Πέμπτη 23 Μαΐου 2013

"ΤΟ ΕΠΑΜ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"...





"ΤΟ ΕΠΑΜ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΕΚΔΡΟΜΗ ΣΤΙΣ ΣΚΟΥΡΙΕΣ"...

Αγαπητοί συναγωνιστές, ο Πυρήνας Γαλατσίου-Λαμπρινής του ΕΠΑΜ διοργανώνει εκδρομή στην Ιερισσό Χαλκιδικής για να παρευρεθούμε στη συναυλία αλληλεγγύης των κατοίκων που δίνουν τη δική τους μάχη για να αποτρέψουν την καταστροφή του τόπου τους.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι δηλώσεις συμμετοχών θα γίνονται δεκτές μέχρι και την Παρασκευή 24 Μαΐου ...

Αναχωρούμε με πούλμαν από την Πλατεία Συντάγματος (έξω από τα ΕΛ.ΤΑ.) το Σάββατο 25 Μαΐου 2013 και ώρα 07.30 π.μ.
 

Κόστος συμμετοχής: 45 € (περιλαμβάνει μεταφορικά και διαμονή).
 

ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
Αριθμός Λογαριασμού: 5096-034387-465
Δικαιούχος: Ειρήνη Μαθιού


Επίσης την Κυριακή υπάρχει ενδεχόμενο μαζί με τους κατοίκους να επισκεφθούμε τον Κάκκαβο όπου βρίσκονται τα μεταλλεία χρυσού.
 

Η μετάβασή μας στη Χαλκιδική εκτός από τον αγωνιστικό χαρακτήρα θα έχει και εκδρομικό πρόσωπο, όπως στάση στη Θεσσαλονίκη και αν ο καιρός το επιτρέψει θα κάνουμε και μπάνιο σε κάποια από τις ωραίες παραλίες της Χαλκιδικής.
 

Η διαμονή μας θα είναι σε ξενοδοχείο στην Ιερισσό και αν υπάρξει μεγάλη συμμετοχή υπάρχει η δυνατότητα και για δεύτερο ξενοδοχείο στην Ιερισσό.
 

Δηλώνουμε τη συμμετοχή μας πηγαίνοντας στην τράπεζα Πειραιώς και καταθέτοντας τα χρήματα (45 ευρώ), διασταυρώνοντας το όνομα του δικαιούχου του λογαριασμού για να είμαστε σίγουροι. Επίσης γράφουμε το όνομα μας στην απόδειξη κατάθεσης που θα μας δώσει η τράπεζα.
 

Μετά παίρνουμε το Μαρίνο Καπόλα (210 2929668) ή την Ειρήνη Μαθιού τηλέφωνο (6944570913) και δηλώνουμε το όνομά μας, το τηλέφωνό μας, πόσα χρήματα έχουμε καταθέσει και για πόσα άτομα.
 

Τέλος, την ημέρα της αναχώρησης θα έχουμε μαζί μας την απόδειξη της τράπεζας.
 

Παρέες από άνδρες ή γυναίκες θα μείνουν σε τετράκλινα και ζευγάρια σε δίκλινα ή τρίκλινα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: