Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2010

Ο ΑΝΔΡΕΑΣ ΚΑΣΔΑΓΛΗΣ μίλησε στις καρδιές των Δημοτών της Βάρης και της Βάρκιζας.


Την τελευταία του προεκλογική συγκέντρωση πραγματοποίησε χθες βράδυ στη Βάρκιζα, ο Συνδυασμός ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ για Ποιότητα Ζωής του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ.
Πολύς κόσμος, ζεστό το κλίμα και πολύ ουσία είχε ο λόγος του Υποψήφιου Δημάρχου Βάρης-Βούλας-Βουλιαγμένης στη  χθεσινή συγκέντρωση.
Τον Ανδρέα Κάσδαγλη, προσφώνησε για μια ακόμη φορά, ο στενός του Συνεργάτης και Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος για τη Βάρη, Δημήτρης Κυπριώτης.
Αυτή τη φορά όμως ο τελευταίος, δεν περιορίσθηκε μόνο στην προσφώνηση, αλλά έδωσε απάντηση στο ερώτημα, για πιο λόγο πρέπει οι Δημότες να εμπιστευτούν τον Ανδρέα Κάσδαγλη και την Παράταξη της ΝΕΑΣ ΠΟΡΕΙΑΣ.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Κυπριώτης ανέφερε:
«Αν ρωτήσει κάποιος, γιατί πρέπει να ψηφίσει τον Ανδρέα Κάσδαγλη, η πρώτη απάντηση που αυτόματα έρχεται είναι: Γιατί είναι Άφθαρτος, Τίμιος και Απλός. Δημοκράτης και Ουσιαστικός, με Γνώσεις και Εμπειρία, με Τίμιους και Έντιμους Συνεργάτες, ο Άνθρωπος της διπλανής πόρτας, χωρίς Φτιασιδώματα και Επικοινωνιακά τρυκ, που κάνει τη διαφορά μεταξύ των συνυποψηφίων του».
Ιδιαίτερη αίσθηση έκαναν στους συγκεντρωμένους που τον καταχειροκρότησαν, οι αναφορές του Δημήτρη Κυπριώτη, για τους άλλους υποψηφίους Δημάρχους, τον κ. Κασιδόκωστα και τον κ. Κωνσταντέλλο, τους οποίους διάφορα τοπικά έντυπα, θέλουν να τους παρουσιάζουν σαν τους δήθεν μονομάχους της δεύτερης Κυριακής.
Στη συνέχεια κάλεσε στο βήμα τον Ανδρέα Κάσδαγλη, ο οποίος κατασυγκινημένος από την υποδοχή που του επεφύλαξαν οι κάτοικοι της Βάρης, αφού τους ευχαρίστησε, αναφέρθηκε διεξοδικά στο πρόγραμμα του Συνδυασμού ειδικά για τη Βάρη.
Ο λόγος του Υποψήφιου Δημάρχου διακοπτόταν πολλές φορές  από τα χειροκροτήματα των συγκεντρωμένων, αφού αυτοί επιδοκίμαζαν τα μέτρα που δεσμεύεται να πάρει, προκειμένου να απολαύσουν την ποιότητα ζωής που τους αξίζει οι ταλαιπωρημένοι κάτοικοι της Βάρης.
Ο Ανδρέας Κάσδαγλης, αναφέρθηκε διεξοδικά στα συγκεκριμένα μέτρα που θα παρθούν, αμέσως μετά την εκλογή του ως Δήμαρχος του Νέου Μεγάλου Δήμου, για κάθε περιοχή της Πόλης.
Το τέλος της ομιλίας του έφερε συγκίνηση σε τέτοιο μεγάλο βαθμό, που οι συγκεντρωμένοι  όρθιοι επί 5` συνεχή λεπτά κάλυπταν κάθε φράση που εκφωνούσε.
Η εκδήλωση έκλεισε με την παρουσίαση των υποψηφίων της Βάρης και το κάλεσμα-προτροπή του ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΣΔΑΓΛΗ προς όλους, να εντείνουν τον αγώνα τους μέχρι την τελευταία στιγμή πριν ανοίξουν οι κάλπες, γιατί η ΝΙΚΗ είναι πλέον πάρα πολύ κοντά.

Δεν υπάρχουν σχόλια: