Πέμπτη 30 Μαΐου 2013

Ο Πυρήνας ΕΠΑΜ Αλεξανδρουπολης ΚΑΤΑΓΓΕΛΕΙ!






ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ SOS ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΤΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΓΙΑ HIV  ΛΟΙΜΩΞΗ

Μέχρι πρότινος όποιος έβγαινε θετικός ως προς HIV στον αρχικό έλεγχο, το δείγμα αποστέλλονταν σε Κέντρο Αναφοράς για επιβεβαίωση με τη μέθοδο Western Blot και μετά την επιβεβαίωση ο ασθενής ξεκινούσε θεραπεία.

Από 3 /4/2013  σύμφωνα με το έγγραφο  αρ πρωτ. 178/4.4.13 από το  Κέντρο Αναφοράς AIDS  στο Μικροβιολογικό εργαστήριο του ΑΠΘ, και το Αρ Πρωτ. 429/8.4.2013 από το ΚΕΛΠΝΟ (ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ  ΠΡΟΛΗΨΗΣ ΝΟΣΗΜΑΤΩΝ),  αναφέρεται «Προσωρινή» αναστολή αιμοληψιών και εξετάσεων επιβεβαίωσης της HIV λοίμωξης στα  δείγματα που αποστέλλονται μέχρι και σήμερα. Φυσικά αυτό συμβαίνει λόγω έλλειψης αντιδραστηρίων, δηλαδή χρηματοδότησης.

Έτσι ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες της ΤΡΟΙΚΑ για την Υγεία, έχουμε ‘’πολλαπλά κέρδη’’ και θα έχουμε ''πλεόνασμα" στα ασφαλιστικά ταμεία, διότι:
1. 
         Η αρχική εξέταση για το HIV που ήταν δωρεάν, πλέον χρεώνεται 9 Ευρώ, άρα έχουμε «έσοδα»

          Η επιβεβαιωτική εξέταση έχει ανασταλεί, οπότε δεν ξοδεύουμε χρήματα για αντιδραστήρια!
 
      Δεν ξοδεύουμε για φάρμακα Θεραπείας διότι η επιβεβαιωτική εξέταση που δεν γίνεται, είναι προϋπόθεση για τη λήψη φαρμάκων!

 Χωρίς θεραπεία, οι ασθενείς θα πεθαίνουν πρόωρα και  δεν θα «καταστρέφουν» τα ασφαλιστικά ταμεία!!!!
 
  Αργότερα  μπορούν να απολύσουν και τους εργαζόμενους σε αυτά τα εργαστήρια, αφού δεν θα έχουν αντικείμενο εργασίας οπότε το «όφελος» θα είναι ακόμη μεγαλύτερο!

 Δυστυχώς θα υπάρξει ακόμη μεγαλύτερη αύξηση κρουσμάτων AIDS ΕΠΕΙΔΉ:
·        
    Οι ανασφάλιστοι και άνεργοι δεν μπορούν να ελεγχθούν  προληπτικά λόγω χρέωσης της εξέτασης  και άρα θα μεταδίδουν τη νόσο λόγω άγνοιας!
·        
     Λόγω οικονομικής κρίσης η πορνεία αυξάνεται
·        
     Λόγω οικονομικής ανέχειας δεν γίνεται χρήση προφυλακτικού

Ο κίνδυνος εμφάνισης  κρουσμάτων τύπου επιδημίας ίσως δεν είναι μακρινός.

Συμπέρασμα:  Το σχέδιο εξόντωσης του Ελληνικού λαού προχωράει απρόσκοπτα ακολουθώντας κατά γράμμα το πρόγραμμα της ΤΡΟΙΚΑΣ και των μνημονίων!

Πρέπει να γίνει γνωστό σε όλους ότι  η υγεία όπως και η παιδεία είναι τομείς που την «εξυγίανσή» τους έχει  αναλάβει η Γερμανία, στα πλαίσια της συμφωνίας της  Αγγελας Μέρκελ και του υποτιθέμενου τότε πρωθυπουργού Γεώργιου Παπανδρέου στις 5 Μαρτίου 2010 με το όνομα  «Ελληνογερμανική Εταιρική Σχέση»

Διαβάστε σχετικά με τη σύμβαση στο άρθρο του Δημήτρη Καζάκη με θέμα «Μια άθλια επέτειος που δεν πρέπει με κανένα τρόπο να ξεχάσουμε», που Δημοσιεύτηκε στο Χωνί, 28/4/2013

Οι ‘’Ευρωπαίοι εταίροι μας λοιπόν,  με πρωτεργάτες τους Γερμανούς και με την αμέριστη βοήθεια των ντόπιων φίλαρχων δοσίλογων θυσιάζουν ανθρώπινες ζωές!!!

 Πως?

Περικόπτοντας κονδύλια από την υγεία όπως π.χ. αυτό για τη επιβεβαίωση του AIDS, αυξάνουν τον κίνδυνο μετάδοσης της νόσου καθώς και τη θνησιμότητα των ασθενών που δεν λαμβάνουν θεραπεία. 

Κάτι τέτοιο συμβαίνει στην Αφρική εδώ και χρόνια: αυξημένη συχνότητα φορέων και πασχόντων, έλλειψη φαρμάκων, αυξημένη θνησιμότητα ασθενών! 

Μήπως αυτή η ανάπτυξη,  τύπου Υποσαχάριας Αφρικής, είναι αυτή που έρχεται σύμφωνα με τις θριαμβολογίες της τρικομματικής Κυβέρνησης?

Το ΕΠΑΜ (Ενιαίο Παλλαικό Μέτωπο) καταγγέλλει τη γενοκτονία των  Πολιτών της χώρας με άπειρους τρόπους ένας εκ των οποίων είναι και η περικοπή δαπανών για την υγεία.

Καλούμε όλους τους πολίτες:

Να παραμερίσουν ιδεολογικές  και κομματικές ετικέτες,

Ενωμένοι να απαιτήσουμε να φύγουν ΤΩΡΑ οι μαριονέτες της κυβέρνησης και τα ξένα αφεντικά 

Να πάρει την εξουσία στα χέρια του, ο ίδιος ο λαός, 

Για να γνωρίσει επιτέλους ο τόπος μας:

την πραγματική ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ καθώς 

και την ΕΘΝΙΚΗ και ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ!


Η ΣΥΝΤΟΝΙΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ
ΤΟΥ ΠΥΡΗΝΑ  Ε.ΠΑ.Μ. ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: