Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου 2012

Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ ΕΠΑΜ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗΝ ΠΑΝΕΡΓΑΤΙΚΗ ΑΠΕΡΓΙΑ!


Στη σημερινή πανελλαδική απεργία, όπως είχε προαναγγελθεί, συμμετείχε και το ΕΠΑΜ σε μια ακόμη εντυπωσιάκη σε όγκο,  πάθος και συγκρότηση δράση, όπως ακριβώς γίνεται εδώ και ένα χρόνο τώρα.
 Το χαραχτηριστικό της πορείας των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ, από την πλατεία Κοραή που είχε οριστεί ως χώρος προσυγκέντρωσης μέχρι το Σύνταγμα ακριβώς απέναντι από τη Βουλή, ο κόσμος που είχε καταλάβει τα πεζοδρόμια δεξιά καιο αριστερά της πορείας στην κυριολεξία επευφημούσε και χειροκροτούσε στην αναφώνηση των συνθημάτων του ΕΠΑΜ και πολλοί από αυτούς αποφάσιζαν και ενίσχυαν το μπλοκ του ΕΠΑΜ. Αποτέλεσμα αυτής της  της εμπιστοσύνης που επέδειξε ο κόσμος προς το ΕΠΑΜ ήταν  να καταληφθεί όλο το οδόστρωμα μπροστά από τη Βουλή, όπου και και τελικά  σταμάτησε το μπλοκ για αρκετή ώρα διαδηλώνοντας.
 Στη συνέχεια το μπλοκ απελευθέρωσε το δρόμο κινούμενο προς την αφετηρία του τραμ, για να δοθεί η δυνατότητα και στους άλλους διαδηλωτές να προχωρήσουν. Τελικά οι δυνάμεις του ΕΠΑΜ αποχώρησαν και πάλι με τον ίδιο  συγκροτημένο τρόπο, όπως είχαν ξεκινήσει, μόλις 5 λεπτά ενωρίτερα πριν αρχίσει η επίδειξη της γνωστής και άνει αιτίας βίας των δυνάμεων καταστολής..Παρακολουθείστε το σχετικό video  από την πορεία των μελών και φίλων του ΕΠΑΜ!

Δεν υπάρχουν σχόλια: