Δευτέρα 1 Νοεμβρίου 2010

Κεντρική ομιλία στη Βουλιαγμένη.


Ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής, πραγματοποίησε σήμερα στη Βουλιαγμένη, την πρώτη από τις τρεις προγραμματισμένες κεντρικές ομιλίες, του επικεφαλής και Υποψήφιου Δήμαρχου Βάρης- Βούλας-Βουλιαγμένης ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ.
Για μια ακόμη φορά, αποδείχτηκε ότι ο Ανδρέας Κάσδαγλης και τα στελέχη του Συνδυασμού του, δεν έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να κάνουν τις εκδηλώσεις τους σε ανοιχτό χώρο.
Για μια ακόμη φορά οι φίλοι του Συνδυασμού, απέδειξαν ότι με μεγάλη ευκολία γεμίζουν πλατείες και δρόμους.
Το ίδιο έγινε και σήμερα, αφού πάνω από 300 άτομα παραβρέθηκαν στην Βουλιαγμένη στο Χώρο μπροστά από το περίπτερο του Συνδυασμού.
Στην ομιλία του ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ, τόνισε με έμφαση, ότι τη Βουλιαγμένη που είναι όμορφη και χαρισματική Πόλη, στην οποία το Κράτος έχει φροντίσει να επενδύσει πολλά χρήματα  και να την κάνει πόλο έλξης για τους ξένους υψηλούς επισκέπτες της Χώρας μας, όχι μόνο θα τη σεβαστούμε, αλλά θα την κάνουμε ακόμη ποιο όμορφη.
Σ` αυτήν όμως την Πόλη στην οποία μένουν όχι μόνο εφοπλιστές, θα φροντίσουμε να της παρέξουμε και βρεφονηπιακό σταθμό και αθλητικούς πολυχώρους και Κ.Α.Π.Η και θα την προστατέψουμε με αντιπλημμυρικά έργα, αφού στερείται αγωγούς ομβρίων!
Τις κατηγορηματικές διαβεβαιώσεις του Ανδρέα Κάσδαγλη, διέκοπταν συνεχώς χειροκροτήματα και φωνές επιδοκιμασίας.
Τελειόνοντας την ομιλία του ο Υποψήφιος Δήμαρχος κάλεσε στο βήμα τους Υποψήφιους Δημοτικούς Συμβούλους και τους παρουσίασε στους συγκεντρωμένους, οι οποίοι με τη δική τους σειρά, τους  καταχειροκρότησαν.
Μετά την ομιλία,  το γνωστό ζαχαροπλαστείο της περιοχής   AQUA MARINΑ,  δέχτηκε τους καλεσμένους στους εσωτερικούς και εξωτερικούς του χώρους.
Το επόμενο μεγάλο ραντεβού, δόθηκε για την Τετάρτη 3 Νοεμβρίου στη Βούλα.
Αύριο ο Ανδρέας Κάσδαγλης και στελέχη του Συνδυασμού, θα βρεθούν στη Βάρη στην περιοχή της Λαθούριζας και θα συναντηθούν με τα μέλη του εκεί εξωραϊστικού Συλλόγου “AΝΩ ΒΑΡΚΙΖΑ” και κατοίκους της περιοχής, για να ανταλλάξουν απόψεις για τα προβλήματά της.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: