Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2010

Α. ΛΙΓΝΟΥ: Η θέση μας είναι ξεκάθαρη

ΓΕΓΟΝΟΤΑ

12 Νοεμβρίου 2010

Αγαπητοί συμπολίτες,
Διαψεύδω κατηγορηματικά τα σκόπιμα δημοσιεύματα έκτακτων φύλλων μερίδας του Τοπικού Τύπου (ΛΑΜΨΗ των νοτίων προαστίων, ΦΩΝΗ του Δημότη) όπου εμφανίζονται οι ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ ή υποψήφιοι Δημοτικοί Σύμβουλοί τους να τοποθετούνται υπέρ του ενός ή του άλλου διεκδικητή της Δημοτικής Αρχής, στο δεύτερο γύρο των δημοτικών εκλογών.

Είναι γνωστό ότι έγκαιρα τοποθετηθήκαμε με ανακοίνωση μας, μετά από ομόφωνη απόφαση των οργάνων μας, όπου καλούμε τους πολίτες να λάβουν μέρος στις εκλογές και ελεύθερα να εκφράσουν τη βούλησή τους.
Από εδώ και πέρα δεν θα καλούμαστε εμείς «να αποδείξουμε ότι δεν είμαστε ελέφαντες», αλλά οι λασπολόγοι και οι συκοφάντες με τα λεγόμενά τους, ενώπιον της δικαιοσύνης.

Με προηγούμενη γραπτή δήλωσή μου, έκανα γνωστό επίσης ότι αποφασίσαμε να μην λάβουμε μέρος σε συζητήσεις με τους δύο υποψήφιους Δημάρχους, γιατί δεν θέλαμε με κανένα τρόπο να συνδεθούμε με το «μεγάλο παζάρι» που έγινε πίσω από τις πλάτες των Γλυφαδιωτών και είχε ως αποτέλεσμα τις «περίεργες» συμμαχίες συγκεκριμένων συνδυασμών που προέκυψαν.

Η θέση μας είναι ξεκάθαρη, πηγάζει από τις αρχές και τις αξίες μας και για άλλη μια φορά αποδεικνύεται στην πράξη ότι τις τηρούμε απαρέγκλιτα. Οι εξελίξεις των τελευταίων ημερών αφαιρούν τις μάσκες και δείχνουν την ποιότητα του καθενός.
Οι πολίτες ας κρίνουν πριν ψηφίσουν.

Με εκτίμηση
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ
ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑΣ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΛΥΦΑΔΑΣ
«ΑΝΟΙΧΤΟΙ ΟΡΙΖΟΝΤΕΣ»
ΑΘΗΝΑ ΛΥΓΝΟΥ

Σημείωση: Για μια ακόμη φορά η φίλη μου Αθηνά, δείχνει την πίστη της στις αρχές της Ανεξάρτητης και Ακηδεμνόμευτης Αυτοδιοίκησης
 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: