Μια  κενή σελίδα  που έχει να γεμίσει κανείς , όχι με ανοησίες και αστειάκια που σε κάνουν να χαμογελάς λίγο  αλλά πικρά,  μια και κανείς πλέον γύρω μας δεν έχει διάθεση για να  πει κάτι το  ενθαρρυντικό μια και η  κατάσταση που βιώνουμε είναι πρωτοφανής.

Ώστε έτσι λοιπόν κύριοι, κύριοι πρωθυπουργοί και υπουργοί της Ελληνικής Δημοκρατίας , πήγατε και ψηφίσατε στην Λισσαβώνα την μεταβίβαση της εξουσίας χωρίς να ρωτήσετε κανένα από εμάς
 .Δολίως και με επιστημονική αλητεία καταφέρατε και δέσατε ένα λαό στο άρμα των τραπεζοκρατών.

Δόλος: Η εν γνώσει ενέργεια περί του παρανόμου αποτελέσματος μιας πράξεως ως επίσης και κάθε πανούργος αποσιώπησις της αλήθειας , ή μηχανοραφία με τις οποίες παρασύρεται κανείς εις  επιζήμιον πράξιν.

Αυτός ο νομικός όρος περιγράφει απλά όλα εκείνα που θα έπρεπε να κάνουν τους πολίτες να στιγματίσουν με κάθε τρόπο τις ενέργειες των πολιτικών που παρέβησαν τον αρχικό όρκο που έδωσαν με την είσοδό τους στην Βουλή των Ελλήνων.

Γνώριζαν και αποσιώπησαν , για τα γεγονότα που θα ακολουθούσαν σε βάρος του Ελληνικού λαού, εγκλημάτησαν συνειδητά καταστρέφοντας τους κόπους και τις θυσίες δεκάδων χρόνων που προσπάθειες και αγώνες εκατομμυρίων Ελλήνων μόχθησαν και πάλεψαν για μια καλύτερη ζωή. Αντ΄ αυτού τι είδαμε; Το σύνταγμα των Ελλήνων να καταπατείται από καιροσκόπους και δημαγωγούς πολιτικούς που χωρίς ντροπή εκφράζονται με τα μεγαλύτερα ψέματα   παρασύροντας μια μερίδα συμπολιτών μας να τους ψηφίσει έχοντας ένα από τον πιο άθλιο εκλογικό νόμο που και χούντες θα δίσταζαν να παρουσιάσουν.

Είδαμε πολιτικούς με απίστευτη αλαζονεία να πιστεύουν ότι είναι το κέντρο του κόσμου χρησιμοποιώντας αδιάντροπα τα ΜΜΕ  και προβάλανε την κενότητα των λόγων τους ως εξαιρετική σοφία που τάχα ολόκληρος ο κόσμος έμεινε έκθαμβος, αλλά δυστυχώς μόνον οι αυλοκόλακες περιποιούνται τον αλαζόνα που πολύ σύντομα  γίνεται περίγελως του κόσμου π.χ. Παπανδρέου Γιώργος,  αλλά η τεράστια ζημιά έχει ήδη γίνει.

Πολιτικοί που ομολογούν ότι ουδείς αναμάρτητος, και εξακολουθούν να καταρρακώνουν συνεχώς τον Ελληνικό λαό, με μέτρα που στόχο έχουν την πλήρη εξαθλίωσή του. Γιατί όμως να συμβαίνει αυτή η συνεχής υποβάθμιση που είναι φανερή δια γυμνού οφθαλμού;

Δεν γνωρίζουν ότι μια ανατροπή θα σαρώσει όλο το πολιτικό σκηνικό ; Και αν δεν γνωρίζουν ιστορία θα πρέπει να  ρίξουν μια ματιά στο 1922 και ότι ακολούθησε. Αν βεβαίως δεν ενδιαφέρονται αυτοί για την τύχη τους , ενδιαφέρει εμάς τους υπόλοιπους  για την ομαλή πορεία του τόπου και την προκοπή των παιδιών και εγγονών, που ξεκίνησαν να μεταναστεύουν μαζικά λες και τα συστήματα των χωρών που θα τους δεχτούν θα λύσουν τα προβλήματά τους.

Σύντομα η πορεία του τόπου θα αλλάξει και δεν θα έχει μέρος να κρυφτούν για να γλυτώσουν από την οργή του κόσμου.

 Ο λαός αφουγκράζεται, οργανώνεται και σύντομα θα εκδηλώσει την απέχθειά του στο μόρφωμα που ονομάζεται κυβέρνηση.
 
.