Παρασκευή 3 Μαΐου 2013

ΚΥΠΡΟΣ:Όχι στο Μνημονιακό Κανιβαλισμό

Γράφει ο Σόλων Αντάρτης


Η υπογραφή του μνημονίου είναι μία πράξη κανιβαλισμού.
Μέσω της υπογραφής της δανειακής σύμβασης με την τρόικα η κάστα της άρχουσας τάξης που κυβερνά την πατρίδα μας διαφυλάσσει τα κεκτημένα και τα προνόμια της τρώγοντας τις σάρκες του λαού.

Οι μνημονιακοί κανίβαλοι θυσιάζουν την παρούσα και τις μελλοντικές γενιές στο βωμό των δικών τους διαπλεκόμενων συμφερόντων, στο βωμό του εύκολου πλουτισμού, της αρχομανίας και της καρεκλολαγνείας.

Την ίδια στιγμή που ο λαός ετοιμάζεται να γονατίσει κάτω από το βάρος της κρίσης οι μνημονιακοί κανίβαλοι διαφυλάσσουν τα δικά τους θησαυροφυλάκια. Η κρίση δεν πρόκειται να τους αγγίξει διότι έχουν φροντίσει να μείνουν στο απυρόβλητο.

 Ενώ όλοι μας ετοιμαζόμαστε να αντιμετωπίσουμε τον οικονομικό Αρμαγεδώνα αυτοί τρώνε και πίνουνε και μας στέλλουν το λογαριασμό. Αποτελούν ένα κακοήθες καρκίνωμα μέσα στην κοινωνία μας και απειλούν την ίδια την επιβίωση μας στη γενέθλια γη.

Ο λαός χρειάζεται να γνωρίζει πεντακάθαρα ποιοι είναι οι μνημονιακοί κανίβαλοι και να τους στοχεύσει με τη δίκαια οργή του. 

 Και είναι υποχρέωση όλων μας να τους δακτυλοδείχνουμε ζητώντας αδιαλείπτως τη δίκαιη τιμωρία τους. Και αν στο μέλλον αποδειχτεί ότι η δικαιοσύνη συνεχίζει να αρνείται την τιμωρία όλων αυτών των κανιβάλων είναι καθήκον του λαού να αποδώσει δικαιοσύνη με όποιο τρόπο δόξει τη πραγματική βουλή και το δήμω.

Ο λαός χρειάζεται να απομονώσει, να δικάσει και να τιμωρήσει παραδειγματικά το ανίερο αυτό σινάφι. Μόνο μέσα από την κάθαρση αυτής της κοπριάς μπορεί να υπάρξει μέλλον στον τόπο μας. Η αποτυχία μας να τους αντιμετωπίσουμε και να τους εξοστρακίσουμε θα είναι και το τέλος μας.

Η κανιβαλιστική άρχουσα τάξη αποτελείται από τραπεζίτες, πολιτικούς, βο(υ)λευτές, εισαγγελείς, δικαστικούς, συντεχνιακούς και από καναλάρχες των Μέσων Μαζικής Επιβολής με τα τσιράκια τους που προσποιούνται τους δημοσιογράφους κάθε βράδυ. Μαζί τους και μικρά τμήματα του κράτους και του παρακράτους που ελέγχονται κυρίως μέσα από τη διεφθαρμένη πτέρυγα της αστυνομίας.

Η διαπλοκή των είναι και το κίνητρο πίσω από την επιβολή του μνημονίου στο λαό. Το μνημόνιο και η τρόικα είναι το τέλειο άλλοθι για αυτή την κάστα αρχόντων. Γι αυτό και το υποστηρίζουν με όλες τους τις δυνάμεις.

Οι κανίβαλοι καλύπτουν πίσω από τα μεγάλα λόγια της "υπευθυνότητας" την τεράστια τους ευθύνη για την άβυσσο την οποία αντικρίζουμε. Κυβέρνησαν τη χώρα για δεκαετίες τρώγοντας και σπάζοντας με μισθούς πολλαπλάσιους της συντριπτικής μας πλειοψηφίας, με bonus εκατομμυρίων με φεουδαρχικούς πύργους και καταθέσεις στο εξωτερικό, με λιμουζίνες και οδηγούς, με δυο και τρεις δουλειές παράλληλες και διαπλεκόμενες με την πολιτική τους ιδιότητα.

Φρόντισαν όλα αυτά τα χρόνια να καλύπτουν ο ένας τα νώτα του άλλου αποσιωπώντας τις ανομίες και τα ρουσφέτια τους, τα δάνεια και τις μετοχές τους, τις αγοραπωλησίες τους κάτω από το τραπέζι και πίσω από το φως της δημοσιότητας.

Έθαψαν τη διαφάνεια, απόκλεισαν το "πόθεν έσχες" και το ασυμβίβαστο από κάθε πολιτική δραστηριότητα, καλύφθηκαν πίσω από την πολιτική τους ασυλία και αλώνισαν ανενόχλητοι την κοινωνία έρποντας και γλείφοντας τους ισχυρότερους από αυτούς και κομπάζοντας αλαζονικά με τους κατώτερους τους.

Σήμερα όλοι αυτοί "ενώνουν δυνάμεις" για να περάσουν τα μέτρα που θα γονατίσουν το λαό μας. Σήμερα ψηφίζουν στη βουλή ανερυθρίαστα την ταφόπλακα του παρόντος και του μέλλοντος.
 

  Αδέλφια σε όποιο χώρο και αν ανήκετε μην τους ξεχάσετε!
Χρειάζεται τώρα όσο ποτέ άλλοτε να στηρίξουμε ο ένας τον άλλο. Χρειάζεται να προστατεύσουμε τους αγαπημένους μας και το λαό μας από τους σχεδιασμούς τους.
 
Όχι στην απελπισία που προωθούν μέσα από το εμπόριο του φόβου και των εκβιασμών.
 
Όχι στην απελπισία στην οποία προσπαθούν να μας βυθίσουν για να επιβιώσουν μέσα στα παλάτια τους.

Ο πόνος μας πρέπει να θρέψει και να αναστήσει τη λαϊκή Οργή και όχι να κατρακυλήσει στην απελπισία. Και θα έρθει η ώρα που η οργή αυτή θα εκφραστεί.

Οι τραπεζίτες, οι πολιτικοί, οι βο(υ)λευτές, οι συντεχνιακοί, οι εισαγγελείς, οι δικαστικοί, οι καναλάρχες, οι διεφθαρμένοι δημοσιογράφοι και οι αστυνομικοί που αγκαλιάζουν και θα προσπαθήσουν να επιβάλουν το μνημόνιο είναι δίκαιοι στόχοι της λαϊκής οργής.

Κάθε πράξη με την οποία ο λαός θα φέρνει όλους τους πιο πάνω ενώπιον των ευθυνών τους είναι απολύτως δικαιολογημένη με τους θείους και τους ανθρώπινους νόμους.

Οι κανίβαλοι χρειάζεται να πληρώνουν προσωπικό κόστος σε όποιο μέρος τους τόπου κινούνται. Χρειάζεται να συναντούν την απαξίωση και το φτύσιμο του λαού. Να νιώθουν την οργή που φουσκώνει και να σκέφτονατι διπλά και τρίδιπλα τις πράξεις τους. 

Προς το παρόν χωρίς βία.
Δεν είναι ακόμη καιρός για βίαιες πράξεις.

Το πυώδες απόστημα της άρχουσας τάξης δεν έχει τολμήσει ακόμη να εξαπολύσει αμεσα τη βία των παρατρεχάμενων του πάνω μας. Έτσι χρειάζεται προς το παρόν αυτοσυγκράτηση.

Ποιος όμως από εμάς θα καταδικάσει τον οικογενειάρχη που στο εγγύς μέλλον θα οπλίσει το υπηρεσιακό τυφέκιο που του έδωσε η πατρίδα για να το χρησιμοποιήσει "υπέρ βωμών και εστιών" όταν αύριο - και με τα μέτρα που ψηφίζονται σήμερα - πολιτικοί, βο(υ)λευτές, δικαστές και αστυνομία θα προσπαθήσουν να δώσουν το σπίτι του στους τραπεζίτες; 

Εκεί θέλουν να μας οδηγήσουν;

Όχι στο μνημόνιο!

Όχι στο μνημονιακό κανιβαλισμό!
~ solon_antartis@yahoo.com

Δεν υπάρχουν σχόλια: