραγματικά περιστατικά), τα υπόλοιπα (τρόπος αντιμετώπισης του άρθρου 86Σ κλπ), είναι δουλειά του Εισαγγελέα (να "μην κάνει τον βλάκα"), ώστε να αποδοθεί Δικαιοσύνη, εξ αυτού του λόγου δεν προκύπτει "αχρηστία" και "επιζημιότητα" των λοιπών μηνύσεων, όπως αμετροεπώς και αντισυναγωνιστικά διαβάσαμε (ιδιοτέλεια ενδεχομένως όμως να υποκρύπτεται ιδιαίτερα αν κάθε μη δική μήνυση βρωμάει και μυρίζει).Αν υπήρχε η παραμικρή διάθεση συνεργασίας (και όχι αντιπαλότητας) στο θέμα, θα το είχαμε ενσωματώσει στην έκθεση-υπόδειξη του ΟΗΕ 7/3/2014 που αναφέρω στο επάνω σχόλιό μου, μαζί με τις δηλώσεις/καταγγελίες του Προέδρου του ΣτΕ κου Ν.Σακελλαρίου για φιλομνημονιακή πολιτικοδικαστικη διαπλοκή, θα είχαμε διεθνοποιήσει το θέμα με ταυτόχρονο κατέβασμα στο πεζοδρόμιο και έξω από τη Βουλή. Τώρα, που συμφωνεί και ο κος Δημήτρης Κυπριώτης και εσείς, να η στιγμή (Δ.Κ."ήρθε η στιγμή") να συν-εργαστούμε σχετικά, οπότε επικοινωνείτε και μεταξύ σας, διότι και οργανωτικές προτάσεις και δυνατότητες έχουμε στη διάθεσή μας και οικονομικοδικαιικό και δικονομικό οπλοστάσιο ημών και συναγωνιστών (έστω και απαξιωτικά φερομένων κατά πάντων...). Ελπίζω η επόμενη ανάρτηση του συαγωνιστή Δ.Κυπριώτη να ενημερώνει για την έναρξη της τριπλοσυνδυασμένης οικονομικο-δικαιικο/δικονομικο-πολιτικής (όχι προεκλογικής αλλά απελευθερωτικής, θυμηθείτε το γρήγορα αυτοαναιρεθέν "τι είναι και τι θέλει το Ε.ΠΑ.Μ.") αντεπίθεσης.

Πέτρος Κωνσταντίνου είπε...

Κύριε Κυπριώτη μήπως αφήνετε να εμφανιστούν μόνο τα ανώδυνα σχόλια και κόβετε τα υπολοιπα; Στο μπλογκ σας έχετε τόση πολυφωνία όση είχατε και στην Πολιτική Γραμματεία; Σε περίπτωση που «χάθηκε» το σχόλιό μου, σας το ξαναγράφω:

Λέτε παραπάνω ότι η μήνυση περί έσχατης προδοσίας που έκανε το ΕΠΑΜ είναι αδιέξοδη και ένα επικοινωνιακό κόλπο. Τότε γιατί δεν εκφράσατε αυτές τις απόψεις στο τελευταίο συνέδριο του ΕΠΑΜ όπου είχε τεθεί το θέμα της μήνυσης; Εγώ σας θυμάμαι να σηκώνετε το χεράκι σας και να ψηφίζετε «ναι» να προχωρήσει η μήνυση. Το μόνο που κάνατε μετά ήταν να την θάψετε με κάθε τρόπο όντας γενικός γραμματέας. Αλλά γνωρίζατε τόσο εσείς όσο και η παρέα σας στην πολιτική γραμματεία ότι αυτό ήταν ριζικά αντίθετο στην εντολή που σας είχε δωθεί από το σώμα του συνεδρίου. Η εντολή ήταν σαφής: να προωθηθεί η μήνυση περί έσχατης προδοσίας. Αλλά εσείς πηγαίνατε στους πυρήνες και τους λέγατε να μην περιμένουν τίποτα από την μήνυση.

Γιατί λοιπόν μπήκατε στην πολιτική γραμματεία εφόσον διαφωνούσατε με μια από τις βασικές της αποστολές; Και δεύτερον γιατί ενεργήσατε εναντίον της σαφέστατης εντολής του συνεδρίου περί προώθησης της μήνυσης; Με πιο δικαίωμα ασκήσατε την προσωπική σας πολιτική; Προσπαθήστε να απαντήσετε επι της ουσίας, χωρίς να πετάξετε την μπάλα στην εξέδρα ρωτώντας το όνομα μου, αν είμαι μέλος του ΕΠΑΜ κλπ.

Μπάμπης είπε...

Κύριε Γριμπογιάννη ευχαριστώ και εγώ για την ανταπόκριση σε αυτά που έγραψα !! 2 ερωτήσεις συμπληρωματικές θα θελα να σας κάνω !! Πρώτον είστε και εσείς σε κάποιο άλλο αντιμνημονιακό σχήμα πέραν των γνωστών (ή μήπως δεν κατάλαβα ??) & δεύτερον ποιος έγραψε για "αχρηστία" και "επιζημιότητα" των λοιπών μηνύσεων (γιατί μάλλον κάτι δεν πρόσεξα ?? ) ??.......Κύριε Πέτρο ,πολύ χρήσιμη η πληροφορία σας !!Δεν αμφισβητώ το ότι μπορεί να έθαψε την Μήνυση, όσο ήταν ακόμα στην Π.Γ., ως κίνηση γιατί το ίδιο έκανε και εδώ, σε απάντηση προς εμένα,όπως είδαμε !!

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Κύριε Π.Κωνσταντίνου καλησπέρα,
Ειλικρινά δεν καταλαβαίνω γιατί το επιθετικό και ταυτόχρονα ανακριτικό ύφος σας. Προφανώς και δεν νομίζω ότι έχουμε να χωρίσουμε τίποτα, πέραν από την ανταλλαγή απόψεων σε ερωτήματα που μου βάζετε, αλλά ταυτόχρονα δίνεται μόνος σας και τις απαντήσεις. Και από αυτές φαίνεται ότι μάλλον δεν είστε μέλος του ΕΠΑΜ, εκτός και αν ποτέ δεν ε΄χουμε συναντηθεί.Για να δούμε τώρα τα πράγματα πως έχουν και ποιες είναι οι απαντήσεις μου πάνω σε όσα θέσατε.Για ποιο λόγο αμφισβητείται ότι έκοψα ανάρτησή σας; Τόσες είναι αναρτημένες και μάλιστα πολύ ποιο "σκληρές" από τη δική σας, τι λέτε να φοβήθηκα να απαντήσω; Προφανώς και μάλλον δεν θα κάνατε σωστά την ανάρτηση. Δεν πειράζει όμως, αυτό είναι που σας είπα ξεκινάτε με επιθετικό τρόπο χωρίς λόγο. 7000 . άνθρωποι διάβασαν μέχρι στιγμής την ανάρτηση και δεν βρέθηκε κανένας άλλος να πει ότι κάτι του έκοψα. Αυτά για την αποκατάσταση της αλήθειας. Τώρα για τις ανακρίβειες που λέτε και μάλιστα με τη βεβαιότητα ότι τα ξέρετε κιόλας. 1 Στο συνέδριο λοιπόν εγώ έκανα την εισήγηση και εγώ ανακοίνωσα ότι αυτή η ενέργεια θα γίνει ανένδοτος αγώνας για το ΕΠΑΜ τη νέα περίοδο.2. Εγώ ήμουν στη συνέντευξη τύπου στην ΕΣΗΕΑ , που κλείνοντας τη συνέντευξη επειδή τη διεύθυνα, έκανα τη δήλωση ότι αυτή πηγαίνει βήμα -βήμα με ότι ε΄χει υποσχεθεί το ΕΠΑΜ. 3. Στην εκδήλωση στο ξενοδοχείο olympic, που ήμουν πρόεδρος, δήλωσα ότι αυτή η εκδήλωση είναι η αρχή και θα επακολουθήσουν δεκάδες άλλες αρχής γενομένης απ[ο το δικηγορικό σύλλογο της Αθήνας, σε όλες τοις πόλεις της Ελλάδας και σε όλους τους δικηγορικούς συλλόγους της Χώρας. Τι προκύπτει από αυτά και μόνο; Ότι σε καμία εκδήλωση δεν είσαστε παρών, διαφορετικά θα τα ξέρατε, ούτε στο συνέδριο. Και αν είσαστε εκεί και εγώ δεν σας ξέρω, πράγμα σχεδόν απίθανο, ποια ΤΟ ανήκετε; Πέστε μου σας παρακαλώ αυτό για να απαντήσω στα υπόλοιπα επειδή αφορούν μόνο τα μέλη του ΕΠΑΜ και είναι εσωτερική διαδικασία. Ευχαριστώ και αναμένω για τα υπόλοιπα!

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

Αγαπητέ κύριε Μπάμπη, αυτά που ρωτάτε μπορώ εύκολα να τα απαντήσω (όμως ανοίγουν παραπέρα συζήτηση...).1)Δεν είμαι τώρα που ρωτάτε σε κανένα αντιμνημονιακό σχήμα (και κανένα αντιμνημονιακό σχήμα δεν δέχεται καμμία από τις προτάσεις μου στα παραπάνω δύο σχόλιά μου, ούτε δέχονται το εξαιρετικό τεκμηριωτικό-επιστημονικό-αγωνιστικό υλικό, προσωπικό και συναγωνιστών που διατίθεται μέσω ΚΑΙ συνεργασίας με αντιμνημονιακή ιστοσελίδα και μάλιστα και πρόσθετο υλικό (δικογραφίες) εισαγγελικής σύνδεσης με την μνημονιακή εσωτερική υποτιμηση/εσχάτη προδοσία, προηγουμένων προ του 2010 εργοδοτικοπολιτικών προσπαθειών εσωτερικής υποτίμησης με μεθόδους ενοικίασης εργαζομένων, δόλιας παραπλάνησης εργαζομένων και συνδικαλιστών, εκβιασμούς και αντίποινα σε βάρος εργαζομένων, εξαγορές συνδικαλιστών, όπως καταλαβαίνετε πρόκειται για βιωματική εμπειρία).2)Αυτό θα το απαντήσω παραθέτοντας και το σχετικό link αν επιμένετε, (το άσχημο είναι ότι οι σπόψεις αυτές υιοθετούνται αθέτως στην ιεραρχία του σχήματος/σχημάτων διοτι η αναφορά αφορά ένα συκεκριμενο άρθρο αλλά υπάρχει γενικότερο προβλημα, πάντως και είναι πανεύκολο να το βρείτε και σας εχω δώσει και το e-mail μου). Ο λόγος που δεν το αναφέρω τώρα, είναι πως επί οκτώ χρόνια πήγαιναν δικογραφίες εσχάτης προδοσίας στη Βουλή, ΜΕ ΓΕΝΙΚΗ ΑΦΑΣΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ (ΕΞΑΙΡΈΣΕΙΣ ΧΡΙΣΤΊΝΑ ΣΑΛΕΜΗ/justiceforgreece, ΟΛΓΑ-ΤΑΝΥΑ ΓΕΡΙΤΣΙΔΟΥ κλπ) και βέβαια κακώς διότι για την εσχάτη προδοσία έπρεπε να γίνεται κοινοβουλευτικός και δικονομικός ΠΑΡΑΜΕΡΙΣΜΟΣ του άρθρου 86Σ και να εκδικάζεται από την τακτική Δικαιοσύνη, ως αδίκημα, όχι εν τη εκτελέσει ("σύμφωνα με την εκτέλεση του καθήκοντος" χρονικά και ουσιαστικά) του καθήκοντος, αλλά, επ'ευκαιρία εκτελέσεως του καθήκοντος ως ΚΟΙΝΟ ΟΧΙ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ" ΑΔΙΚΗΜΑ , πλέον των κριτηρίων του ποιά άρθρα του Συντάγματος συγκρούονται μεταξύ τους θεμελιώδη κλπ και ποια η σύγκρουση του άρθρου 86Σ (το οποίο αποτελεί στην ουσία προπαρασκευαστική πράξη τελέσεως εγκλημάτων) με το σύνολο του κατακτημένου νομικού πολιτισμού.

Μπάμπης είπε...

Κύριε Γριμπογιάννη ευχαριστώ και πάλι!! Αν θέλετε, βάλτε το λινκ που χαρακτηρίζουν τις προσωπικές κινήσεις Μηνύσεων,ως "άχρηστες ή επιζήμιες".Καλό είναι να μαθαίνει κανείς !!.......Κύριε Κυπριώτη αφού πρωτοστατούσατε, όπως λέτε, ως υπέρμαχος της Μήνυσης Επί εσχάτη, μην προσπαθείτε να την ακυρώσετε ή υποτιμήσετε τώρα ως κίνηση (ασχέτως του αποτελέσματος) επειδή είστε σε κόντρα με τον Καζάκη. Αφενός δεν είναι σωστό & αφετέρου είναι αρκετά οξύμωρο !!Επιλύστε τα μεταξύ σας θέματα δικαστικά ή μη και τελειώνει εκεί το πράγμα!! Τα υπόλοιπα θα είναι εκ του πονηρού!! Αυτά για την ώρα !!

Ανώνυμος είπε...

Μιά απάντηση της απάντησης στο σχόλιο στις 19/8/018 απο τον ανώνυμο με την κουκούλα.

Πολιτική Γραμματεία vs Πολιτική Αλητεία.

Για την ταμπακερα τίποτα, όλο το ενδιαφέρον στην ιδιότητα.Μέλος του ΕΠΑΜ,φίλος η
τάχα πολιτικό ενδιαφερον? Πράγματι έχουμε μεγάλη διαφορά στο πώς αξιολογεί ο καθένας
μας την αξιοπρέπεια. Αν δε αποκαλυψω την ιδιότητα μου τότε να δούμε ποιός απο
τους δυο μας έχει τις περισσότερες πιθανότητες να τα παίρνει εσύ η εγώ? Σε συμβουλεύω
να μην επιμεινεις σε αυτό. Και τώρα κάτι τελευταίο κάνε μια προσπάθεια να δώσεις
απάντηση στο κείμενο της Ελένης Γούλα. Αυτά είναι τα τελευταία δεν έχω πρόθεση να
συνεχεισω παραπανω καλή τύχη.

george.griboyiannis@gmail.com είπε...

Ανάρτηση του Δ.Κ. 8/2/2018 "Γιατί τώρα η μήνυση του Ε.ΠΑ.Μ γιά Εσχάτη Προδοσία;".Επαναλαμβάνω όμως, ασχέτως της ακραίας και ενάντιας στον κατακτημένο νομικό πολιτισμό αμετροέπειας σε αυτή την ανάρτηση, από το 2010 μέχρι τώρα οι δικογραφίες εσχάτης προδοσίας συνάντησαν εχθρική στάση από το σύνολο των αντιμνημονιακών πολιτευομένων και αδιαφορία από τους οικονομολόγους και νομικούς της χώρας που αναλύουν, τεκμηριώνουν, καταγγέλλουν (πολύ σωστά όλα αυτα) στα μμε το ΕΓΚΛΗΜΑ προσδιορίζοντας θύμα-θύτη (ακόμα πιο σωστά αυτά και ως δημόσιες καταγγελίες που σημάίνουν: ή αυτεπάγγελτα διώξεις από Εισαγγελείς, ή παραβίαση του Έισαγγελικού όρκου καθήκοντος και ΓΕΝΙΚΕΥΜΈΝΌΣ αγωνιστικός-δικαιικός/δικονομικός-πολιτικός ΞΈΣΗΚΩΜΟΣ γι'αυτήν την ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ. Η δικονομική καταγγελία εγκλήματος είναι ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΠΟΛΙΤΗ ΚΑΘΕ ΣΤΙΓΜΗ, ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΕΡΊΠΤΩΣΗ, ΣΕ ΚΆΘΕ ΕΠΟΧΉ, ΣΕ ΚΆΘΕ ΠΟΛΙΤΙΚΌ ΣΥΣΤΗΜΑ, ακόμα ΚΑΙ με σύγκρουση με την ηγεσία του Α.Π. (Πρόεδρο-Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου), είτε υπάρχουν νομικές γνώσεις είτε όχι, τα υπόλοιπα είναι κοκορομαχίες για την διαρκώς προεκλογική εκστρατεία ΚΑΙ προς ΥΠΟΣΤΉΡΙΞΗ του "τι κι αν είναι Κατοχικός" Αντι-προσωπευτικού Κοινοβουλευτισμού.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Ανώνυμο: Είσαι πολύ "μάγκας" και μόνο δειλός δεν είσαι.Όποιος διαβάζει καταλαβαίνει. Άντε γεια!

Μπάμπης είπε...

Ανώνυμε ξαναδιάβασα το άρθρο της κυρίας Ελένης Γουλά !! Όντως θα χε ενδιαφέρον μια κάποια απάντηση στα της δικής της οπτικής...Ειδικά το οξύμωρο της συμπεριφοράς του δικομανή δικηγόρου και της υποστήριξής του από την ΠΓ, βγάζει μάτι !! Τεσπά !!

Evangelos Mourelatos είπε...

Το διαλυσατε ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ κυριε Κυπριωτη το πολιτικο ΜΠΟΥΡΔΕΛΑΚΙ σας; Μπραβο! 7 χρονια αγωνων μου δικαιωνονται!

Μπάμπης είπε...

Κύριε Μουρελάτο, τίποτα δεν διαλύεται αν δεν το θέλουμε εμείς οι ψηφοφόροι ανεξάρτητα του τι κάνουν κάποια πρώην ή νυν στελέχη ενός κόμματος !!

Ευαγγελος Φωτης Εκπτωτος απο στρατευμα είπε...

Κ.Κυπριωτη ειμαι ο στρατιωτικος που απο το 2011 αναστατωνω το στρατευμα εχω 4 στρατοδικεια 2 πειθαρχικα ΕΔΕ απο 3 υπουργους εθνικης αμυνας κ.τ.λ.Τωρα ανεργος χωρις συνταξη και πορους.Τα λεω αυτα διοτι διαφημιζεται και εσεις και ο Λεπιδας και οχι μονο την πολιτικη ανυπακοη.Θυμαστε σας ενημερωσα πρωτον τι κινητοποιηση εγινε οταν αρνηθηκα να αναλαβω υπηρεσια στζ hot spot.Μου ειπατε οτι ειμαι διχαστικος για το στρατευμα.Εγκωμιαζατε τον Α ΓΕΣ που τον γνωριζατε οπως ειπατε και οτι ειμαι ανωριμος.Δεν ηρθατε μαρτυρας στο 1 και 2 πειθαρχικο.Μου ειπατε οτι αυτα ειναι ασοβαρα πραγματα και να κανω την δουλεια μου(εννοοντας την σβερκαδα μου ελικοδρομειο καρπαζιας).Ο κ.Λεπιδας ειπε οτι αυτα που κανω και αναστατωνω το στρατευμα ειναι προσωπικες διενεξεις και καλα θα κανω να μην απασχολω κανενα κομμα με τετοια χαζα ολα αυτα το 2017 και πολλα αλλα πολυ διασκεδαστικα, εαν ειστε εσεις οι 2 επαναστατες εγω ειμαι ο Flash Gordon.

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Αγαπητέ Βαγγέλη καλησπέρα, αν όλα αυτά που λες τα στηρίζεις πες και έμενα πότε σου τα είπα όλα αυτά; Νομίζω ότι η όποια πίκρα σου δεν θα πρέπει να σε κάνει να λες πράγματα ανυπόστατα.Ξέρω ότι είσαι άνθρωπος ντόμπρος και ευθύς, απορώ όμως πως έβγαλες όλα αυτά που γράφεις Προφανώς να υποθέσω ή κάποιος άλλος θα σου είπε ψέματα και εσύ θεωρείς ότι έτσι είναι. Πότε εγώ εξέφρασα άποψη για τον ΑΓΕΣ σε σένα; Δεν βρίσκω ούτε ένα επιχείρημα αληθές. Και αυτό περί της ανυπακοής που το λέω; Η αλήθεια είναι ότι εγώ είχα άλλη προσέγγιση για το θέμα σου και σε ρώτησα αν είσαι διατεθειμένος να φύγεις από το στράτευμα. Γιατί κάτι καταλαβαίνω και εγώ τόσα χρόνια από το πως σκέπτονται οι διοικούντες.Άλλωστε και εγώ έχω υποστεί όχι τα ιδία αλλά άλλου είδους διώξεις.Να είσαι καλά και να τα πούμε αναλυτικότερα τηλεφωνικά αν φυσικά θέλεις.

Μπάμπης είπε...

Κύριε Κυπριώτη, πως μπορεί κάποιος άλλος να είπε ψέμματα στον κύριο Φώτη αφού λέει τη φράση "ΜΟΥ είπατε" & όχι σκέτο είπατε (για να υποδηλώνεται ότι μπορεί να του μεταφέρθηκαν από αλλού φήμες & λόγια)??? Περιμένω την απάντησή του, να δω τι θα σας πει !!!

Και μιας και διάβασα καινούριο κείμενο Καζάκη και έχοντας πει στην εκπομπή Ιωάννου ότι το "ΕΠΑΜ έκλεισε τον κύκλο του" απαντήστε σε αυτά που λέει ( + αυτά που έλεγε η κυρία Ελένη Γούλα).Λέει και άλλα ,αλλά ας εστιάσω σε αυτά

"Γιατί λοιπόν ο κ. Κυπριώτης δεν έβαλε ανοιχτά στις διαδικασίες του ΕΠΑΜ την άποψή του ότι έκλεισε ο ιστορικός κύκλος του Μετώπου; Γιατί δεν έβαλε ανοιχτά και σε δημόσιο διάλογο μέσα στο ΕΠΑΜ την άποψή του ότι εφόσον το Μέτωπο δεν μπορεί να ενώσει τις γραμμές του, πώς να ενώσει τον λαό; Κι επομένως πάμε γι’ άλλα;

Μήπως γιατί στα μέλη του ΕΠΑΜ θα ακούγονταν πολύ οικεία όλα αυτά; Μήπως γιατί αυτά έλεγαν και όσοι κατά καιρούς μπήκαν στο ΕΠΑΜ αναζητώντας πολιτική καριέρα, αλλά αποχώρησαν με βρισιές και ετυμηγορίες επικείμενης διάλυσης του ΕΠΑΜ επειδή, δυστυχώς, το Μέτωπο δεν τους εξυπηρέτησε;

Μήπως γιατί με τον ευθύ και έντιμο τρόπο δεν θα τον ακολουθούσαν ούτε καν οι ελάχιστοι «χρήσιμοι ηλίθιοι» που τον ακολουθούν τώρα; Μήπως γιατί δεν θα μπορούσε να υφαρπάξει το δαχτυλίδι και την πολιτική προίκα του ΕΠΑΜ για τους νέους πολιτικούς αρραβώνες που σχεδίαζε;

Ποιος έντιμος άνθρωπος θα δεχόταν να γίνει Γενικός Γραμματέας ενός πολιτικού σχήματος για το οποίο πιστεύει ότι έχει κλείσει ο ιστορικός του κύκλος;

Ο κ. Κυπριώτης ανέλαβε ως Γενικός Γραμματέας ένα ΕΠΑΜ με 147 οργανώσεις ανά την Ελλάδα και το εγκατέλειψε αφήνοντας πίσω του λιγότερες από 20. Γιατί θα έπρεπε να διαλυθεί το ΕΠΑΜ για να αποκαλύψει ο κ. Κυπριώτης και το «παρεάκι» του ότι εξαρχής σχεδίαζαν το δικό τους πολιτικό κόμμα; Αν πίστευε ότι το ΕΠΑΜ για οποιοδήποτε λόγο δεν περπατάει για σένα, δεν εκπληρώνει τις προσωπικές σου βλέψεις και επιθυμίες, τότε τι θα έκανε οποιοσδήποτε έντιμος άνθρωπος; Θα είχε παραιτηθεί και θα ακολουθούσε το δρόμο του."

Ευαγγελος Φωτης Εκπτωτος απο στρατευμα είπε...

Αυτα που μου ειπε ο Λεπιδας ηταν ενωπιον 5 ατομων τα αλλα μαζι σου τηλεφωνικα.Μου ειπες οτι ειμαι πολυ μικρος να επιρεασω κοσμο δηλ λεω εγω(αρχιλοχιακος).Πανω που σου ελεγα τι β@""""" ελεγε ο λολοστεφανης που κουβαληθηκε 500χιλιομετρα μου ελεγες οτι ειναι εντιμος και τυπικος και στρατιωτης.Και αλλα ενδιαφεροντα.Και φυσικα δεν ηρθες μαρτυρας σε μια τετοια διαμαρτυρια 2 πειθαρχικων 2 στρατοδικιων με κοσμο επεισοδια κλεισιμο (4 hot spot) απο εξω.Τον υπουργο να επισκεπτεται την μοναδα μου τυχαιος και τις 4 φορες την ιδια ωρα που διεξαγονταν τα ΠΣ και Στρατοδικεια.Η δικαιολογια ηταν οτι τον επιασε κοψιμο τον σκυλο σου.Μαλλον εσενα επιασε μερικοι δεν μπορουν την αντιπαραθεση με ισχυρους(εξουσιαστες).

Δημήτρης Κυπριώτης είπε...

Βαγγέλη, ξαναδιάβασε αυτό το τελευταίο και συνέκρινε το με το προηγούμενο που έγραψες και να δεις μόνος σου τις διαφορές. Για το Φ. Λεπίδα που αναφέρεις ούτε που γνώριζα ότι μίλησες. Εγώ σου συνέστησα δικηγόρο όταν με ρώτησες κάποιον εκ Θεσσαλονίκης. Ξέρεις πολύ καλά ότι στο πρώτο δικαστήριο θεωρήθηκε δεδομένη η θετική κατάληξη αφού είχε υπάρξει προηγουμένως δεδικασμένο και δεν χρειαζόταν να παραβρεθώ.Στο επόμενο που ήταν περί του ερωτήματος απόταξης ή όχι, γνωρίζεις πολύ καλά ότι ήμουν άρρωστος από πριν, αλλά και τηλεφωνικά που μιλήσαμε σου είπα την επικινδυνότητα που έχει αφού διαφέρει από τη δικαστική απόφαση και σου είπα τη γνώμη μου. Εσύ επέμενες και καλά έκανες. όσο δε για την άποψη που κυκλοφορεί για τον αρχηγό σου είπα και όχι τη δική μου, αφού είναι πολύ μικρότερος μου και δεν τον έχω συναντήσει ποτέ.Η θέση μου ήταν και είναι ότι δεν κερδίζεις τίποτα στο γενικό συμφέρον μένοντας έξω. Μέσα θα ήσουν πολύ χρήσιμος. Από εξω για τους έξω. Αυτά τα ζυγίζεις.Αυτό στο εξέφρασα από την πρώτη στιγμή. Το ότι είσαι μικρός το βάζεις με τον τρόπο που εσύ θέλεις και δεν κάνει ... μην το πας στο βαθμό γιατί αυτό είναι μια υπεκφυγή γνωστή χρόνων τώρα. Καλήμερα.