Σάββατο 8 Σεπτεμβρίου 2012

Στην κυριολεξία Κράτος για τα πανηγύρια!

 ΣΗΜΕΙΩΣΗ:Τελικά υπάρχει Διοίκηση  στο κράτος για να ξέρουν τελικά και οι πολίτες του τι να κάνουν και που να απευθύνονται για να μπορούν να λύνουν τα μικρά ή μεγάλα προβλήματά τους;

 Είναι δυνατόν επωχούμενοι σε δίκυκλα, μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής βουλευτές του κόμματος, να αντικαθιστούν τις αρμόδιες αρχές(Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία)και να κάνουν επίδειξη δύναμης, ελέγχοντας τις άδειες των μικροπωλητών και καταστρέφοντας τους πάγκους  όσων  δεν είχαν άδειες στο σε πανηγύρι Ι.Ν στη Ραφήνα; ! Πρωτάκουστο αλλά πέρα για πέρα αληθινό. Και όχι μόνο αυτό.

 Σήμερα το πρωί άλλοι δικυκλιστές της ίδιας ομάδας, 50 περίπου των αριθμό, περιέτρεχαν τους δρόμους του Πειραιά με σημαίες, λάβαρα και συνεχή κορναρίσματα ακολουθούμενοι από ισάριθμους δικυκλιστές της Ομάδας Δίας! Οι εντυπώσεις που δημιουργούσε όλος αυτός ο συρφετός αφήνεται στη διακριτική ευχέρεια της φαντασίας  του κάθε πολίτη. 

Και εις ανώτερα που λέμε!

Απολαύστε ή κλάψτε (ανάλογα) με το δημοσίευμα που κυκλοφορεί στα ελληνικά και ξένανα ΜΜΕ

 

Έρευνα για την έφοδο της Χρυσής Αυγής σε πανηγύρι

Επίσημη προανάκριση για τα αδικήματα της αντιποίησης αρχής και απρόκλητης φθοράς ξένης ιδιοκτησίας διατάχθηκε απο την ΕΛ.ΑΣ, σχετικά με την έφοδο ομάδας της Χρυσής Αυγής χθες το βράδυ σε πανηγύρι στη Ραφήνα.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Κρατικής Ασφάλειας Αττικής, προκειμένου να στοιχειοθετηθούν και να προσωποποιηθούν ευθύνες και να προχωρήσει η αυτόφωρη διαδικασία.

Όπως φαίνεται σε βίντεο που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα του κόμματος, περίπου 40 μέλη της Χρυσής Αυγής, με επικεφαλής τους βουλευτές Γερμενή και Ηλιόπουλο και κρατώντας ελληνικές σημαίες, εισέβαλαν στο χώρο με τους πάγκους των μικροπωλητών, που είχαν στηθεί για το πανηγύρι της Παναγίας Παντοβασίλισσας στη Ραφήνα, ζητούσαν άδειες λειτουργίας και προξένησαν φθορές σε πάγκους μικροπωλητών που δεν τις διέθεταν.

Σε ανακοίνωσή της με τον τίτλο «Παρεμπόριο Τέλος!» η Χρυσή Αυγή αναφέρει ότι «ανάλογες δράσεις θα συνεχιστούν σε ολόκληρη τη χώρα, μέχρι οι ανύπαρκτοι πολιτικοί προϊστάμενοι του υπουργείου ΠΡΟ-ΠΟ αποφασίσουν να κάνουν τη δουλειά τους και να πάψουν να υποθάλπουν την παρανομία».

Από αστυνομική πηγή, διευκρινίστηκε ότι αυτή η ενέργεια αντίκειται στο νόμο και είχε επικοινωνιακό σκοπό, ενώ, σε ότι αφορά τους ελέγχους, είχαν γίνει απο το πρωί χθες απο την Δημοτική Αστυνομία σε συνεργασία με την ΕΛ.ΑΣ και είχαν επιβληθεί πρόστιμα σε όσους δεν είχαν άδειες, όπως προβλέπεται απο το νόμο.

Επισημαίνεται επίσης ότι το συγκεκριμένο αδίκημα σύμφωνα με το νόμο είναι πταίσμα και δεν προβλέπεται η σύλληψη του παραβάτη στο πλαίσιο της αυτόφωρης διαδικασίας και παραπομπή του στο δικαστήριο.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια: