Θέμα: Μνημη 19 Μαιου-Γενοκτονια Ποντιακου Ελληνισμου

  •  Του Ανδρέα Γιαννουλόπουλου

Ημέρα μνήμης, οδύνης αλλά και αγανάκτησης για τον Ποντιακό Ελληνισμό, για την Ελλάδα. 
Αγανάκτηση διότι βιώνουμε μια νέα κατοχή, η οποία έχει σχεδιαστεί και εκτελεστεί πάλι από Γερμανικά επιτελεία. 
Οι πιο άθλιοι οχτροί μπήκαν ξανά στις πόλεις μας και στα χωριά μας, μέσα στα υπουργεία μας, μας διαφεντεύουν, μας διατάζουν και οδηγούν το λαό μας σε μια νέα γενοκτονία χρησιμοποιώντας τα πιο φονικά και βασανιστικά όπλα, που είναι:  η λεηλασία του πλούτου, η εξαθλίωση όλων των υπηρεσιών της χώρας ιδιαίτερα της υγείας και της παιδείας καθώς και το ξεπούλημα της κρατικής, της ιδιωτικής περιουσίας και του ορυκτού πλούτου αντί πινακίου φακής, έτσι όπως ακριβώς έκαναν και στη ναζιστική κατοχή του 1941.
Η νέα τούτη γενοκτονία επιχειρήθηκε και επιχειρείται σήμερα διότι οι πραγματικοί ένοχοι δεν τιμωρήθηκαν μέχρι τώρα για την σφαγή του Ποντιακού Ελληνισμού. 
Συγκεκριμένα η γερμανική και τουρκική προπαγάνδα σε αρμονική συνεργασία με τις δοσίλογες κυβερνήσεις μας κατάφερε να παρερμηνεύσει, να παραποιήσει και τελικά να παραχαράξει συνειδητά για άλλη μια φορά τα αληθινά ιστορικά γεγονότα προκειμένου να μην τιμωρηθούν οι ένοχοι και να καρπωθούν τον πλούτο που λεηλάτησαν και λήστεψαν, σφάζοντας 353.000 αθώες Ελληνικές ψυχές στον Πόντο το 1922.
Όλα όμως τα στοιχεία, οι ζωντανές μαρτυρίες, οι αυτόπτες μάρτυρες και οι αποδείξεις που συνέλεξαν οι ιστορικοί μας που σεβάστηκαν την δεοντολογία τους και την αξιοπρέπεια της Ελλάδας και προσκύνησαν ευλαβικά στα μνήματα των νεκρών, μας βεβαιώνουν ότι ο σφαγιασμός των Ελλήνων του Πόντου υπήρξε κατά κύριο λόγο έργο των γερμανικών νοσηρών εγκεφάλων που εισηγήθηκαν στην τουρκική στρατιωτική ηγεσία για να αποφασιστεί ο αφανισμός των Ελλήνων του Πόντου. 
Στη συνέχεια σχεδίασαν την εξόντωση και επέβλεψαν όλες τις σφαγές και τις θηριωδίες που προέβη ο τουρκικός στρατός, πνίγοντας στο αίμα, στη δυστυχία και στο θάνατο μικρά παιδιά, μανάδες και ανήμπορους γέροντες.
Έχουν παράδοση, εμπειρία και υψηλές επιδόσεις οι Γερμανοί στις γενοκτονίες. Η παγκόσμια ιστορία έχει πολλά τέτοια μαζικά εγκλήματα να παρουσιάσει. Πετυχαίνουν πάντα και πληρούν απόλυτα τον ορισμό μιας γενοκτονίας, δολοφονώντας έγκυες, βρέφη και μικρά παιδιά για να μην υπάρξει μνήμη. Να μην υπάρξει συνέχεια στο έθνος μας. 
Γερμανικά φύλα ήταν οι ορδές του Αλάριχου που έσπειραν τη φρίκη και το θάνατο στους φιλήσυχους κατοίκους της πατρίδας μας και ισοπέδωσαν τα αρχαία μας μνημεία και τον πολιτισμό μας. 
Γερμανικά φύλα ήταν και οι Βαυαροί του Όθωνα, που έπνιξαν στο αίμα τους ήρωες του 21, 
Γερμανικά φύλα ήταν εκείνοι που πραγματοποίησαν τη γενοκτονία στη Ναμίμπια της Αφρικής το 1907.
Γερμανοί ναζί της Βέρμαχτ έπνιξαν στο αίμα τους Έλληνες από το 1941 – 1944 και θανάτωσαν από πείνα 600.000 κατοίκους. 
Γερμανικά βαρβαρικά φύλα ήταν εκείνα που προσποιούνται πάντα ότι είναι εραστές του αρχαίου Ελληνικού Πολιτισμού, αλλά στόχο έχουν την κλοπή και την καταστροφή των αρχαιοτήτων μας. 
Τα κλοπιμαία βρίσκονται στα μουσεία τους και οι ξεδιάντροποι Γερμανοί εισπράττουν ετησίως εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ από εισιτήρια επισκεπτών. 
Δικαίως ο Γερμανός νομπελίστας  ποιητής Γκύντερ Γκράς πρόσφατα κατήγγειλε πως η Γερμανία είναι η ντροπή της Ευρώπης.
Ημέρα μνήμης της σφαγής των Ελλήνων του Πόντου σήμερα, όμως ο Ελληνισμός δεν ξεχνά. Δεν ξεχνά διότι βρίσκεται κάτω από τα φωτεινότερα ενεργειακά πεδία, βρίσκεται κάτω από τον Απολλώνιο ήλιο, κάτω από τον ήλιο του δικαίου και της δικαιοσύνης, που φωτίζει όλη την ιστορική αλήθεια και την αναδεικνύει. 
Προστατεύεται η μνήμη του Έλληνα από τις αθάνατες ουράνιες θεότητες της Μνήμης και της Μνημοσύνης και ως γνήσια τέκνα τ' Ουρανού και της Γης κρατάνε σ' όλους μας άσβεστες όλες τις μνήμες νωπές, ζωντανές, όρθιες και ζητούν δικαίωση. 
Μας παρουσιάζουν και μας αναβιώνουν με ακρίβεια και χωρίς σκιές όλες τις σκηνές, όλα τα γεγονότα της μεγάλης τραγωδίας του Πόντου  και διαδραματίζονται μπροστά μας σαν να είναι σήμερα.
Δολοφόνησαν τους ανθρώπους μας, τα παιδιά μας, δεν μπορούν όμως να δολοφονήσουν το φρόνημα μας, την ψυχή μας ή τον Πολιτισμό μας.
Σύσσωμος ο Ελληνικός λαός καταγγέλλει για άλλη μια φορά τη Γερμανική βαρβαρότητα της σφαγής των Ελλήνων του Πόντου και καλεί όλους τους Ευρωπαϊκούς λαούς ν' απομονώσουν, να καταδικάσουν τη συνεχιζόμενη εγκληματική συμπεριφορά των Γερμανικών ηγεσιών προκειμένου να συμμορφωθούν με το Διεθνές Δίκαιο και ν' αναγνωρίσουν όλα τα εγκλήματα τους.
Να τιμωρηθούν παραδειγματικά γι αυτά και να πληρώσουν προκειμένου να σταματήσουν να εγκληματούν.

       Για τον Ποντιακό Ελληνισμό
  • Ανδρέας ΓιαννουλόπουλοςΚαρδιολόγος