Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

ΑΝΟΙΚΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ


ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Αγαπητοί Δημότες του Νέου ενιαίου Δήμου Βάρης – Βούλας – Βουλιαγμένης.

               Στις Δημοτικές εκλογές της 7ης Νοεμβρίου, ο Συνδυασμός μας και εγώ προσωπικά ως Υποψήφιος Δήμαρχος, τιμηθήκαμε από 3.000 περίπου Συμπολίτες μας.

            Δώσαμε μια μεγάλη και δύσκολη μάχη με αξιοπρέπεια, ήθος και τιμιότητα. Επικεντρώσαμε τον εκλογικό μας αγώνα σε θέσεις με ολοκληρωμένες και υλοποιήσιμες  προτάσεις ενός ρεαλιστικού προγράμματος, που σαν κυρίαρχο στόχο έχει τον Άνθρωπο και το περιβάλλον μέσα στο οποίο αυτός ζει.

            Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όσους μας εμπιστεύθηκαν και μας ψήφισαν. Ταυτόχρονα όμως σεβόμαστε και την γνώμη αυτών που δεν μας ψήφισαν.

            Ευχαριστώ ιδιαίτερα όλους τους υποψηφίους του Συνδυασμού μας, που έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για την επικράτησή των ιδεών μας, για την προστασία και για το καλό τού Δήμου μας, καθώς και όλους όσοι αγωνίστηκαν μαζί μας για τους ίδιους σκοπούς.

            Τέλος, η ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ, για όλα τα παραπάνω, θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη μαζί με τους πολίτες, όπως έκανε μέχρι σήμερα και ο καθένας θα κρίνεται καθημερινά από τις πράξεις του.


ΜΕ ΕΚΤΙΜΗΣΗ
Ο ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ
ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ ΓΙΑ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ
ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ
ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ

 

Δεν υπάρχουν σχόλια: