Τρίτη 14 Μαΐου 2013

Η ξεφτίλα των συνδικαλιστών της ΑΔΕΔΥ! Ε και ; Μήπως ενοχλούνται; Μπρος για ένα νέο συνδικαλισμό! ΑΝΑΤΡΕΨΤΕ τους !

Θλιβερή η συμμετοχή στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στα Προπύλαια στο πλαίσιο της 24ωρης απεργίας που κήρυξε για να συμπαρασταθεί στην ΟΛΜΕ. Μαζεύτηκαν 10 συνδικαλιστές και φυσικά πορεία δεν έγινε ποτέ. Μικρή η συμμετοχή και στο συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια.

Τρεις και ο κούκος μαζεύτηκαν σημερα στο συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ στο κέντρο της Αθήνας και όπως βλέπετε και στη φωτογραφία μάλλον και...ο κούκος έλειπε!




Το ραντεβού είχε δοθεί για τις 10.00 το πρωί στα Προπύλαια. Μέχρι τις 10.30 είχαν μαζευτεί όλοι και όλοι 10 συνδικαλιστές. Αρχικά η μικρή συμμετοχή αποδόθηκε στη βροχή. Όσο όμως η ώρα περνούσε, έγινε σαφές οτι πολύ απλά ο κόσμος, δηλαδή οι χιλιάδες των δημοσίων υπαλλήλων δεν θα κατέβαιναν στο κέντρο. Προτίμησαν μάλλον να κάτσουν στα σπίτια τους ή να κάνουν άλλες δουλειές.

Υποτίθεται οτι το σημερινό συλλαλητήριο της ΑΔΕΔΥ, γίνεται στο πλαίσιο της 24ωηρης απεργίας που έχει κηρύξει το ανώτατο συνδικαλιστικό σωματείο των δημοσίων υπαλλήλων για να συμπαρασταθεί στην ΟΛΜΕ. Όμως καθηγητές δεν εμφανίστηκαν ούτε για δείγμα, καθώς θεωρούν οτι η ΑΔΕΔΥ τους "άδειασε" με την απόφασή της για απεργία σήμερα και όχι στις 17 Μαϊου, πρώτη ημέρα των Πανελλαδικών εξετάσεων.


Είναι χαρακτηριστικό ότι κάποια στιγμή κάποιοι δάσκαλοι από τη ΔΟΕ έφτασαν στα Προπύλαια και μόλις είδαν οτι δεν είχε μαζευτεί κόσμος, αποδοκίμασαν τους συνδικαλιστές της ΑΔΕΔΥ και προπηλάκισαν τον αντιπρόεδρο Αντώνη Αντωνάκο.





Ακόμη και το συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ στην Ομόνοια δε θύμιζε σε τίποτα τις μαζικές, μαχητικές διαδηλώσεις στις οποίες μας έχει συνηθίσει. Εκεί μαζεύτηκαν 300 άτομα, ξεκίνησαν την πορεία τους στις 10.30, μέσω της Σταδίου ανέβηκαν στο Σύνταγμα όπου και διαλύθηκαν μετά από μισή ώρα.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΣΟΥΧΑΙΜΠ - ΕΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΙΣΜΗΝΗ ΛΕΝΤΖΟΥ

Δεν υπάρχουν σχόλια: